Cautare

3983 de rezultate pentru "strivit de tir la craiova" (4.22 secunde)
Ken MacFarlane, vicepresedinte productie al Ford Europa, aflat luni in Craiova, a acordat pentru GdS un interviu in exclusivitate, el fiind primul oficial de rang inalt al Ford Europa care se adreseaza cititorilor nostri.
14 romani au murit in coliziunea unui microbuz cu un TIR Romanii se intorceau din Spania, unde se aflau la munca. ... 14 romani au murit, dupa ce microbuzul in care se aflau s-a ciocnit violent cu un TIR pe o autostrada.
Un grav accident rutier s-a produs ieri, in jurul orei 18.15, pe DN13, la iesirea din Brasov spre Sighisoara. Cinci femei aflate in autoturismul Opel albastru au murit pe loc dupa ce au intrat in coliziune cu un tir.
FRF a taiat in carne vie ieri la Adunarea Generala, a dezafiliat Universitatea Craiova, dar i-a facut orasului "cadou"
Noua echipa de fotbal a Craiovei, care va evolua in Liga a II-a, va ramane o afacere exclusiv privata, dupa ce consilierii municipali, in frunte cu primarul Olguta Vasilescu, au refuzat sa se implice in fotbal Consilierii municipali craioveni au lasat la latitudinea FRF infiintarea noii echipe de fotbal a Craiovei, pe locul de Liga a II-a oferit orasului in cadrul Adunarii Generale (AG) de pe data de 14 mai.
Craiova cere 30.000 de euro pentru formarea a sapte fotbalisti care au ajuns la alte echipe dupa dezafilierea "U" Craiova.
Un barbat a murit, dupa ce autoutilitara in care se afla a fost strivita de doua TIR-uri. ... Se pare ca accidentul ar fi fost pus la cale de soferii celor doua TIR-uri, dupa o cearta pe statia de emisie-receptie.
Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, si totodata presedinte al Consiliului Judetean Dolj, a declarat intr-un interviu acordat GdS ca nu s-a hotarat daca va candida la un nou mandat si a precizat ca PSD isi doreste foarte mult functia de primar al Craiovei.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea. Vecinii nu se lasa insa impresionati de imaginatia arhitectonica a edililor din Banie, pe care-i cheama la judecata.
in perioada dumneavoastra de jucator la Fiorentina (1972 -1987) ati jucat in Cupa UEFA cu Universitatea Craiova in doua editii (1973-74 si 1982-83), dar in ambele, Fiorentina, cu dumneavoastra titular, a fost eliminata din primul tur.
Doamna Diana Georgescu a organizat atunci un eveniment chiar la fizician acasa, intr-un orasel aflat nu departe de Bucuresti. Acolo am aflat, intr-o dupa amiaza de toamna, aproape totul despre inventiile fizicianului. ... I-am promis fizicianului ca il voi vizita la Centrul de Medicina Naturala din Bucuresti.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Gheorghe Radulescu este haituit de doua primarii care ii vor impozitul pe casa si teren. El are o locuinta la marginea Craiovei si a inregistrat imobilul pe comuna Carcea, unde a si platit impozitul.
Gigantul american General Motors nu mai este interesat de achizitionarea uzinelor Daewoo din Craiova. Firma constructoare de masini din Detroit doreste insa in continuare sa achizitioneze motoarele fabricate la Craiova.
Au fost angajate 100 de persoane, iar alte 60 vor urma lunile viitoare. Desi noua facilitate de productie este operationala, oficialii companiei nu au putut spune cand incepe productia efectiva de scaune pentru Ford si nici care este volumul productiei planificat pentru anul 2012.
Trei persoane au fost ranite in urma unui accident rutier produs ieri dupa-amiaza, pe bulevardul Dacia din Craiova, de un sofer care conducea cu viteza un Audi A8 si a "agatat" remorca unui tir parcat pe marginea strazii.
Ultimele detalii ale contractului dintre Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului si Ford, privind privatizarea Automobile Craiova, urmeaza sa fie puse la punct în cursul zilei de astazi.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
Fostul finantator al echipei de fotbal a scos din mâneca un document prin care avocatii lui Adrian Mititelu vor sa scape FOTBAL CLUB U Craiova SA de la faliment.
google-analytics.com