Cautare

6611 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (3.70 secunde)
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii. ... Este vorba despre proiecte de investitii de pana la 1.075.000 de lei, iar depunerea de proiecte on line a inceput ieri-dimineata, la ora 9.00.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Mai mult, comunicatul noteaza ca "decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune".
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. ... Ei au precizat insa ca raportul de unu la trei a ramas la fel ca in 2004.
Muresul Deva - Ariesul Turda 0-0 Un meci sarac pentru ambele combatante.
Daca Oltchim Ramnicu Valcea si Universitatea Jolidon Cluj, campioana, respectiv vicecampioana Romaniei la handbal feminin, isi permit sa dispute amicale in Turcia, echipa SCM Craiova se va pregati pentru meciurile din campionat prin doua partide de verificare in Banie, in compania formatiei CSM Cetate Deva.
Bulevardul Unirii se inchide, sambata, de la ora 6.00 pana a doua zi la ora 23.00, intre Piata Constitutiei si Bulevardul Regina Maria, se arata intr-un comunicat de presa de vineri al Primariei Capitalei.
La ora 9:33 observa pe cer un obiect punctiform, planand incet.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
In legatura cu licitatia pentru reabilitarea DN 76 Oradea-Deva care trebuia sa aiba loc in data de 4 mai 2006, Filip a sustinut ca licitatia a fost amanata din nou, din cauza unor probleme la caietul de sarcini.
Atacantul formatiei ALRO Slatina, Andrei Cretu, si-a cerut scuze pentru iesirea necontrolata de la meciul cu Muresul Deva, cand, dupa ce a marcat, s-a indreptat spre banca tehnica si a facut un gest de nemultumire spre "secundul"
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
1 leu-element floral, 5 lei-lira, 10 lei-paleta de pictura, 50 lei-roza vinturilor, 100 lei-element floral, 500 lei-calimara cu pana de scris. ... La bancnotele de 10 lei si 50 de lei, literele BNR sint amplasate pe fata, in partea din dreapta jos.
Ora de iarna 2014.
Toti cei patru membri ai echipajului au murit (Continuare) - ORA 22.38 Femeia salvata se afla in stare critica la spital, este in stare de inconstienta. ... Depunem toate eforturile pentru a gasi si celelalte victime, a declarat la Realitatea TV, Raed Arafat.
In zona centrala, taxa pentru parcare a fost majorata la 10 lei pe ora. ... Prin Hotararea CGMB se instituie trei zone de taxare in Capitala, iar de la 1 iulie taxa va fi de 10 lei pe ora in zona centrala (zona 0).
Emil Constantinescu, pe vremea cand era presedinte, isi pierdea o ora pe zi pentru a redacta stiri pentru TVR. ... Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Se tine evidenta la cat stau la birou, la ce ora vin, la ce ora pleaca. ... O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
google-analytics.com