Cautare

338 de rezultate pentru "stirile protv galatirk0" (3.04 secunde)
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro.
12.000 de stelisti vor ocupa o peluza pe National Arena, in timp ce 7000 de giurgiuveni vin sa strige pentru Astra. Finala e vineri, 23 mai, in direct la ProTV, de la 21:00!
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: ... AmosNews, ProTv, digi24
Victor Ponta a fost invitatul lui Cristian Leonte si al celor doi jurnalisti Cristian Hostiuc (Ziarul Financiar) si Claudiu Pandaru (gandul.info) duminica, la emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de ProTV.
Intervievat de ProTV, omul de afaceri Ion Tiriac, fost mare sportiv, este de parere ca Victor Ponta ar fi un presedinte mai bun decat Klaus Iohannis.
victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!! ... Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Franta - Portugalia, duminica, 22:00, la ProTV Francezii revin pe stadionul pe care au deschis EURO. Franta va juca finala de pe Stade de France duminica, de la 22:00, cu Portugalia lui Ronaldo, IN DIRECT la ProTV.
Meciul este transmis in direct pe ProTV si liveTEXT pe GSP.RO. Potrivit GSP, Cosmin Contra e suparat inainte meciurilor cu Lituania si cu Muntenegru.
Eu incerc sa o recuperez sub ochii tai". Pe pagina sa, pe www.ProTv.ro, George Buhnici isi aminteste: ... protv.ro
"Am citit ca Oana Roman Elisei este indignata de faptul ca au aparut la ProTV imagini de la cununia ei si botezul copilului ei.
PROTV: ... Creatorul sau, regizorul Stere Gulea, dezvaluie pentru PROTV.RO, cateva lucruri pe care trebuie sa le stiti inainte de a vedea pelicula.
Stirile ProTV: A invins cancerul, iar acum arata perfect. Cea mai frumoasa femeie din Olanda poate zambi din nou In 2009 era diagnosticata cu cancer la san.
Stirile ProTV: Calin Popescu Tariceanu: Vom merge intr-un guvern de coalitie cu PSD;
Stirile ProTV: Dragnea, primele decizii dupa alegeri: in Guvern vor intra doar PSD si ALDE, Tariceanu ramane sef la Senat.
Cu toate acestea, miercuri-seara a anuntat la Stirile ProTv ca ar putea rezilia contractul pentru tronsonul Cernavoda-Medgidia, incheiat cu compania franceza Colas, iar anul acesta se va ajunge la mare pe autostrada, dar pe "rute ocolitoare" intre Cernavoda si Medgidia.
Stirile ProTV: ARMENIA - ROMANIA 0-5. Cinci marcatori diferiti, dupa ce armenii au jucat in 10 inca din minutul 3.
Stirile ProTV : Cele mai frecvente greseli pe care le fac utilizatorii Facebook. Detaliile pe care putini le cunosc Fox News a realizat un top al celor mai frecvente greseli pe care le comit utilizatorii Facebook.
Stirile ProTV: ZIUA INDRAGOSTITILOR 2014. Google sarbatoreste VALENTINE‘S DAY printr-un DOODLE special VALENTINE‘S DAY este o sarbatoare internationala, celebrata anual, pe 14 februarie.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
Stirile ProTv: INGE LEHMANN. Google aniverseaza 127 de la nasterea seismologului INGE LEHMANN printr-un Doodle Logo-ul de miercuri al Google arata imaginea Terrei impartita in doua, iar nucleul straluceste.
google-analytics.com