Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (4.94 secunde)
Pe blogul Contele de Saint Germain a aparut un articol intitulat: Eu nu pot sa cred. Articolul are ca subiect faptul ca in scandalul Caracal circula o stire care naste valuri de tzunami:
Tanara, frumoasa, situatie materiala buna, caut barbat frumos, viril, casa, masina, cont gras in banca. A doua zi se prezinta acasa la ea un tip zdrentaros: ... In legatura cu anuntul am venit! Tipa il masoara din cap pana in picioare si-l intreaba: ... - Dar ca barbat esti viril?
CRIZELE, CADOURI ASCUNSE Am vazut oameni calatorind de la tristete la liniste, de la confuzie la claritate, de la revolta la pace, de la neputinta la auto-asumare. Si toate calatoriile astea au plecat de la o criza personala.
Editura Univers va invita joi, 31 mai, la ora 11:00, la standul Editurii Univers de la Bookfest, (ROMEXPO, Pavilionul B2) unde are loc lansarea carții Danei Savuica, Din calatoriile unei femei cu suflet de copil. Invitatii speciali care se vor adresa publicului la evenimentul de lansare sunt:
Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
In valtoarea rapirilor, a luptei anticoruptie, a starii de sanatate a Papei ori a alegerilor de primar in Bucuresti, o stire despre drama unei familii de romani a trecut aproape neobservata. Razvan Ilie Halga a plecat in Austria sa castige un ban cinstit.
Steve Jobs a murit de cel mai rau cancer. Vezi cum se manifesta Boala care l-a rapus pe Steve Job, cancerul de pancreas, este extrem de agresiva, iar cei diagnosticati nu supravietuiesc mai mult de 5 ani.
Alina Baisan) Inainte sa devin mama, aveam tot felul de fantezii legate de acest statut.
Adina Buzatu a creat conceptul Trends by Adina Buzatu cu un scop foarte clar: acela de a indruma spre stil si rafinament. Dupa ani de munca, este mandra ca Trends by Adina Buzatu este un reper al elegantei masculine.
Despre dragoste, fidelitate si fericire (Autoare: Teodora Pantu) In ultimii 50 de ani, America a experimentat cu o serie de noi configuratii maritale: ... Ca o adaptare la caracterului efemer al casatoriei, au aparut si contractele prenuptiale.
Serban Nicolae si-a facut numarul la motiunea de cenzura: Hai, sa vedem cum e si cu circ (Autor:
Autismul este o tulburare ce poate afecta comportamentul, modul de gandire, comunicare si interactiune cu ceilalti. Daca despre manifestarile la copii s-a tot scris si vorbit, putine se stiu despre autismul la adulti.
"Am pierdut trei sarcini! De fiecare data, fatul s-a oprit din evolutie! Parca eram blestemata!" Daniela Gyorfi a trecut prin multe incercari pentru a avea un copil!
Artista trece prin cea mai frumoasa perioada a vietii sale, iar ceea ce o face fericita este faptul ca va avea un copil, ca va putea sa aduca pe lume un suflet si ca va creste o noua viata in lumea aceasta.
Daca femeia este mai frumoasa, relatia dureaza mai putin Fiecare barbat viseaza sa aiba langa el o femeie atragatoare, fara sa constientizeze ca poate mai devreme sau mai tarziu "dulcea minune" isi va lua zborul.
transmitere sexuala de la un barbat declarat vindecat (Autoare: Magda Marincovici) Un barbat, declarat vindecat de Ebola in urma cu cinci luni, este suspectat ca a contaminat o femeie in timpul raporturilor sexuale neprotejate, potrivit unui studiu de caz publicat de Centrele pentru controlul bolilor din SUA (CDC).
Maria Basescu, ca multe neveste de romani, are parte de multe mitocanii din partea sotului-presedinte. De exemplu, Traian Basescu isi desconsidera nevasta si i se adreseaza cu apelativul popular "Fa".
Registrul National al Donatorilor Voluntari de Celule Stem Hematopoietice in parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguina Bucuresti si Asociatia Salvatorilor Voluntari in Situatii de Urgenta organizeaza in Bucuresti, in perioada 27 iulie - 03 august 2013, o serie de evenimente in cadrul campaniei de comunicare "Doneaza o sansa la viata!" pentru promovarea donarii de celule stem hematopoietice.
Colica renala se manifesta sub forma unei senzatii dureroase puternice, sfasietoare, care apare brusc in regiunea dorsala, in aria topografica a rinichiului, mai jos de ultima coasta. Durerea resimtita iradiaza spre zona anterioara, abdominala, spre partea interna a membrului inferior corespondent si spre organele genitale externe.
Cum putem recunoaste un accident vascular cerebral? ... Efectele unui accident vascular cerebral pot fi nedetectabile daca severitatea atacului este redusa sau daca tesutul degradat nu indeplineste o functie critica. Evidentele unui AVC pot fi observate in urma unei scanari CT sau RMN la nivelul creierului.
google-analytics.com