Cautare

241 de rezultate pentru "stirile" (2.56 secunde)
Ca urmare, Stirile Pro Tv prezentate de Andreea Esca s-au clasat pentru prima data pe poziria a 3-a cu 5.1% rating si 15.4% share, conform cifrelor furnizate de radardemedia.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... STIRILE PROTV
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Noi stiam ca urmeaza sa intre la stirile de la ora 19, la fara 10 eram toti trei la calculator, urmaream live pe internet stirile Pro Tv.
O data-n viata, interviuri si reportaje marca Stirile TVR si Duminca in familie, cu Ramona Badescu Prima zi de Craciun • 9.00 - 12.10. ... O editie de colectie a interviurilor si reportajelor marca Stirile TVR.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
La un jurnal tv, stirile sunt pigmentate - de la politic si social, trecand prin economic si terminand cu sportul si internationalul - cu tot felul de amanunte care iau fata adevaratelor stiri.
Din pacate, multe dintre stirile "negative" au un suport real si destui dintre romanii care au plecat sa-si incerce norocul in Europa se dedau la acte care ne umplu de rusine.
Privind stirile clasice ale mediei traditionale cu doza zilnica de morti intre doua stiri cu fotbalisti de la Nationala, mai vad si oameni vii, despre care, inevitabil, ma intreb cand vor muri.
Presa internationala, cu ochii pe stenogramele PSD Din pacate pentru partidul de guvernamant, presa internationala a preluat si ea stirile referitoare la stenograme, ba chiar unii jurnalisti straini au inceput sa asocieze scandalul mioritic cu binecunoscutul "Watergate” american soldat, dupa cum se stie, cu demisia presedintelui SUA la acea vreme, Richard Nixon.
In cazul Rodicai Stanoiu stirile contineau aspecte si actiuni negative ale activitatii sale, inclusiv comentarii tendentioase ale jurnalistilor, pentru Mona Musca si Rovana Plumb reusita activitatii profesionale a implicat un numar mare de stiri in contexte pozitive si neutre.
Referitor la declaratia presedintelui PNL, domnul Crin Antonescu, privind intentia Guvernului de a "desfiinta" cota unica de impozitare, precum si referitor la stirile despre existenta unui document oficial care prevede majorarea altor taxe, postate pe diverse bloguri, Ministerul Finantelor Publice face urmatoarea precizare:
Din 24 aprilie, Sport.ro a lansat primul jurnal sexy de stiri din Romania - "Goluri si goale!" Cate doua super prezentatoare in fiecare editie vor demonstra de ce stirile sunt mai mult decat apetisante - in timp ce telespectatorii vor asculta cele mai mondene stiri, "sarea si piperul" in sport, fetele isi vor dezvalui formele.
Sau este doar o clevetire a serviciilor de informatii americane, create sa discrediteze Uniunea, sa rupa aliantele somaleze si sa manipuleze China?" Autenticitatea documentului nu a fost niciodata dovedita, dar stirile despre WikiLeaks au inlocuit rapid scurgerea in sine.
google-analytics.com