Cautare

2362 de rezultate pentru "stirile realitatea sinaia 17 04" (3.40 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
CA Realitatea a votat sa solicite AGA rezilierea contractului cu Asesoft, nu schimbarea CA Sorin Freciu, presedintele CA al Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca schimbarea CA al Realitatea nu a fost discutata in sedinta de miercuri a Consiliului, singurul aspect votat fiind acela de a solicita adunarii generale a actionarilor Realitatea rezilierea contractului cu Asesoft.
Realitatea TV isi va schimba grila de programe din 2011, pentru a deveni "o televiziune sobra, de tip BBC", in contextul in care postul trebuie sa-si recastige echidistanta si echilibrul, a declarat, marti, in sedinta CNA, Stelian Tanase, care, de la 1 noiembrie, va fi directorul canalului.
Emil Hurezeanu, Mihai Tatulici, Corina Dragotescu si Roxana Niculescu fac parte din Consiliul editorial al Realitatea Media, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Sebastian Ghita, reprezentantul Asesoft la Realitatea Media. Potrivit comunicatului, Consiliul editorial al Realitatea Media a fost definitivat. Din Consiliul editorial al Realitatea Media fac parte:
Apogeul luptei dintre Sebastian Ghita si Elan Schwartzenberg pentru Realitatea TV: ... Televiziunea lui Ghita emite cu sigla RTV Batalia dintre proprietarul Elan Schwartzenberg si managerul Sebastian Ghita pentru Realitatea TV a cunoscut duminica apogeul.
'Mai multi lideri ai PSD se intalnesc azi la o pensiune din Sinaia.
• Sondajul arata, pe de o parte, ca in opinia celor mai multi respondenti stirile TVR 1 se caracterizeaza prin obiectivitate (66% dintre respondenti, mai mult decat Antena 1 si Pro TV - 59%), impartialitate (53%, la egalitate cu Pro TV) si acopera agenda cetateanului (71%, mult mai mult decat alte posturi), in timp ce Stirile Pro TV sunt considerate de cei mai multi drept cele mai credibile.
Varianta lui Sova vorbea de tunel dublu la Sinaia, de 2,9 km fiecare, unul dublu la Busteni, de 3 km fiecare, si unul dublu la Predeal, de 3,7 km fiecare. ... Km 52 reprezinta punctul de plecare al zonei de trecere a orasului Sinaia pentru ruta autostrazii.
Weekend-ul trecut, familia Brancu - Turcu a fost plecata intr-o binemeritata vacanta la munte, la Vila Camelia din Sinaia. Proiectata in stil austriaco-german de acelasi arhitect care a creat si castelul Peles, emblema regalitatii romanesti, cladirea este situata la cativa pasi de Manastire Sinaia si de centrul statiunii.
Sinaia devine centrul elegantei si bunului gust (Autoare: ... Anul acesta, la aniversarea de 20 de ani, Sinaia devine orasul faptelor bune, centrul elegantei si bunului gust, a muzicii de calitate si a spectacolelor in aer liber.
EUROPAfest Summer Edition organizat de jmEvents si Jeunesses & Dinu Lipatti, in parteneriat cu Primaria Sinaia, Castelul Peles si Hotel Mara invita publicul larg sa lase departe agitatia oraselor si sa intre in atmosfera magica creata la Sinaia.
Carol I hotaraste ca resedinta casei regale sa fie la Sinaia, pe un teren acordat de consiliul local, in asa-numita Poiana a Vacarestilor.
Sebastian Ghita nu va mai fi managerul Realitatea Media.
CRISTIAN BLANUTA) Rares Bogdan a fost suspendat de pe post, dupa ce marti seara a cerut, in emisiunea Jocuri de putere, demisia directorului Realitatea TV, Edward Pastia.
Tineretului, firma cu care, in 2005, Global Video Media SA incheie un contract de consultanta si promovare pentru Realitatea TV. ... Consultanta pentru studiul de piata privind pozitionarea societatii Realitatea Media S.A. ... Propuneri privind grila de programe si promovarea produsului Realitatea Media. ... Consultanta privind managementul postului Realitatea.
Sorin Enache a fost desemnat sa conduca Realitatea, sub autoritatea Rovigo Elan Schwartzenberg, proprietarul Realitatea Media, a declarat joi, pentru MEDIAFAX, ca Sorin Enache este persoana desemnata sa conduca Realitatea Media, el desfasurandu-si activitatea strict sub autoritatea Rovigo, dupa ce contractul de management cu Asesoft a fost denuntat.
Realitatea TV, televiziune operata de Realitatea Media, s-a inchis, deoarece i-a expirat licenta. Cozmin Gusa, unul dintre patronii Realitatea TV, a gasit solutia de a continua emisia. El are o licenta TV, pe o alta companie, numita Realitatea Plus, care emite din anul 2015.
5% este cuantumul de reducere pe care dezvoltatorul complexului Belleview din Sinaia il ofera celor interesati, pana la data de 31 martie.
45 de tineri violonisti, cu varsta cuprinsa intre 6 si 24 de ani, sunt asteptati la Sinaia, intre 1 si 4 mai 2013, pentru a participa la cea mai importanta competitie internationala din Romania, ce le este dedicata:
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
google-analytics.com