Cautare

9687 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta impuscat de politie 13 02 2012" (3.18 secunde)
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Problema Romaniei nu sunt imigrantii, nu de aici se fura / Autoare: ... - Am familie chiar in Homs, care e distrus in proportie de 99% si sunt inconjurati si nu pot iesi din cartierul in care sunt. ... - Orasul Homs a fost eliberat de structurile regimului.
O intamplare desprinsa din filmele de actiune a avut un final tragic. ... Jeremy Cook, un adolescent de 18 ani, si-a uitat iPhone-ul sau intr-un taxi. A descarcat o aplicatie care l-a dus pana la o masina unde a fost confruntat de 3 oameni.
Iovan pilota 'avionul mortii' pentru 2.000 de lei pe luna Din cauza datoriilor la banca si a pensiei mici, pilotul, care a salvat 5 vieti in tragedia de luni, efectua zboruri private si umanitare Fara el, printre brazii inecati in ceata din Apuseni, ar fi fost 7 cruci.
E doliu national si poate n-ar fi rau sa infiintam o cooperativa nationala de bocitoare, pentru ca e clar ca suntem specialisti. ... A murit vreunul autohton, ne amintim brusc cat de mult l-am iubit (!!!).
Un barbat din Capitala a fost impuscat in zona toracica de catre un cunoscut de al sau, in timp ce se afla pe bancheta din spate a unui taxi.
Un jandarm care se afla in timpul serviciului a fost gasit, cu putin timp in urma, impuscat in curtea Inspectoratului Judetean de Jandarmerie Alba.
Scandal cu focuri de arma aseara, langa Bucuresti. Un tanar de 19 ani a ajuns la spital dupa ce a fost impuscat.
Un joc de noroc intre niste agenti de paza a dus la uciderea unuia dintre ei. Partea nefireasca este ca ucigasul a gasit ca face un gest absolut firesc in momentul in care a scos pistolul si l-a impuscat pe celalalt in frunte.
Eugen Sabau, sau Pistolarul din Tarragona cum a fost numit in presa iberica, nu isi va petrece ultimele ore de viata in spital, asa cum a cerut in instanta.
Un politist din Dej s-a impuscat, in aceasta dimineata, in cap, la cateva minute dupa ce a ajuns la serviciu, chiar in fata unui coleg de serviciu.
Fostul premier pakistanez Imran Khan a fost impuscat si ranit in timpul unui mars de protest in Lahore, transmite BBC.
Un tanar de 33 de ani, din localitatea Protopopesti din judetul Vaslui, a fost impuscat de politisti, dupa ce si-a lovit parintii cu un topor.
Un barbat a fost impuscat in gat dintr-o masina. ... Atacatorul, in schimb, nu este inca de gasit.
Un asistent medical a fost gasit impuscat in cap, in orasul Marghita, din judetul Bihor. Martorii au sunat imediat la 112, iar politistii au gasit in apropierea barbatului o arma de vanatoare.
Un barbat din Iasi s-a impuscat chiar in ziua in care trebuia sa semneze actele de divort. Medicii de pe ambulanta l-au transportat de urgenta la spital si au reusit sa-i salveze viata.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta: ... De cand stati aici? ... De o ora jumatate. ... Sunt om de omenie. Cum ajung in Constanta va returnez banii, nu va pacalesc, Doamne fereste!
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna. Fiecare ministru al Transporturilor are o sensibilitate aparte fata de circumscriptia din care provine.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati. Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
google-analytics.com