Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (3.21 secunde)
da-i ACUM like paginii sale.Stati linistiti, nu o sa va asalteze nimeni cu stirile de acolo (mecanismele Doamnei F.
Stirile ProTV: A invins cancerul, iar acum arata perfect. Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Consumatorii de media vor putea accesa gratuit pagina de web "Media Index", prima baza de date on line cu informatii despre companiile de media din Romania si patronii lor incepand de astazi, cand se sarbatoreste Ziua Mondiala a Libertatii Presei.
- Avand in vedere ca o proportie suficient de mare a populatiei noastre este conditionata mental sa accepte incredibilul, stirile privind OZN-urile pot provoca panica si isterie in masa.
Urmareste stirile. Site-urile si programele tv ti vor furniza informatii cu privire la evolutia codului meteo. Asigura-te ca ai cel putin un radio care merge pe baterii, nu doar cu curent electric de la prize.
In dimineata urmatoare, stirile de la radio, au anuntat ca un OZN fusese vazut deasupra Dunarii, in zona Portilor de Fier.
citea cu greutate si doar stirile senzationale din ziare. Nu auzise inainte mai nimic despre fenomenul OZN. N-a suferit de boli psihice;
Exista un sistem de curieri care aduceau stirile la verificat si apoi in Studioul 4 pentru transmitere. Incepand din ziua de 22 decembrie 1989, ora 19.00, dupa cum afirma Constantin Bebe Ivanovici, nicio informatie despre lupte si despre actiunile teroriste nu s-a difuzat fara viza reprezentantilor Armatei.
Un articol interesant in acest sens este si cel publicat in Journal of Transatlantic Studies, de Greg Eghigian, profesor asociat la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, despre modul in care au fost percepute stirile despre OZN-uri si extraterestrii de locuitorii Germaniei postbelice, atat de cei din vest cat si de cei din est, in conditii de suspiciune si de multe sentimente antiamericane.
FARCAS) Am evocat, saptamana trecuta, plecand de la un articol al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactiile la stirile despre OZN-uri si extraterestrii in Germania postbelica.
FARCAS) Am evocat, in ultimele doua articole, plecand de la un studiu al cercetatorului Greg Eghigian, de la Departamentul de Istorie al Universitatii de Stat din Pennsylvania, reactia societatii postbelice din Germania de Vest la stirile despre OZN-uri si extraterestrii.
Numai ca, atunci cand unul dintre martori a depus o plangere la carabinieri si doi politicieni locali au anuntat ca vor prezenta in parlament o interpelare, adresata Ministerului Apararii, stirile au ajuns la nivel national, cu un comunicat de presa ANSA, pe 10 iunie seara, comunicat preluat de majoritatea ziarelor si mass-media in ziua urmatoare, provocand nu putine ironii, privind aparitia unui OZN langa Torino.
45% dintre ei se declara nemultumiti, nestiind ce sa faca cu atata timp liber, citeaza Stirile Pro TV, aratand ca Japonia e tara in care se moare de karoshi, adica de prea multa munca - Politico scrie ca PMI si Juul recruteaza high flyers si numesc in fruntea birourilor din Washington DC experti in relatii externe si comunicare, precum fostul procuror general din Massachusetts, fostul avocat al Food and Drug Administration de pe vremea lui Bush;
Cat de des apare Romania la stirile Tv si in paginile ziarelor olandeze? - Imi pare rau daca suna prea dur, dar cred ca Romania este pentru Olanda ceea ce este Nigeria pentru Romania.
Din pacate scenele cu parlamentari care dorm in sala de sedinta sint retinute mult mai repede de oamenii care se uita la stirile TV”, a incheiat deputatul Ciuca.
Nici nu s-a uscat bine cerneala pe stirile care anuntau scoaterea de la guvernare a democratilor, ca zvonurile privind impartirea posturilor detinute in Dolj de PD au si inceput sa apara.
In acest sens, PIN a transmis o adresa catre Biroul Electoral Central prin care cere ca pe durata campaniei, presedintele Basescu sa tina cont de faptul ca expresia 'clasa politica expirata' este "marca PIN" pentru campania 2007, fapt atestat prin stirile de presa aparute la data de 23.09.2007, precum si de imaginile prin care Gigi Becali, Sorin Frunzaverde, Daniel Daianu, Theodor Stolojan, au aparut in manifestarea PIN, cu eticheta 'expirat'", se arata intr-un comunicat al PIN.
Intrebat de presa daca vicepresedintele PNL Ludovic Orban i-a solicitat sa scoata UDMR de la guvernare, conform unor informatii aparute marti, Tariceanu a raspuns ca nu ia in consideratie stirile difuzate "pe surse".
El a fost urmat in top de presedintele Traian Basescu, care a aparut in stirile TV timp de 2.404 secunde (79 de interventii) si Mircea Geoana (PSD) - 2.017 secunde (83 de interventii).
In realitate, acest lucru nu ar putea fi posibil in conditiile in care piratii somalezi probabil nu au vazut in viata lor un televizor, daramite sa mai asculte si stirile din Romania.
google-analytics.com