Cautare

9690 de rezultate pentru "stirile pro tv constanta impuscat de politie 13 02 2012" (4.35 secunde)
La data de 17 august 2010, ora 14.50, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 17 Politie - Biroul Ordine Publica, fiind dirijati de Dispeceratul 112 - Sector 5, au prins-o in flagrant pe I. Elena de 55 de ani din jud.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
Acum poti sa trimiti dovada pe mail la Politie Click! iti spune care sunt pasii de urmat pentru a scapa de numeroasele drumuri facute pentru a dovedi ca n-ai uitat sa-ti achiti datoriile Veste buna pentru soferii indisciplinati.
Pro Democratia joaca marsav anti Ponta (Autor: Mihai Palsu) Voluntarii de la Asociatia Pro Democratia, in frunte cutelegenicul politolog Cristian Pirvulescu, se opun votuluiuninominal pur. Protectorii autointitulati ai democratiei auavut mintea in vacanta cand au comparat legea electoralaaprobata de Senat cu votul de pe vremea comunistilor.
Astfel s-a derulat ziua de ieri pentru bucurestenii interesati de vot, pentru romani in general.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
Din data de 18 martie a.c., comisarul sef Vasile Balan, omul care asigura din data de 1 martie a.c. conducerea interimara a Inspectoratului Judetean de Politie Constanta, a fost eliberat din functie.
O colectie de intalniri inexplicabile (Autor : ... Rosales este unul dintre expertii de frunte pe plan mondial in privinta intalnirilor dintre oameni si entitati umanoide aparent nepamantene: omuleti, giganti, "oameni in negru", creaturi cu infatisare de amfibieni, reptilieni, "cenusii" etc.
Google sustine astazi, 4 august 2012, Londra 2012 saritura cu prajina. Asa cum ne-a obisnuit, Google isi schimba logoul in fiecare zi pe perioada Jocurilor Olimpice, iar astazi, 04.08.2012, noul logo este Londra 2012 saritura cu prajina. LONDRA 2012:
Jocurile video asteptate in 2012 Fotbal, viteza, razboi si apocalipsa. Acestea sunt cateva dintre subiectele celor mai tari jocuri pe care amatorii de distractii pe calculator le asteapta nerabdatori in anul care urmeaza.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. Gimnastica artistica este sarbatorita de Google printr-un logo inedit, la 31 iulie 2012. "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Jurnalista Corina Dragotescu a relatat ca a primit un telefon din partea presedintelui de onoare al PSD Ion Iliescu, in care acesta a facut-o "ticaloasa".
ADRIAN NASTASE S-A IMPUSCAT! ... Radu Tudor a anuntat in exclusivitate, la Antena 3, din surse sigure, ca Adrian Nastase s-a impuscat, dupa ce politistii au venit sa-l ridice. ... de un egoism feroce. ... A pus demnitatea umana si orgoliul politic chiar mai presus de propria familie, pe care o adora.
Un barbat a fost impuscat, unul a fost injunghiat (Autor:
Cine este barbatul care a fost impuscat mortal de politisti: ... Barbatul impuscat mortal de politisti miercuri dimineata in urma unui incident violent este acelasi care, in ianuarie 2016, a intrat cu masina in gardul Guvernului. Barbatul fusese obligat de instanta sa urmeze tratament psihiatric, relateaza News.ro.
La data de 02.02.2011, orele 23.50, Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul DGPMB au fost sesizate de catre Dispeceratul 112 cu privire la faptul ca, intr-un imobil situat pe raza sectorului 1, B.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Zarva mare pe culoarele Inspectoratului Judetean de Politie Constanta. Exact asa cum a promis, ministrul Administratiilor si Internelor, Vasile Blaga, a trimis controlul peste capul IPJ Constanta.
La inceputul lunii iulie, mai exact pe 6 iulie 2006, la Primaria municipiului Constanta a fost inregistrata o plangere potrivit careia pe strada Ion Corvin cativa boschetari si-au improvizat un culcus din carton, carpe si table. Iar de aici... iarasi scandal intre Primaria Constanta si Inspectoratul Judesean de Politie.
Chestorul Mircea Bargoz este de mai putin de o luna seful Politiei Constanta.
google-analytics.com