Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (3.63 secunde)
Pe de alta parte, la intrunire s-a cazut de acord pe anumite subiecte, Tariceanu exprimandu-si speranta ca partidele politice vor respecta acordurile incheiate la sediul Guvernului, in caz contrar urmand sa dea socoteala in fata opiniei publice.
Motivatia oferita de reprezentantii PSD a fost aceea ca pe agenda consultarilor initiate de presedinte nu sunt subiecte legate de agenda cetateanului.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a declarat inainte de intalnirea cu Basescu ca formatiunea sa politica considera ca cele doua subiecte sunt „mult prea importante pentru a fi discutate doar peste hotare sau prin declaratii politice“, ci „trebuie discutate in Romania“.
Raspunsurile nu difera in functie de pozitia pe care o are respondentul in redactie - jurnalist cu sau fara functie de conducere. De asemenea, intrebati daca exista subiecte interzise in redactii, 17% dintre respondenti reclama acest lucru.
Statele au fost invitate sa sarbatoreasca aceasta zi prin incurajarea schimburilor globale de programe de televiziune despre subiecte precum pacea, securitatea, dezvoltarea economica si sociala ai schimburile culturale (rezolutia 51/205/ 17 decembrie).
• Premiul "Spaga, sex si securitate la CEDO" - jurnalistilor Petre Mihai Bacanu si Laurian Ieremeiov "Daca vreti sa scrieti despre aceste trei subiecte in Romania, asa cum au facut Bacanu si Ieremeiov, pregatiti-va sa ajungeti la CEDO, pentru ca unii judecatori romani nu sunt inca la curent cu jurisprudenta europeana in ceea ce priveste libertatea de exprimare.
Atat Puterea, cat si Opozitia considera ca exista subiecte mai importante decat plecarea altui consilier de stat din echipa prezidentiala.
El a adaugat ca, daca este vorba de subiecte legate de lupta impotriva coruptiei, legate de oricare dintre oamenii politici, el este primul interesat ca aceste aspecte sa se clarifice.
Potrivit lui Ciuca, indiferent de jocurile si de presiunile politice care vor exista, PC are anumite subiecte pentru care nu negociaza, unul dintre acestea fiind cel care vizeaza minoritatea romana din Transilvania, care, in opinia conservatorilor, trebuie sa fie reprezentata in structurile administratiei publice locale.
Traian Basescu a precizat ca pe agenda summitului de la Hampton Court s-au aflat subiecte precum: energia, cercetarea-dezvoltarea, demografia si securitatea.
„Nu exista subiecte pe care sa nu le putem discuta. Avem o relatie foarte buna, as spune o relatie amicala, de intelegere si de aceea, sunt convins ca aceia care isi fac iluzii ca Alianta D.A.
Cu toata campania anticoruptie, presedintele a fost angrenat si in subiecte gen "dosarul Flota", care a fost clasat, si "casa din Mihaileanu", despre care spune ca jocul pe care il face presa este incorect.
Boc a spus ca a facut aceasta declaratie "pentru a elimina orice alta suspiciune ca PD si-a modificat pozitia anterioara" avuta cu privire la aceste subiecte.
Echipa ambasadei Romaniei in USA este zilnic implicata in diverse proiecte in derulare, in editarea buletinului de stiri al ambasadei, in analizarea unor subiecte internationale, in organizarea de evenimente, in elaborarea profilului SUA cu elemente de interes general.
In sprijinul lui Vacaroiu a venit si liderul fotului partid de guvernamant care nu a pierdut ocazia sa critice, din nou, faptul ca promovarea pachetului de legi ale sanatatii s-a facut prin asumarea raspunderii si a divagat in discursul sau, ajungand la alte subiecte intens folosite de PSD, cum ar fi cota unica de impozitare introdusa de actuala Putere.
Poate tocmai de aceea deputatul Laurentiu Mironescu, presedintele organizatiei municipale a PD, a abordat subiecte mai generale, cu tenta sociala, si nu probleme politice.
Cate exemple, atatea subiecte de carti! Senzuala sau ludica, protectoare sau posesiva, tacuta sau galagioasa, dragostea apare in mai multe feluri, dand nastere unor senzatii pe care vrem sa le traim continuu.
Imi pare rau ca sunt unii care atrag in discutii astfel de subiecte si nu au niciun pic de respect pentru suferintele din perioada terorii comuniste.
Sunt multe alte subiecte importante pentru dezvoltarea unei natiuni. M-as gandi la educatie si la cultura, in primul rand. Si inca ceva.
Sunt multe alte subiecte importante pentru dezvoltarea unei natiuni. M-as gandi la educatie si la cultura, in primul rand. Si inca ceva.
google-analytics.com