Cautare

53947 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010" (4.25 secunde)
Liga Pro Europa din Targu Mures, un reprezentant activ al societatii civile din Romania, a anuntat ieri ca a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD) in cazul senatorilor PRM Corneliu Vadim Tudor (foto) si Gheorghe Funar.
euro si a luat inapoi mai nimic. ... Si, mai spune Barroso, Comisia este ingrijorata de aceasta situatie, in conditiile in care in anul precedent rata de abosorbtie a fost de 2%.
Nu vom mai accepta nici o intarziere si am somat firmele sa-si faca treaba. ... In acest moment, nici o companie nu are de ce sa se mai planga intrucat au fost alocate resursele necesare. ... Nu mai acceptam intarzieri.
Cei 1.375.749 de vizitatori unici din luna iunie fac din site-ul www.stirileprotv.ro liderul site-urilor generaliste de stiri din Romania si locul 4 in clasamentul general, cea mai buna pozitie din istoria site-ului.
Mii de romani au stat la coada, in prima si a in doua zi a anului 2007, pentru a vizita Palatul Parlamentului, cei mai multi admirand uimiti interioarele fostei Case a Poporului si uitandu-se cu invidie la salile in care parlamentarii isi desfasoara activitatea.
Asa cum rezulta dintr-un articol din 22 decembrie 2017, semnat de Liu Zhen, interesul fata de fenomenul OZN a explodat la sfarsitul anilor 1970 si a atins un maxim doua decenii mai tarziu.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Mai mult, comunicatul noteaza ca "decizia de a-i asocia in aceeasi emisiune si de a propune publicului un jurnal de stiri la ora 20:00 sustine linia de repozitionare a postului de televiziune".
News media complicity in the UFO cover-up, aparuta in 2001 si cu o a doua editie, electronica, in 2012, Hansen arata ca unele dintre cele mai influente organizatii americane de stiri au mentinut legaturi stranse cu structurile de informatii ale SUA si au suprimat voit prezentarea completa si corecta a fenomenului OZN, invocand ratiuni de securitate nationala.
STIRILE PROTV informeaza: ... Cele mai importante momente ale partidei: ... Steaua inregistreaza cea mai mare infrangere din istoria cupelor europene pe teren propriu! ... Minutul 13: ... Gabriel Tamas, 13. ... 13.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
In ajun de Craciun, cum s-ar zice, emisiunile televizate mustesc de reportaje croite in marile magazine, dupa modelul unei economii de piata functionale si din ce in ce mai adaptata la trendurile vestice, cat si de situatii in care ai nostri palatini bucuresteni sunt urati de grupuri de colindatori la buza bradului impodobit.
Daca ploile au darul de a potoli cumva setea de apa a pamantului uscat pana la limita, vestea ca Romania are parte si de comentarii laudative este in masura sa ne mai astampere mahnirea provocata de prea multele stiri rele ale agentiilor de presa internationale.
De cate ori vad pe ecran, la TV, capul mort al lui Ceausescu raman tintuita. ... Ma opresc sa vad cine a mai murit.
AMOSNEWS -Panorama editorialelor (30 mai) Care sunt problemele la ordinea zilei care ii preocupa pe editorialistii din presa scrisa?
La ce sunt folosite tabletele media de cei care le cumpara Gartner a intervievat 510 de utilizatori prin intermediul unui sondaj online, din SUA, Marea Britanie si Australia pentru a obtine o mai buna intelegere a modului in care cei care au adoptat printre primii tabletele media folosesc dispozitivele de conectare.
Mi-a spus ca TVR nu mai vrea sa-l dea pe post si ca nu mai poate vorbi poporului. ... Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Pare mai degraba o diversiune menita sa abata atentia, cum spuneam, de la evenimente importante care au loc in acest moment, cum ar fi marile miscari sindicale care se pregatesc ca raspuns la politica economica a guvernului.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite. ... "Americanii incep sa petreaca mai putin timp in fata calculatorului pentru a se informa.
google-analytics.com