Cautare

9690 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta impuscat de politie 13 02 2012" (3.93 secunde)
Peste 4,3 milioane de dolari premii totale pentru romani.
Anul acesta, romanii vor putea sa cumpere produse din magazine certificate cu marca Pro Q. ... Dar ce inseamna de fapt acest marcaj.
Senatorul Valer Marian a formulat o interpelare in care acuza fapte ilegale ale ministrului de interne.
Timp de 15 ani, politistii doljeni din mediul rural au facut rondurile de zi sau noapte pe jos, cu bicicleta, cu calul sau cu Daciile personale. De cateva saptamani, aproape toate posturile comunale au fost dotate cu autoturisme Logan.
La data de 15 octombrie 2010, ora 04.30, lucratori din cadrul Sectiei 7 Politie - Biroul Ordine Publica i-au depistat pe Sos. ... Razvan de 20 de ani, cunoscut cu antecedente penale si P.
La data de 20 ianuarie 2011, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 22 Politie i-au identificat si prins pe N. Mihai de 24 de ani, Z. Daniel de 18 ani si C.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Sala mare a Prefecturii Constanta a gazduit, ieri 6 ianuarie a.c., o noua intrunire a Comandamentului Judetean pentru Situatii de Urgenta.
Portul Constanta va incerca sa profite de situatia geo-politica din fosta Iugoslavie, in sensul ca va ataca piata de profil din Serbia, avand in vedere ca prin desprinderea Muntenegrului de Serbia, aceasta din urma tara a ramas fara iesire la mare, a aratat ieri Mircea Marius Banias, directorul general al CN APMC, in cadrul unei conferinte de presa dedicata realizarilor CN Administratia Porturilor Maritime SA Constanta in cursul anului 2006 si proiectelor companiei pentru anul viitor.
Din cand in cand, televiziunea care se lauda ca are vedete pe post de prezentatori si nu numai, arunca pe post cate o stire de genul: „X-ulica de la emisiunea cu bune si nebune (v-ati prins care este postul de televiziune, nu-i asa?) este prietena fotbalistului Y”.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Puteti citi in continuare textul scris de Miruna Ioani pe 20 noiembrie 2017. DE MIRUNA PE 20 NOVEMBER 2017 A fost o saptamana plina in familia Ioani.
Programul TV de Craciun. Ce vor transmite televiziunile pe 25 si 26 De Craciun, televiziunile se bat in audiente pentru care scot tot ce e mai bun in fata. ... Iata ce va fi difuzat in urmatoarele doua zile, dupa cum arata selectia realizata de paginademedia.ro: PRO TV.
Prezentam integral interviul acordat de Victor Ponta agentiei MEDIAFAX (Autor : ... Ce ati face, in calitate de premier, din perspectiva bugetului pe 2012? Ati merge pe varianta unui deficit mai mic de 3%, sau mai mare?
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Alocarea sumei 1.451.632 lei din Fondul de rezerva bugetara la dispozitia Guvernului, prevazut in bugetul de stat pe anul 2012, pentru judetul Valcea.
Economia Romaniei va creste cu 1,5% in acest an si cu 4,4% in 2012. Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
Intr-o perioada in care economia Europei are de suferit, nici pentru cea romaneasca nu se anunta vremuri prea bune. Anul nou ne-a intampinat cu o serie de scumpiri care vor afecta deopotriva companiile locale, cat si omul de rand.
google-analytics.com