Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009matematica" (6.31 secunde)
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Alte subiecte decat cele juridice. ... Simt, asa, o neplacere, ca sa nu spun altfel, sa ma refer la anumite subiecte la ordinea zilei, dar nu ma pot abtine.
Cele cateva zeci de profesori, experti si monitori de calitate care au realizat sute de subiecte, ar fi trebuit sa-si primeasca banii in termen de 45 de zile de la postarea pe site-ul Ministerului Educatiei a subiectelor pentru bacalaureat.
- In acel moment, publicul larg nu avea acces la cunostintele stiintifice si au existat numeroase mituri asupra unor subiecte precum fizica, a spus Qi.
Liberala Norica Nicolai a apreciat ca declaratiile liderului PDL sunt efectul temperaturilor ridicate si ale lipsei de subiecte pe care ar resimti-o Boc. ... Domnul Boc s-a cam incalzit si e in criza de subiecte.
Se intampla de obicei cand mi-e greata de campaniile de presa purtate pentru indobitocire si pentru a distrage atentia de la adevaratele subiecte. ... inventezi subiecte care au in esenta un sambure de adevar, clamezi interesul public, pentru a distrage atentia de la alte teme stringente.
Acelasi Mutu, care, nu de mult timp, dadea subiecte zilnice presei sportive prin comportamentul sau prafuit. ... Intoxicarea zilnica cu diverse subiecte, care nu ne influenteaza viata in prezent si nici in viitor, ne face sa uitam de problemele reale ale fiecaruia dintre noi.
Toate posturile de radio si televiziune romanesti vorbesc in aceleasi zile despre aceleasi subiecte. ... Si tot asa, intr-o continua sinusoida a cresterilor si scaderilor unor subiecte si unor personaje.
subiecte "tari" despre personaje din lumea politica si din mediul de afaceri, dar si materiale care tratau subiecte dure din zona infractionala. Era un moment propice pentru astfel de subiecte, dat fiind faptul ca legislatia era firava, alunecoasa si permisiva, iar populatia era avida de senzational.
Nu mai vorbesc de faptul ca unele subiecte contin erori, care induc in eroare atat elevii care le invata "par coeur", cat si pe cei care le rezolva logic.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Pana la lansarea oficiala, care se va produce prin conferinta extraordinara de titularizare interimara a conducerii centrale si printr-un miting in Piata Revolutiei, independentii progresisti, cum le spune Oprea (in fapt oameni de o moralitate indoielnica) au pus la punct si o minima structura locala, afirmand ca au filiale in cateva judete.
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda.
google-analytics.com