Cautare

824 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman" (2.63 secunde)
' Organizarea GLOBAL FORUM la Bucuresti este ocazia perfecta de a repune in dezbaterea reprezentantilor industriei telecom o serie de subiecte mai actuale decat oricand: ... Noutatea in dezbaterea acestor subiecte o reprezinta tocmai perspectiva globala oferita de participantii din toate tarile lumii ' a declarat presedintele ANCOM, Catalin Marinescu.
Vrem sa fim capabili sa accesam site-ul pentru a ne uita rapid la titluri sau pentru a cauta subiecte de interes. ... Fiecare dintre aceste sectiuni include o lista bogata de subiecte.
In septembrie 2009, CNN International a adaugat doua emisiuni noi in programul european de prime-time, care aliniaza jurnalisti precum Christiane Amanpour, Richard Quest, Becky Anderson, Fionnuala Sweeney, Michael Holmes si Hala Gorani, intr-un serie de emisiuni ce acopera un spectru divers de subiecte si tematici, de la lumea afacerilor si subiecte de actualitate, stiri de ultima ora si reportaje din spatele scenei, toate in formate originale.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Dar nu despre aceste subiecte as vrea sa vorbesc, ci despre vehiculele care le lanseaza in dezbatere nationala.
Pana de curand, agenda zilei era ocupata cu subiecte neavenite pentru momentul economic dur pe care il traversam cum ar fi modificarea Constitutiei sau harjoana PDL cu UDMR pe marginea regionalizarii.
Traversam, chiar la inceputul acestei sesiuni parlamentare, o perioada politica marcata de subiecte cu un grad ridicat de emotionalitate, fie ca vorbim de Rosia Montana sau de problema cainilor comunitari. Si totusi, dupa ce aceste subiecte isi vor fi consumat potentialul, ne vom intoarce la cifrele reci ale economiei.
Pentru Romania, cele mai populare subiecte au fost Simona Halep, Rezultate Bac 2014, Eurovision 2014, Robin Williams si Alegeri Prezidentiale 2014, in timp ce la nivel global in topul cautarilor s-au aflat subiecte precum Robin Williams, World Cup, Ebola, Malaysia Airlines si ALS Ice Bucket Challenge.
Explorand 250 de subiecte controversate de la arta si vise pana la teroare nocturna, Enciclopedia ilustreaza cum visele influenteaza cultura, religia, istoria, arta, literatura si viata noastra personala.
O emisiune cu subiecte serioase dar si divertisment, cu muzica buna, dar mai ales cu vamaioti adevarati, oameni liberi, frumosi si interesanti care au ceva de spus. ... In emisiuni au fost prezentate si problemele de mediu cu care se confrunta zona litoralului, dar si alte subiecte de interes public.
Neale si Dumnezeu isi reiau discutia si se indreapta catre subiecte cu o miza mai mare decat problemele personale abordate in dialogul lor anterior, din volumul I. ... Volumul al treilea exploreaza unele dintre cele mai sensibile subiecte ale existentei noastre, la care ne gandim adeseori cu teama si fascinatie:
Un motiv pentru a invata si a dezbate subiecte nu numai sofisticate dar si interesante precum realitatea istorica vs. ... Un motiv pentru a invata si a dezbate subiecte nu numai sofisticate dar si interesante precum realitatea istorica vs.
De prea multa vreme, miscare feminista dicteaza ceea ce este potrivit sa discutam atunci cand abordam subiecte legate de viata femeilor. O spirala a tacerii a inconjurat subiecte precum partea negativa a sexului recreational, relatia dintre varsta si infertilitate, efectele sistemului institutionalizat de ingrijire si ale divortului, asupra copiilor.
FARCAS) La inceputul anului 2015, Ben Emlyn-Jones, un blogger pe subiecte controversate, comenta ca, la foarte putin timp dupa lansarea, in 1995, a faimosului film al lui Ray Santilli despre o autopsie extraterestra, a aparut si o inregistrare similara, mult mai putin cunoscuta, nu mai putin incitanta, care nici pana azi nu a fost definitiv clarificata.
S-a raspuns tuturor curiozitatilor publicului, de la subiecte legate de celulele stem atat de importante pentru sanatatea copilului la produse de ingrijire potrivite pentru bebelusi, dar si pentru mame.
Scorpion Exista subiecte oarecum tabu de care e bine sa nu discuti, pentru ca s-ar putea sa nu primesti prea multe aplauze.
Atunci… chiar nu ii intelegem de ce arunca banii pe prostii, in loc sa-si rezolve problemele stringente - probleme care, de asemenea, se stiu… Asadar, asa cum au purces dragii pseudo-colegi sa analizeze, in monumentala lor lipsa de inspiratie si subiecte, activitatea unora si altora, ne simtim datori sa ii "lovim” si noi, daca intre timp nu i-a lovit un Trabant roz.
Adica cu subiecte ce pot fi abordate in momentele de amorteala ce intervin pe scena politica. ... Unul dintre aceste subiecte de rezerva este, din punctul meu de vedere, si cel referitor la alegerile anticipate.
E o perioada cu mare lipsa de subiecte. ... Unii au nevoie de subiecte, de mutre bine dispuse; si cand nu le au, le inventeaza.
De exemplu, jurnalistii sa ne ocupam de subiecte serioase si sa nu mai fim in situatia de a reactiona la diversiuni de acest gen, care vrand-nevrand ocupa prima pagina si programele de stiri.
Lasand la o parte faptul ca aceste subiecte mai sunt si gresite, din cate am inteles, nici corecte daca ar fi nu as putea fi de acord cu ideea de a da mura-n gura elevilor.
google-analytics.com