Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (2.84 secunde)
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Exista subiecte ( nu e cazul acum, totusi) serioase, grave, care daca trec prin maini nepotrivite capat o duhoare insuportabila. ... Nu pentru ca aceste subiecte nu ar trebui, la un moment sau altul, discutate, in mod responsabil, cu maxima cumpatare si bun-simt.
In urma analizei individuale a raportului, Comisia a decis sa solicite SRI o informare ampla despre mai multe subiecte fierbinti.
* Prin insasi pozitionarea ei, emisiunea Un show pacatos si-a propus sa traga atentia publicului, chiar sa socheze, uneori prin dezbaterea unor subiecte fara perdea, cu ironie si umor incisiv.
Puthoff a aratat ca, din cauza secretului, a compartimentarii, a lipsei unor motivatii, multi dintre cei implicati in programul AATIP au decis sa infiinteze, in sectorul public, o organizatie stiintifica de inalta calitate, dedicata fenomenelor aeriene neidentificate si altor subiecte conexe.
Cand poarta o conversatie politicoasa, oamenii nu abordeaza niciodata subiecte care ar putea starni controverse. Ei abordeaza numai subiecte neutre, cum ar fi vremea.
"Avem, luni si marti, la Sinaia, o intalnire a Biroului Politic Central cu toti parlamentarii PNL, pentru a stabili strategia legislativa pentru urmatoarea sesiune parlamentara si evident vom discuta si subiecte fierbinti, subiecte calde, cum e si acesta", a spus Nicolaescu.
Ordinea de zi oficiala a CSAT de azi, data publicitatii de Administratia Prezidentiala, include cel putin doua subiecte de tensiune intre presedinte si premier - legile sigurantei nationale si strategia legata de trupele desfasurate in afara tarii. ... Alte subiecte aflate pe ordinea de zi a sedintei CSAT:
Potrivit lui Ciocanea, "zona politica mai putin pregatita" ar putea prelua aceste subiecte si va evita astfel caderea in derizoriu.
Liderul PD-L Emil Boc a declarat luni ca Mona Musca si Dumitru Dragomir sunt subiecte inchise pentru democrat-liberali, numele celor doi nefiind macar pronuntate de membrii conducerii partidului, reuniti in sedinta saptamanala.
"Nu ma duceti in subiecte minore pentru mine. ... Presedintele a anuntat ca miercuri va sustine o conferinta de presa legata de mai multe subiecte de interes, in special in legatura cu faptul ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu l-a dat in judecata pentru afirmatii publice impotriva acestuia.
El a subliniat in cadrul primei sale conferinte de presa de la numirea lui in noua functie ca trebuie intarita cooperarea cu Moscova pe subiecte "de interes comun", cum ar fi lupta impotriva terorismului.
google-analytics.com