Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (4.70 secunde)
A fi parinte de copil cu dizabilitati - o provocare limita a vietii. ... Sa ai un copil cu dizabilitati este, cu siguranta, o provocare pe care viata ne-o lanseaza fara drept de apel si careia, indiferent de circumstantele in care se intampla, trebuie sa ii facem fata.
Comunicat de presa AGERPRES - Simpozionul HBP 2015 Noutatile in chirurgia hepato-bilio-pancreatica si transplant hepatic, prezentate la Simpozionul HBP 2015 In perioada 25 - 28 martie 2015, la World Trade Center din Bucuresti, va avea loc cea de-a 10 editie a Simpozionului Asociatiei Romane de Chirurgie-Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic, eveniment la care sunt asteptati sa participe peste 400 de specialisti din urmatoarele domenii:
Sectia ATI este inima Spitalului Judetean de Urgenta Tg. ... duce lipsa de medici si asistente (Autoare: Magda Marincovici) Din 1999, este medic anestezist in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta. Din 2014, este managerul acestui spital de referinta.
Un blogger a abordat un subiect delicat: ... Reproduc mai jos textul de pe blog, integral, subsumat de fapt ideii de a prezenta riscurile unei relatii extraconjugale, dintre un barbat (casatorit sau liber) cu o femeie (casatorita).
Aproximativ 15% dintre cupluri sunt infertile. Acest lucru inseamna ca nu pot concepe un copil chiar daca ele intretin raporturi sexuale neprotejate pentru un an sau mai mult. In aproximativ jumatate dintre aceste cupluri, infertilitatea la barbati joaca un rol important.
Congresul Mondial IASGO, un eveniment de referinta (Autoare:
noi teste performante pentru monitorizarea tratamentului cu medicamente imunosupresoare, la pacientii cu transplant de organ. Noile teste Elecsys pun la dispozitia personalului medical, rezultate mult mai corecte si mai precise.
veste buna pentru femeile care doresc sa devina mame dupa varsta de 40 de ani: un studiu recent arata ca femeile peste 40 de ani care nasc copii fara ajutorul medicamentelor de fertilitate sau al altor proceduri de reproducere asistata tind sa traiasca mai mult. De ce?
Dan Enescu ne prezinta o clinica unicat in Romania, destinata copiilor cu malformatii craniene si cardiace (Autoare:
De obicei apare ca rezultat al spasticitatii hipertone, intr-o zona musculara localizata, cum se observa la muschii coapsei la persoanele cu conditii precum paralizia spastica cerebrala. Contracturile sunt reprezentate de muschi sau tendoane care au ramas prea mult timp in contractie sau in aceiasi pozitie, devenind mai scurte astfel.
Vechii greci credeau ca numele are puterea de a ne influenta destinul si foloseau ca metoda de predictie analiza primei litere a prenumelui. Onomantia (intalnita si ca onomomantie) este o arta divinatorie care se bazeaza pe analiza numelui.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Cand e prea tarziu pentru a face un copil? Cele mai noi descoperiri In Romania, la fel ca in alte tari din Occident, varsta la care femeile au primul copil este in crestere.
Dar poate fi si o infectie urinara, adesea neglijata / mariustuca.ro/ Autoare: Magda Marincovici Chiar este un privilegiu sa vorbesti cu doctorul Mihai Gafencu, nefrolog pediatru la Spitalul Clinic de Copii Louis Turcanu Timisoara. ... Si tocmai pentru ca sunt atat de putini nefrologi pentru copii, dr.
In timpul unei vizite oficiale in Anglia, Basescu e invitat la un ceai de catre Majestatea sa, Regina. ... Cu un zambet suav, regina raspunse: - In opinia mea, filosofia minimala a conducerii cere sa fii inconjurat de oameni inteligenti. - Si cum iti dai seama cine este inteligent si cine nu?
Acestea sunt primele cuvinte pe care le poate spune un bebelus, cuvinte care iti vor insenina ziua si o vor face memorabila pentru fiecare dintre voi, parintii lui.
Un baietel sanatos sau o fetita sanatoasa nu sunt numai rezultatul faptului ca ovulul dumneavoastra s-a intalnit cu spermatozoidul partenerului.
Baza societatii e familia formata dintre un barbat si o femeie, pentru ca ei fac copii si asigura mersul inainte al lumii (Autor:
De unde incepe totul? De la faptul ca majoritatea barbatilor cauta aventuri, iar femeile cauta iubirea.
Senatorul Florian Bodog a sustinut o declaratie politica intitulata "De ce este nevoie de reglementarea juridica a reproducerii umane asistate medical", pe care o puteti citi in continuare.
google-analytics.com