Cautare

2805 de rezultate pentru "stirile protv galati bazinele murdare de la valuri" (6.95 secunde)
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Alegerea lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al CJ Galati a aprins spiritele politice si a dat de lucru reprezentantilor celor doua institutii, care isi trimit una alteia scrisori si solicitari.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului va demara procedura de executare silita impotriva a 11 societati galatene.
Zonele de agrement din judet vor fi luate la puricat de inspectorii de la Protectia Consumatorilor. Este vorba despre un control tematic desfasurat la nivelul intregii tari.
Prefectul judetului Galati, Mihai Capra, a trimis Consiliului Judetului o scrisoare prin care cere lamuriri pentru ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte. Ultima alegere a lui Eugen Chebac in functia de vicepresedinte al Consiliului Judetului se pare ca nu a ramas fara "urmari".
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara!
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
Ce perceptie au romanii despre televiziunea publica Mai putin de jumatate dintre romani apreciaza ca TVR se indreapta "intr-o directie buna" dupa "schimbarile petrecute in aceasta institutie in ultimul timp", dar si mai putini cred ca TVR se duce intr-o directie gresita sau nu se pot pronunta inca in acest sens, potrivit unui sondaj realizat de CURS pentru Televiziunea publica.
STIRILE PROTV informeaza: ... Steaua rateaza practic grupele Champions League, dar va juca in Europa League Steaua lupta pentru milioanele din Champions League, de la 21:45, la ProTV.
SC ALPRO SA Craiova, firma care a concesionat bazinele de pastravi si peste 35.000 de hectare de teren in comuna Schela, nu isi plateste datoriile, edilii dorind sa renegocieze contractul de concesiune.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
In 11 zone din Galati nivelul zgomotului depaseste valoarea maxim admisibila, cauza principala fiind traficul rutier intens. Cea mai "galagioasa" zona este intersectia strazilor Brailei si Otelarilor, unde s-au inregistrat 80 de decibeli, cu zece mai mult decit limita admisibila. Este municipiul Galati un oras poluat sonor?
7 oameni de afaceri galateni, a caror avere totala a fost estimata intre 191 si 208 milioane de dolari, fac parte din rindul celor mai bogati 300 de romani, potrivit clasamentului intocmit de revista “Capital”.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Anul 1990 - 63.000 de salariati, statul actionar majoritar. Anul 2006 - aproape 22.000 de angajati, actionari majoritari firme private.
Desi are numeroase obiective pentru a atrage turisti din toate colturile tarii sau chiar straini, singurii care viziteaza orasul nostru sunt intreprinzatorii care vin in interes de serviciu. Acest lucru este dovedit atat de statisticile prezentate la nivel judetean cat si de operatorii de turism din oras.
google-analytics.com