Cautare

43542 de rezultate pentru "sunt barbat si am un transplant de rinichii pot avea un copil" (7.81 secunde)
Cercetatorii de la Etablissement Francais du Sang, Aquitaine-Limousin (Franta) au implementat o metoda noua pentru multiplicarea celulelor stem procesate din sangele ombilical, pentru a se putea obtine cantitatea necesara unui transplant. Aceasta metoda se aplica inainte de stocare.
Am gasit pe Facebook un text interesant despre cele trei dimensiuni ale iubirii. ... PARINTELE SI COPILUL Daca parintii sunt meditativi, daca un copil se naste nu doar ca urmare a contactului sexual biologic, ci si dintr-o adanca iubire meditativa.
Ziua Nationala a Transplantului in Romania a fost celebrata la Academia Romana in data de 15 aprilie 2011, printr-o manifestare la care au participat personalitati din domeniul medical intern si international, asociatii de profil, pacienti care au beneficiat de transplant de organe, precum si familii ale donatorilor.
Fundatia pentru Transplant si Federatia Romana de Fotbal organizeaza in data de 13 mai 2016 o Conferinta de Presa, la FEDERATIA ROMANA DE FOTBAL MOGOSOAIA, incepand cu ora 17.30.
Pentru prima oara in domeniul nefrologiei, un congres medical va imbina teoria stiintifica si practica atelierelor de lucru. Zeci de ore de dezbatere, transmisiuni live de la Institutul Clinic Fundeni, totul intr-un singur eveniment medical de renume:
Cel de-al X-lea Simpozion de Chirurgie Hepato-Bilio-Pancreatica si Transplant Hepatic Mesaj de Bun Venit Chirurgia hepato-bilio-pancreatica a devenit in prezent o ramura a chirurgiei recunoscuta la nivel international, atat in Statele Unite, cat si in Europa si Asia, reunind chirurgia ficatului, chirurgia cailor biliare extrahepatice si chirurgia pancreasului, adresandu-se unei patologii a complexului hepato-bilio-pancreatic de tip oncologic si nu numai, cu caracter plurivalent si cu o incidenta in continua crestere atat la nivel national, cat si mondial.
Cine are deceptii, tradari sau surprize in functie de zodie! ... In fiecare clipa avem de-a face cu oameni sub toate formele; ... Prin fiecare in parte ne confruntam cu emotiile si cu lectiile noastre de viata. Prin ei ne ies la iveala ranile si tot prin ei evoluam.
Exista anumite lucruri pe care un barbat le va face numai pentru femeia pe care o iubeste. Mai jos, puteti citi 16 situatii identificate de psihologi si care raspund la intrebarea din titlu: ce face un barbat pentru femeia iubita?
Germania - Istorie si Civilizatie Plecari: ... - transport cu avionul Bucuresti - Praga si retur cu compania TAROM; - 10 nopti cazare cu mic dejun in hoteluri de 3* si 4*:
FEMEIA BERBEC DACA te-ai indragostit de o femeie din zodia Berbecului, nu stiu daca sa te felicit sau sa te compatimesc. Poate ca ea isi inchipuie ca dragostea e viata ei, dar e prea adanc absorbita de lumea din jur, pentru ca dragostea sa fie centrul existentei ei.
Dragostea dispare foarte usor cand partenerul tau de viata ajunge sa fie doar un coleg de apartament Se spune ca barbatii insala pentru ca sunt barbati, dar cand o femeie face acest lucru exista motive intemeiate.
COMUNICAT DE PRESA Bucuresti, 10 martie 2015 Academia de Stiinte Medicale anunta lansarea proiectului cu titlul DEZVOLTAREA COMPETENTELOR IN TRANSPLANT, identificat cu nr. POSDRU/186/3.2/S/155295 in cadrul cererii de propuneri de proiecte nr.
Coalitia pentru Familie, neafiliata confesional sau politic, la care au aderat 44 de organizatii neguvernamentale, fundatii si asociatii si 4 federatii romanesti care militeaza pentru promovarea valorilor familiei traditionale, a realizat o recapitulare rapida a principalelor argumente ale Referendumului pentru clarificarea definitiei casatoriei in Constitutie si a motivelor pentru care acestea nu sunt valide.
Salarii mai mari pentru medici si asistente, dar din 2014 (Autor:
"Adrian Iovan a salvat 30 de vieti" Pilotul Adrian Iovan a efectuat, in ultimii doi ani, aproape 30 de zboruri pentru Agentia Nationala de Transplant, multe dintre acestea chiar cu avionul din accidentul in urma caruia si-a pierdut viata, a declarat miercuri, pentru MEDIAFAX, coordonatorul de transplant Victor Zota.
Azi, 22 aprilie, este ziua de nastere a domnului Prof.
Cea mai mare bucurie este ca toti cei 11 pacienti care au primit o noua inima sunt intr-o stare foarte buna (Autoare: Magda Marincovici Profesorul doctor Horatiu Suciu, seful Clinicii de chirurgie cardiovasculara din cadrul Institutului de Urgenta pentru Boli Cardiovasculare (IUBCvT) Targu Mures, a avut un an record:
Conform statisticilor multe femei intarzie din ce in ce mai mult sa devina mame, fie din cauza carierei, pentru ca nu gasesc partenerul potrivit sau vor sa creeze un context cat mai potrivit inainte nasterii unui copil, ajungand astfel sa devina mame chiar si la 40 de ani.
Un bebelus, donator de organe imediat dupa nastere (Autoare: Magda Marincovici) Teddy este cel mai tanar donator de organe din Regatul Unit. Condamnat la moarte din cauza unei malformatii congenitale, Teddy a decedat la mai putin de doua ore dupa venirea pe lume.
Cantitatea de lichid sangvin exista pentru un motiv bine intemeiat. Sangele este responsabil pentru raspandirea oxigenului si a elementelor hranitoare in tot corpul. Fiecare celula trebuie alimentata cu oxigen si nutrienti.
google-analytics.com