Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (3.18 secunde)
Davis a precizat ca misiunea a fost extrapolarea acestor subiecte pana in anul 2050 pentru a vedea daca ne putem imagina ca stiinta si ingineria noastra pot ajunge pana atunci la pragul de performanta al OZN-urilor.
Erau exact acele subiecte prin care proiectul OZN putea obtine o contributie tehnica maxima de la cei mai buni specialisti din intreaga lume.
Subiecte comune sunt studentii romani, proiecte noi si situatia din tara. - Am inteles ca ti-ai dori sa te intorci intr-o buna zi acasa si sa te stabilesti in Romania.
Dar in 2017, testele ADN au aratat ca copilul era 100% uman, de sex masculin, iar ambii parinti erau nativi americani. Inapetenta stiintei Ufologul belgian Andre Skondras deplangea inapetenta stiintei de a aborda acest gen de subiecte.
Si cand va dadeam teza, va puneam in grupe si fiecare avea alte subiecte. Noi nu ne-am dat seama, ca nu facea discriminare, nu ne umilea, nu spunea nici unui elev ca face parte din grupa slaba.
De ce, atunci cand prefixul para este folosit inainte de cuvantul normal, ne asumam in mod automat ca este vorba de o falsa stiinta, de subiecte tabu, sau de vrajitorie?
- Cum ati ajuns sa fiti preocupat de aceste subiecte devenite carti - Inteligenta materiei; Mintea de dincolo, dvs. avand o formatie stiintifica (medic neurolog si psihiatru, profesor de neurologie si neuropsihosomatica)?
De pilda, americanul Edgar Cayce (1877-1945) avea insusirea ca - atunci cand era in transa - sa raspunda la intrebarile unor persoane care necesitau asistenta, pe subiecte de medicina, psihologie, istorie, stiinte naturale si umane etc., intr-un mod care depasea cu mult pregatirea sa de opt clase.
Conform legii, presedintele are obligatia sa consulte CSAT in astfel de subiecte si asta am facut, i-am intrebat la sfarsit pe fiecare.
Cred ca se va stinge scandalul cu Mona Musca pentru ca vor aparea alte subiecte mai fierbinti. Avem probleme cu presedintii de consilii judetene din tara.
"Documentul prezentat de ea (Lavinia Sandru - n.r.) exista in dosarul meu de urmarire informativa, dar generalul Aron Bordea a spus public inca din 2004 ca el nu recunoaste si ca atunci cand am fost la el in vizita, la rugamintea pictorului Mihai Bandac, si am baut o cafea, am discutat cu totul alte subiecte", a spus Corneliu Vadim Tudor.
Izolarea politicaa a Partidului Democrat si relatia pe care au avut-o parlamentarii gaalaateni cu fosta Securitate au fost cele mai interesante subiecte ce au fost abordate saaptaamina trecutaa de clasa politicaa localaa.
"Pe aceste subiecte nu este nevoie de o revizuire a Constitutiei. Nu este vorba de presedintele Traian Basescu sau premierul Calin Popescu Tariceanu, ci de un principiu.
Inspre finalul primei intalniri, liberalii si-au trecut pe agenda trei subiecte asupra carora urmeaza sa aprobe o rezolutie, printre acestea numarandu-se, normal, si subiectul liberalilor contestatari.
El a adaugat ca, "daca ar fi fost cazul de scenariu", democratii ar fi gasit "cel putin 20 de locatii pe care sa nu le afle nimeni si in care sa nu fie nimeni in preajma" pentru discutarea unor astfel de subiecte.
Pe de alta parte, pentru liberalii mureseni, Stolojan si Stoica sunt subiecte tabu. Astfel, conducerea PNL Mures a refuzat sa comenteze propunerea de excludere din randurile partidului a celor doi liberali.
Saptamina trecuta a fost abundenta in evenimente din sfera administratiei, cu implicatii evidente in elementul politic. Tirul de declaratii pe diverse subiecte a demonstrat ca politicienii galateni sint atit activi, cit si plini de imaginatie.
Prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a avut ieri-dimineata la Budapesta o intrevedere tête-à-tête cu premierul Ungariei, Ferencs Gyurcsany, in care cei doi sefi de guvern au discutat cateva subiecte de interes bilateral, printre care si viitoarea sedinta a celor doua guverne.
Ultimele discutii aparute in cadrul partidului vor fi si ele subiecte intens dezbatute, daca nu in plenul intilnirii alesilor locali, macar pe holuri, in grupuri restrinse.
Potrivit unei informari sosite de la Prefectura Galati, principalele subiecte abordate in cadrul derularii caravanei au fost finantarea pentru dezvoltare rurala, forme de garantare si de creditare dupa integrare, subventii, standarde pe sectoare de activitate, subventii actuale pina la momentul integrarii, normele de igiena in industria alimentara si normele de biosecuritate.
google-analytics.com