Cautare

6612 de rezultate pentru "stirile unu tv deva 24 05 10 ora 17 30" (2.77 secunde)
Brokerii sunt de acord cu initiativa, care ar facilita întrunirile AGA, iar reprezentantii SIF sunt de parere ca proiectul nu ar face decât sa scoata la suprafata marii investitori.Societatile de Investitii Financiare (SIF) agita din nou piata de capital, dupa ce Senatul a amânat pâna mâine o decizie privind majorarea pragului maxim de detinere permis de lege, de la unu la cinci la suta din capitalul social.
Brokerii sunt de acord cu initiativa, care ar facilita întrunirile AGA, iar reprezentantii SIF sunt de parere ca proiectul nu ar face decât sa scoata la suprafata marii investitori.Societatile de Investitii Financiare (SIF) agita din nou piata de capital, dupa ce Senatul a amânat pâna mâine o decizie privind majorarea pragului maxim de detinere permis de lege, de la unu la cinci la suta din capitalul social.
Team Consulting si Centrul de Afaceri Master Deva invita agentii economici bihoreni la cursul de specializare acreditat CNFPA: ... Cursul presupune cinci zile de pregatire intensiva la Deva, urmate de cinci zile de asistenta pentru elaborarea Lucrarii de absolvire. ... Deva, sala de curs din Cladirea Sindicatelor.
Ministerul Transporturilor va acorda despagubiri suplimentare de 2,7 milioane de lei, corespunzatoare unei suprafate totale de 206.638 de metri patrati, pentru exproprierile necesare constructiei variantei de ocolire Deva - Orastie la profil de autostrada.
'Cele mai mari 30 de contracte atribuite de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) in ultimii 4 ani au o valoare totala de aproape 1,7 miliarde de euro, insa doar 9 dintre aceste contracte, in valoare de 400 mil.
Urmatoarele tronsoane de autostrada pe care se va taia panglica sunt primul lot al autostrazii Orastie-Sibiu, cu o lungime de circa 24 km, si cel de-al doilea lot al sectorului Nadlac-Arad, cu o lungime de 16,6 km.
Aproximativ 20.000 de bucuresteni si peste 30.000 de pelerini din toata tara sunt asteptati, duminica, la sfintire, au precizat, pentru MEDIAFAX, preoti apropiati de organizarea evenimentului. ora 8.00: ... Peste 30.000 de credinciosi din tara si 2.000 de invitati oficiali sunt asteptati, duminica, la eveniment.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Senior Software, furnizorul celei mai noi tehnologii ERP pentru distributie, productie si servicii din Romania, lanseaza Senior VisualBI pe platforma Tableau Software, numarul unu mondial in vizualizarea datelor.
Meciul cu Piatra Neamt, amanat Formatia olteana a obținut sapte victorii si a urcat pe locul cinci, cu 20 de puncte acumulate, cu unu mai putin decat echipele de pe locurile patru si trei, Dinamo Bucuresti, respectiv VC Unic LPS Piatra Neamt.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
24 martie 1975, Bucuresti) este o celebra prezentatoare TV de stiri din Romania. Incepand cu 1996, ea a prezentat intotdeauna stirile cu fostul ei sot, Andrei Zaharescu, fie ca a fost vorba de Stirile Pro TV, sau de Observatorul Antenei 1.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Pe 20 si 21 septembrie, Hanul Gabroveni isi deschide oficial portile, in intervalul orar 10,00-20,00, pentru a-i intampina pe toti cei doresc sa cunoasca mai bine unul dintre locurile care vor gazdui evenimente ce vor revitaliza peisajul cultural bucurestean.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Cert este ca intr-o ora de la deschiderea sesiunii de depunere de proiecte on line, banii se terminasera in toate regiunile tarii. ... Este vorba despre proiecte de investitii de pana la 1.075.000 de lei, iar depunerea de proiecte on line a inceput ieri-dimineata, la ora 9.00.
PROGRAMUL spectacolelor din repertoriu - lunile APRILIE - MAI, Stagiunea 2019 Saptamana 8 - 14 aprilie Vineri, 12 aprilie - ora 19.00 - Hai, zambeste! - regia Cezar Ghioca Sambata, 13 aprilie - ora 19.00 - Piei, drace!
Si cum liberalii nici nu au vrut sa auda de un alt raport decit cel de unu la unu, alianta s-a destramat, lucru previzibil de altfel. “PNL nu poate accepta un alt raport decit cel de unu la unu.
Electoratul a putut alege anul acesta, pentru prima oarã, un candidat in locul unei liste, insã pentru situaþia in care, de exemplu, un candidat nu obþine 50% plus unu din voturile din colegiu, repartizarea mandatelor se va face in funcþie de procentajul fiecãrui partid obþinut la nivel naþional.
El marturiseste ca, dupa ce a "aranjat" sa nu poata fi demis decat cu jumatate plus unu din numarul total de votanti, nu s-ar mira ca Basescu sa amane alegerile locale pentru anul 2013.
google-analytics.com