Cautare

1368 de rezultate pentru "studii clinice" (3.05 secunde)
Fara studii clinice nu avem medicamente noi (Autoare: ... "Viitorul cercetarii si al trialurilor clinice in Europa", subiect larg dezbatut", subliniaza acad. ... Privitor la trialurile si studiile clinice, specialistii sunt de parere ca ele sunt necesare, ca fara ele nu exista progres in medicina si nici noi medicamente pe piata.
Tinerii cu studii superioare investesc cel mai mult Persoanele de sex masculin declara in masura usor mai mare decat femeile ca au realizat investitii in timpul anului 2009 (28,9% vs 22,2%).
"Am intrat pe aceasta piata pentru a fructifica rezultatele celor patru studii clinice care au scos in evidenta beneficiile consumului proteinei de soi menopauza, au aratat ca in urma consumului acestor alimente starea bolnavilor s-a imbunatatit semnificativ." a adaugat Adrian Sinca.
"Am venit pe piata pentru ca suntem proprietarii studiilor clinice care au demonstrat ca starea celor care sufera de inima si de diabet se imbunatateste. ... Firma Aivia exista cu productia de trei ani, iar de 12 ani face studii clinice pe oameni.
- in perioada 01.11.1997 - 01.04.2005, functia de Sef al Sectiei Clinice Medicina Interna III (transformata, ulterior, in Sectia Clinica Medicina Interna V); - in perioada 01.09.2005 - 01.06.2007, functia de Sef al Sectiei Clinice Medicina Interna V;
au investit in acest sens 18,9% dintre cei cu studii elementare, 26,7% dintre cei cu studii medii si 37,6% dintre cei cu studii superioare.
5 i.e.n) contin descrieri clinice ale tetanosului, Carle si Rattone au fost primii care au produs pentru prima data tetanosul la animale, injectandu-le cu puroi de la un caz fatal de tetanus la om. ... Tetanospasmina este o neurotoxina care cauzeaza manifestarile clinice ale tetanosului.
Desi rezultatele preliminare sunt pozitive, ele necesita consolidarea prin intermediul unor studii clinice pentru a evalua siguranta si eficacitatea terapeutica. Studii clinice in desfasurare In prezent, exista in desfasurare mai multe studii clinice internationale privind utilizarea celulelor stem recoltate din cordonul ombilical in terapia pentru tratarea paraliziei cerebrale.
- Ca sa punem un nume acestor lucruri, ele se numesc circuite clinice. ... Si spuneam fiecare, pentru cazul respectiv, cu datele astea, imagistice si clinice, ce este de facut. ... Vrea sa faca acolo circuite clinice functionale.
Primarii localitatilor care vor face parte din viitoarea Zona Metropolitana Craiova au inceput deja sa prevada in proiectele de buget pe 2007 sume destinate intocmirii de studii de fezabilitate pentru accesarea de fonduri structurale UE.
Creditele pentru studii oferite de bancile comerciale din Banie raman pentru moment doar o strategie de marketing pentru ca studentii nu se inghesuie sa ia de la banca bani pentru facultate.
SC Centrul de Cercetare al Alimentelor Functionale AIVIA SRL a luat nastere pe solul fertil al unui alt centru de cercetare din domeniul nutritiei (Centrul de Cercetare Nutriceutica) care a efectuat de-a lungul a mai multor ani, valoroase studii clinice pe alimente functionale avand la baza izolatul proteic din soia.
5,2% dintre romani au fost diagnosticati cu cancer, la un moment dat, de-a lungul vietii 21,1 % dintre romani au/au avut cel putin un membru din familia restransa (sotul/sotia, fiul/fiica, mama/tata) diagnosticat cu cancer numai 1% dintre romani considera ca autoritatile reprezinta principalul sprijin in cazul ar fi diagnosticati cu cancer 75% dintre romani considera ca dureaza prea mult pana un medicament nou descoperit sa ajunga la pacienti cu cancer din Romania Centrul pentru Inovatie in Medicina (InoMed) si compania specializata in studii de piata IMAS au realizat prima cercetare sociologica reprezentativa la nivel national care si-a propus sa evalueze relatia dintre romani si cancer.
In prezent, mai mult de 2.000 de imunoterapii oncologice sunt studiate, in peste 3.000 de studii clinice, pentru aproximativ 300 tipuri de cancer. ... - Cercetarea in domeniul imuno-oncologiei a luat un avant extraordinar, avem in fiecare zi noi terapii si studii promitatoare.
Mai-marii judetului spun ca documentul nu este folositor si sunt gata sa dea sute de milioane de la buget pentru realizarea altor studii.Autoritatile s-au pus pe cheltuit alti bani pe studii la nici o luna dupa ce la sediul Consiliului Judetean Dolj a avut loc deschiderea ofertelor pentru întocmirea strategiei de dezvoltare socio-economica a Doljului pentru anii 2007-2013.
Mai-marii judetului spun ca documentul nu este folositor si sunt gata sa dea sute de milioane de la buget pentru realizarea altor studii.Autoritatile s-au pus pe cheltuit alti bani pe studii la nici o luna dupa ce la sediul Consiliului Judetean Dolj a avut loc deschiderea ofertelor pentru întocmirea strategiei de dezvoltare socio-economica a Doljului pentru anii 2007-2013.
Consiliul National pentru IMM-uri propune reducerea coeficientilor minimi de ierarhizare, in functie de care sunt stabilite salariile, indicatori inclusi in Contractul Colectiv de Munca, sustinand ca altfel multe firme vor da faliment sau vor fi obligate sa concedieze angajatii cu studii superioare.
Gradul de fertilitate a solului din Dolj are de suferit, iar agricultorii nu au fost preveniti din cauza ca, în unele zone, de 20 de ani nu s-au mai facut studii pedologice.
Gradul de fertilitate a solului din Dolj are de suferit, iar agricultorii nu au fost preveniti din cauza ca, în unele zone, de 20 de ani nu s-au mai facut studii pedologice.
· Cunoasterea buna a limbii romane · Minim studii superioare absolvite cu diploma de absolvire/licenta · Experienta specifica dupa absolvirea studiilor superioare de minim 3 ani in domeniul achizitiilor publice, perioada in care expertul trebuie sa fi elaborat cel putin o documentatie de atribuire si de asemenea sa fi participat cel putin o data in calitate de membru cu/fara drept de vot sau expert cooptat in cadrul unei comisii de evaluare a ofertelor.
google-analytics.com