Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (4.66 secunde)
STIRILE PROTV informeaza: ... Trimite o minge de la 30 de metri, de pe centru, putin pe langa bara. ... Adrian Popa, 10. ... Adnan Aganovic, 24. ... Pablo Zabaleta (capitan), 24. John Stones, 30. ... Nolito, 17. ... Raheem Sterling - 10.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin! (17.00). • 20.30. ... • 22.30.
Corneanu mai spune ca, pe 22 decembrie 1989, la ora 18.30, o retea secreta de rezistenta a PCR (n.a. ... Surpriza a venit la ora 18.30 cand s-a auzit celebrul strigat Fara comunisti!.
E adevarat ca bancomatele nu vor functiona, de la caz la caz, pana la 24 de ore, dar despre denominare nu se stie de ieri, alaltaieri.
Romania - Serbia, in Liga Natiunilor - Duminica, 14 octombrie 2018, National Arena, de la ora 16:00, in direct la ProTV (postul de televiziune a achizitionat drepturile de difuzare pentru toate meciurile echipei nationale din urmatorii 5 ani).
Joi, 9 mai - Spectacol in aer liber "Batalia de la Calugareni" - ora 10.00 - simpozionul "Mihai Viteazul si Bania" (Sectia de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei), - ora 12.00 - expozitie cu tema "Mihai Viteazul si Bania" (Casa Baniei), - ora 20.30 - proiectii de film "Buzduganul cu trei peceti" (Piata "Mihai Viteazul");
PIRLOAGA MARIAN) 12.08.2017 - ora 10:00 - Intalnirea oficiala a grupurilor - Consiliul Judetean Calarasi - ora 10:30- Intalnirea oficiala a grupurilor - Primaria Municipiului Calarasi - ora 19:00 - Parada portului popular, pe tronsonul piata Big ( Penny )- scena parc Dumbrava - ora 20:00- Deschiderea festivalului - scena parc Dumbrava.
Deschise pana la ora 24 24 decembrie: Deschise pana la ora 19 25 decembrie: ... Deschise intre orele 10-18 2. Program Anul Nou 27-30 decembrie: Deschise pana la ora 24 31 decembrie: Deschise pana la ora 19 01 ianuarie: ... Deschise intre orele 10-18 Magazine LOCO 1.
Pentru cei care nu stiu inca ce reprezinta aratarea care li se va ivi inaintea ochilor sambata, "unu mai muncitoresc", voi explica succint: ... Asa ca de aia se lanseaza pe "unu mai muncitoresc". ... - de catre un grup de senatori si deputati, in numar 24 de capete.
Un sofer a fost surprins de radar circuland cu 248 de kilometri pe ora pe Autostrada Soarelui. ... Pe 1 august, un bucurestean a fost suprins de radar, cand trecerea prin localitatea Posta Calnau cu 230 de km pe ora.
PRESUT Jilt a vindut in aceeasi zi cele doua locomotive firmei SUTAX din Matasari, insa cu 10,2 miliarde, respectiv 5,5 miliarde de lei. ... SC CATFLOIRI si SC CABIF, la ambele detinind 24% din capitalul social.
Secretarul general al PDL, Vasile Blaga, a criticat Guvernul, duminica, la Deva, spunand ca este liberal "doar cu numele" si ca "a fost dat in franciza de Ion Iliescu" premierului Calin Popescu Tariceanu.
Elocvent este, in acest sens, cazul primarului Municipiului Deva, Mircia Muntean. Dupa ce a fost exclus din PNL, in mai anul acesta, acesta s-a inscris in UNPR si, potrivit sondajelor efectuate de PSD, ar avea prima sansa in cursa pentru Primaria Deva.
In privinta primariilor municipii¬lor resedinta de judet, PSD si-a adjudecat candidaturile la Botosani, Iasi, Vaslui, Focsani, Braila, Constanta, Slobozia, Ploiesti, Alexandria, Pitesti, Craiova, Slatina, Drobeta Turnu Severin, Targu-Jiu, Resita, Bistrita, Targu-Mures, Satu Mare, Harghita si Brasov, iar ACD la Suceava, Neamt, Bacau, Galati, Tulcea, Calarasi, Giurgiu, Targoviste, Ramnicu-Valcea, Timisoara, Deva, Covasna, Sibiu, Alba, Cluj, Arad, Oradea, Zalau, Baia Mare.
Au cerut control la Consiliul Judetean Suceava, Consiliul Judetean Dambovita, Primaria Deva, Primaria Craiova, Primaria Ploiesti si Primaria Hateg‘‘, a adaugat Radu Berceanu.
Iar minele si carierele care vor fi conservate sau inchise definitiv se afla in patrimoniul CN Remin Baia Mare, CN Minvest Deva, SC Minbucovina Vatra Dornei, SC Moldomin Moldova Noua, CN Uraniului Bucuresti, CN Huilei Petrosani, SN Lignitului Oltenia Targu Jiu, SN Carbunelui Ploiesti, SC Miniera Banat Anina, SC Radioactiv Mineral Magurele, SC Dobromin Constanta, SC Cuart Baia Mare, SC Geolex Miercurea-Ciuc, SC Transgex Oradea, SC Geomold Campulung Moldovenesc si SC Minexfor Deva.
Totodata, se mareste numarul persoanelor ce urmeaza sa fie disponibilizate la Compania Nationala a Cuprului, Aurului si Fierului "Minvest " Deva cu 120 de persoane. Initial, la "Minvest " Deva urmau sa fie disponibilizate in acest an 1.250 de persoane, potrivit unui act normativ adoptat in luna aprilie 2005.
In timp ce cotatiile metalului galben ating preturi-record la bursele internationale, filiala Bradmin a companiei Mininvest Deva a ramas cu 2.000 de tone de concentrate aurifere si trei kilograme de aur pe stoc, dupa ce exploatarea miniera din Brad a fost inchisa acum cateva zile.
Asta pentru ca in momentul de fata abia se discuta trecerea CET, alaturi de alte doua societati similare din Deva si Bucuresti, in proprietatea Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Agentia Judeteana de Ocupare a Fortei de Munca (AJOFM) Hunedoara organizeaza în premiera, la Deva si Petrosani, un târg de joburi la care a invitat agenti economici ce vor sa angajeze elevi sau studenti pe perioada vacantelor.
google-analytics.com