Cautare

3237 de rezultate pentru "stirile one tv deva27 04 2010" (2.80 secunde)
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
O lege care va obliga posturile de televiziune si ziarele sa prezinte in proportii egale stirile de factura pozitiva cu stirile negative.
Interesante de urmarit vor fi stirile noi care vor fi lansate pentru a distrage atentia de la aceste subiecte.
Stirile despre greve, de azi dimineata, au trebuit inlocuite, rapid, pe mici ecrane, cu stirile despre revolutie, inclusiv prin promovarea acestui Teodor Maries, care nu are nicio calitate sa vorbeasca in numele revolutionarilor, el fiind mai mult un soi de administrator al asociatiei "21 decemnbrie".
Stirile care au urmat nu au avut darul de a linisti investitorii, astfel ca pretul s-a depreciat în continuare.
"Dupa atatia ani in care m-am aflat in fata camerelor de luat vederi si am realizat emisiuni si proiecte foarte importante pentru mine la Pro TV, am considerat ca a sosit momentul sa dau curs unei noi provocari, in domeniul managementului de televiziune.Toti anii petrecuti in Pro TV au insemnat si vor insemna enorm, iar aceasta despartire inseamna pastrarea unei afectiuni si a unei prietenii reciproce.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
STIRILE PROTV informeaza: ... STIRILE PROTV
Stirile TVR: ... Demolarea arenei din Ghencea va avea loc luna viitoare, au declarat, pentru Stirile TVR, oficialii Federatiei Romane de Fotbal.
Tendinta de crestere a audientei pentru stirile on line a inceput sa se diminueze, potrivit unui nou studiu realizat in Statele Unite.
Cei care au tablete le folosesc in special pentru a verifica emailul (81%), pentru a citi stirile (69%), pentru a vedea cum va fi vremea (63%), pentru social networking (62%) si jocuri (60%).
FBI a monitorizat retelele de socializare in ziua alegerilor prezidentiale si legislative din Statele Unite intr-un efort de a depista stirile false promovate de presupusa campania de dezinformare rusa, informeaza site-ul postului CNN, citand mai multi oficiali americani.
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
Programul TV de Craciun. ... PRO TV. ... • De la ora 6.45 la ora 19.00, Pro TV va difuza 7 comedii americane, printre acestea se numara Garfield (8.15), Craciun cu scantei (15.15) si Cu duzina e mai ieftin!
El a explicat pentru Stirile ProTV.ro care este responsabilitatea firmei de turism care a organizat aceasta excursie tragica.
Hansen sugereaza ca au fost si sunt utilizate mai multe metode pentru a gestiona, in sensul dorit, stirile despre OZN-uri: ... De pilda, stirile sau dovezile OZN au fost caricaturizate intr-atata incat nicio agentie de stiri cu reputatie sa nu se mai atinga de ele.
Dorina a supervizat stirile TVR, tinea legatura cu cei din televiziune, ii ghida cum sa sune stirile pro-PSD. Cel putin asa o acuza acum oameni din TVR si nu numai.
A stat badea Gigi la masa cu popa si a infulecat si la Observatorul de seara, si la stirile sportive ce au urmat imediat dupa scurtul moment de publicitate, intr-o stire...
google-analytics.com