Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (2.83 secunde)
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Suntem pur si simplu intoxicati cu cele mai idioate stiri, dupa expiratul model de a sorta informatiile ca la clasicele si expiratele "stiri de la ora 5", iar jurnalistii romani s-au orientat in cea mai mare parte dupa articole redactate dupa metodele tabloidelor de scandal de prin tarile mai dezvoltate.
Sondajul realizat ieri de Centrul de Sociologie Urbana si Regionala (CURS), valabil la inchiderea urnelor (ora 21.00) si facut public la ora 22.30, indica egalitate perfecta intre Adrian Nastase si contracandidatul sau Traian Basescu.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
Orar Magazine Sarbatori 2015 Magazine Standard / City Program Craciun 19-23 decembrie pana la ora 24 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie pana la ora 24 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine LOCO Program Craciun 21-23 decembrie - 24 decembrie - pana la ora 18 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 28-30 decembrie pana la ora 22 31 decembrie - pana la ora 18 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine NON STOP Program Craciun 19-23 decembrie program NON STOP 24 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 25 decembrie - INCHIS 26 decembrie 10-18 Program Anul Nou 27-30 decembrie program NON STOP 31 decembrie - magazinele se vor inchide la ora 19 01 ianuarie - INCHIS 02 ianuarie 10-18 Magazine din Centre Comerciale 2.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia. ... Andrei Prepelita (17.
• Ma mut la mama Godot Cafe Teatru - 9 iun 2014, ora 20:00 Regia: ... Teatrul Metropolis - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia: ... Gabriela Popescu, Marius Florea Vizante, Monica Davidescu, Alexandra Velniciuc • Pierrot Lunatecul Teatrul Masca - 9 iun 2014, ora 19:00 Regia:
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Con tinuare) - ORA 20 Copilotul elicopterului este Ginel Claudiu Cracanel, iar pilot este Petre Catuneanu. ... - ORA 19.45 Noi echipaje de scafandri ai ISU au coborat in lacul Siutghiol pentru a continua cautarile.
4.4 Contrastul Aceasta caracteristica a suferit poate cele mai multe transformari si modificari de denumire, ca urmare a strategiilor de marketing practicate de producatori, care se lauda care mai de care cu niveluri ametitoare de contrast de cateva milioane la unu.
De la momentul la care Curtea Constitutionala se pronunta asupra continutului documentelor remise de parlament, legislativul trebuie sa supuna la vot, in termen de 24 de ore, propunerea de suspendare a presedintelui, indiferent de raspunsul Curtii.
Democrat-liberalul Radu Berceanu a declarat miercuri ca PDL vrea sa aiba premierul viitorului Executiv si sa fie partidul "numarul unu" la guvernare, iar partenerul de alianta sa fie rezonabil "in ceea ce priveste impartirea responsabilitatilor".
Presedintele PSD, Victor Ponta, si-a exprimat convingerea ca daca jumatate plus unu dintre romani va vota USL, Uniunea va forma Guvernul. ... unu:
"Este vorba despre un singur lucru, ca in legislatia romana, in toate situatiile in care se prevedereferendum, rezultatul referendumului devine valid in contextul in care in favoarea sau impotriva problemei puse spre dezbatere voteaza jumatate plus unu dintre cei prezenti la vot.
Noroc cu unu, Gordon, trimis al lui Clinton (madam Clinton, ca el i-ar fi trimis o sticla de vizichi si un trabuc, sa-i indulceasca suspendarea), care, de mana cu Barroso(sa nu-mi spui ca nu stii cine-i nenea asta!
Raportul dintre populatia angajata si cea care beneficiaza de bani de la stat este de unu la patru, dublu fata de media nationala. ... Potrivit datelor furnizate de DMSSF, în judet exista 17.669 de familii care beneficiaza de venitul minim garantat în baza Legii nr.
La punctul unu, Rezolutia stipuleaza: ... Sau, cumva, se pregateste de intrare in Opozitie si in acest caz punctul unu din Rezolutie nu-l mai afecteaza, deoarece ea se refera doar la membrii Guvernului si ai conducerii Parlamentului?
Zodia numarul unu la iubit este: ... Berbec Zodia Berbec este numarul unu la iubit. Va avea o luna iunie plina de emotii.
Natura tine cu tot dinadinsul sa-l contrazica pe presedintele Traian Basescu si sa umfle acel procent de numai unu la suta din teritoriul tarii aflat sub ape. ... Una este sa vorbesti de un unu la suta nelocuit - camp, smarcuri, pasuni etc.
Pâinea se produce la Craiova pe timpul noptii, pentru ca dimineata, la prima ora, consumatorul sa o gaseasca atât în reteaua de magazine proprii a Pan Group, cât si în alte unitati comerciale. ... Concurentul numarul unu al producatorului din Banie este unul din Vâlcea, Vel Pitar.
google-analytics.com