Cautare

25 de rezultate pentru "strivit" (2.97 secunde)
Tanarul s-a rostogolit de cateva ori si a murit strivit intre fiare. Il plang acum parintii si iubita cu care urma sa se casatoreasca in curand.
Un tanar de 23 de ani a murit dupa ce a fost strivit de o poarta de fotbal. Angajatii primariei din localitate au fost cei care au mutat cadrul metalic pentru petrecerea dedicata zilei comunei.
Din nevoia disperata de a aduce venituri la buget, mediul de afaceri va fi in continuare strivit de numarul mare de impozite si taxe, incertitudinea legislativa si controalele inutile.
- ofteaza dascalul, aplecandu-se spre mine din scaunul strivit intre trei pereti de carti inghesuite pana in tavan. Cand ti se face favorul de a fi invitat la o receptie, in lumea buna, faci efortul minim de a-ti pune o camasa curata si de a te spala la subrat.
Dancu mentioneaza, intr-o postare pe blog, ca analiza sa este una facuta din pozitia de cetatean, "nu ‘simplu‘, dar nici unul strivit de responsabilitate politica".
Marele partid al Bratienilor a defilat la primarie cu unul care numai de-al lor nu era, Marian Munteanu, strivit si ciomagit rapid de urmasii minerilor din Piata Universitatii si de un trecut de asocieri dubioase.
In ceea ce priveste combinatul siderurgic galatean, o bila neagra pentru luna octombrie a reprezentat-o accidentul de munca produs la 24 octombrie la Uzina Laminate Plate, in urma caruia un angajat al unei firme subcontractoare si-a pierdut viata strivit de o usa metalica ce a cazut peste el.
'V-ati intrebat vreodata de ce nu va ajung banii, de ce copiii dumneavoastra par de necontrolat, de ce platiti rate insuportabile la banca, de ce nu va mai place nimic din ce aveti in casa, de ce va vine mereu sa va certati cu toata lumea, de ce va simtiti neglijat, ignorat, umilit, strivit de cei care ar trebui sa va serveasca, de ce nu sunteti fericit si nici macar multumit, sau pur si simplu de ce fetele poarta de aproape 2 ani cizme in miezul verii ?
"Din nevoia disperata de a aduce venituri la buget, mediul de afaceri va fi in continuare strivit de numarul mare de impozite si taxe, incertitudinea legislativa si controalele inutile.
Singur printre marile trusturi de presa, fara finantare pentru marketing si promovare, cu un serviciu de publicitate redus la minimum, Gandul ajunsese in pericol sa fie strivit.
Din nevoia disperata de a aduce venituri la buget, mediul de afaceri a fost strivit de numarul mare de impozite si taxe".
Ion,mama,i-am strigat eu ,si mama-si strangea sortul ei negru pe langa trupul ei ,si parca trupul ei se aduna langa drum(...)si numai o aud pe mama ca-mi spune,hai fata mai repede,ca s-au luat boii la sfada (...) si m-a luat in coarne si m-a-nvartit de trei ori.Si-au intrat coarnele in mine,si mi-e trupul strivit si doar m-am aplecat sa m-adun cat mai ramasesem de pe jos,ca poate-am lasat ceva din mine pe camp,ca poate m-am uitat pe-acolo,dar n-are nimic,fata,ca ce mai sint,sint in sortul asta,si m-aduc acasa (...) Si-atat a mai zis mama in seara aia , si doar si-a strans sortul pe langa ea,si parca-si mai tinea din viata acolo,in sortul ala, si parca-i era frica sa nu se deznoade(...) si s-a rupt ata pe mijlocul mamaligii si s-a deznodat sortul mamei si doar atat a mai apucat mama, sa se uite la foc,si focul ardea mai departe(...)si doar focul aprins de mama ardea mai departe...".
Si au gresit cu totii - Emil Constantinescu, Victor Ciorbea, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Dan Voiculescu - care l-au avut in mana si nu l-au strivit in momentul in care se caciulea la ei ca o sluga preaplecata.
Femeia s-a oprit sa faca poze alaturi de alti turisti, cand un bolovan de aproximativ sapte kilograme, desprins din peretele Cheilor Oltetului, i-a strivit pur si simplu capul, imprastiindu-i creierii in praful drumului!
Un barbat de 40 de ani a fost prins sub tramvai, acesta avand piciorul strivit. Incidentul a avut loc pe linia tramvaiului 32, la intersectia Calea Rahovei cu șoseaua Progresul, langa Liberty Mall, potrivit www.pefata.ro.
Se amesteca cu usturoiul strivit, turmenicul (va da culoare frumoasa sosului la final), vegeta si putina sare. Se adauga uleiul incet, cate o lingura o data si se piseaza totul pentru a obtine o pasta.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. Accidentul grav a avut loc vineri seara pe E70, in localitatea Vitanesti, Teleorman.
Razboiul insemnase, pana in acel moment, pentru mine, camuflajul de la ferestre, comunicatele despre "atacuri fulger" si "retrageri strategice", afisele care avertizau ca va sapa la sare "cine limba lunga are", stolurile cenusii de bombardiere americane care treceau, in vara lui '44, pe deasupra Lisei indreptandu-se, peste munti, spre Ploiesti..., dar niciodata, ca in acea dimineata mohorata de septembrie, nu avusesem o imagine mai clara a "bietului om aflat supt vremi", ce poate fi strivit sub talpa istoriei.
Razboiul insemnase, pana in acel moment, pentru mine, camuflajul de la ferestre, comunicatele despre "atacuri fulger" si "retrageri strategice", afisele care avertizau ca va sapa la sare "cine limba lunga are", stolurile cenusii de bombardiere americane care treceau, in vara lui '44, pe deasupra Lisei indreptandu-se, peste munti, spre Ploiesti..., dar niciodata, ca in acea dimineata mohorata de septembrie, nu avusesem o imagine mai clara a "bietului om aflat supt vremi", ce poate fi strivit sub talpa istoriei.
De fapt, niciunul dintre grupurile - cel putin trei - bine conturate azi nu va mai putea sustine efigia unui partid care si-a strivit, in prabusire, structurile de rezistenta.
google-analytics.com