Cautare

54085 de rezultate pentru "stirile pro tv deva 13 mai 2010 video" (6.51 secunde)
• In primul an de mandat, Lespagnol a avut de gestionat cel mai mare buget anual de expansiune al Carrefour in Romania: ... Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010.
Eu detin de aproximativ 3-4 ani un laptop ASUS, cu un procesor Dual Core si cu un HDD de 500 GB, nu este cine stie ce dar pot spune ca nu am avut nici un fel de probleme cu el, si-a facut treaba din toate punctele de vedere, insa a trecut timpul si cerintele sunt mult mai mari pentru prgorame gen Pinnacle sau Photoshop, pur si simplu nu mai face fata, asa ca am decis sa imi cumpar un nou laptop, este vorba de modelul X550LB-XX079D, tot de la Asus, un model cu caracteristici puternice.
Studiul a fost realizat prin agregarea cifrelor de vanzari directe ale celor mai importante 14 companii din domeniu, regii si publisheri independenti. ... Dupa convulsiile crizei, piata se va reintoarce cu si mai mare avant catre digital", a spus, in octombrie, Octavian Popescu, Managing Director Initiative.
de la 9 Mbps la 35 Mbps, inmultirea conexiunilor Wi-Fi, jumatate din traficul de internet venind de la acestea si cresterea ponderiicontinutului video:
Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cei mai impatimiti jucatori s-au dovedit a fi tinerii. De asemenea, 45 la suta dintre amatorii de jocuri video prefera versiunile pentru internet, in timp ce numai un sfert dintre americani nu vor sa joace on line.
Bucharest Gaming Week 2019, unul dintre cele mai importante si emblematice festivaluri de gaming din Romania si Europa de Sud-Est, este programat sa aiba loc in perioada 4 - 10 noiembrie 2019 in diferite locuri din Capitala, evenimentul central urmand sa se desfasoare la Palatul Parlamentului, pe 9 si 10 noiembrie, in trei sali - Unirii, Take Ionescu si I.I.C.Bratianu.
O bunica de 70 de ani, din Statele Unite, este noua senzatie in cercurile pasionatilor de jocuri video. Potrivit site-ului Reuters.com, batrana, pe nume Barbara Sainte-Hilaire, detine deja titlul de corespondent "senior" al MTV, pentru jocuri video, si este starul blog-ului "Old Grandma Hardcore".
Cel mai bun film despre orasul natal, premiat de autoritati cu 1.500 de lei (Autoare: ... Cel mai bun film despre Calarasi va fi premiat de autoritatile locale cu 1.500 de lei impozabili.
Modelul actual de exploatare a continutului video oferit gratuit publicului larg este bazat in mare parte pe grila lineara a posturilor de televiziune.
INNA - Iguana Official Music Video Atitudinea energica a INNEI te va face sa te ridici si sa dansezi. ... Video-ul piesei Iguana” a fost regizat si filmat de NGM Creative (Bogdan Paun regizor si Alexandru Muresan - DoP), producție video Loops Production.
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Si asta pentru ca pretul unor camere foto digitale importate in UE ar putea creste, in conditiile in care expertii europeni au decis reclasificarea aparatelor cu functii video avansate in categoria camere video, supuse taxelor vamale.
Startul celei de-a treia editii a Bucharest Gaming Week 2019 a fost marcat printr-un vernisaj dedicat artei din jocurile video create in Romania, intr-un eveniment organizat in incinta Palatului Universul din Bucuresti.
Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale. Sa nu intelegeti ca este vorba despre mai multe stiri despre vedete sau arii muzicale, ci despre introducerea unei linii melodice pe fundal.
Dana Razboiu se intoarce in lumea televiziunii si va prezenta de la jumatatea lunii martie stirile din prime time in weekend ale canalului Realitatea TV. Potrivit directorului editorial al postului, Catalin Popa, fosta crainica a stirilor TVR si Kanal D, s-a alaturat echipei Realitatea TV de la 1 martie.
sunt sapte tancuri romanesti, ai caror comandanti se pregatesc de cea mai importanta lupta a vietii lor. ... Cel putin asa arata harta celui mai popular joc video de pe planeta, din acest moment - World of Tanks (WoT): ... Clanurile Cei mai experimentati jucatori s-au grupat in clanuri.
Liderul PSD Victor Ponta a declarat luni ca USL va propune infiintarea a doua comisii de ancheta la Senat, una urmand sa se ocupe de distribuirea preferentiala a fondurilor guvernamentale catre teritoriu si o alta care sa analizeze felul in care sunt "destructurate" MAI si ANAF Ce-a de-a doua comisie se va ocupa de modul in care MAI si ANAF sunt distruse in aceasta perioada de catre conducerea PDL.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Tariceanu, Orban, Vosganian si Stroe au fost trasi pe linie moarta Dupa ce l-a catalogat drept "comic" si "mincinos" si l-a invitat sa-si gaseasca alt partid, Crin Antonescu nu mai are rabdare ca Dinu Patriciu sa paraseasca singur PNL.
google-analytics.com