Cautare

62662 de rezultate pentru "stirile locale tv neptun constanta din data de 12 02 2011" (6.91 secunde)
Bugetul de investitii al CNADNR este anul acesta similar celui din 2010. La drumuri se mai angajeaza 150 de oameni, la Calea Ferata se dau afara 5.600.
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
Organizarea unui Consiliu de Coordonare Local al Organizatiei Municipale a PD Constanta nu a picat tocmai bine pentru anumite stomace democrate.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Asezat pe pozitia de forta a celei mai puternice organizatii din tara, PSD Constanta cere nu mai putin de trei ministere in viitorul guvern social-democrat.
Topul celor mai importante 10 evenimente de business din 2011 (Autor: ... Recordul productiei agricole este estimat la circa 20 miliarde de euro de către analistii Raiffeisen. Acesta a fost cel mai bun an din agricultura romanească
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: al doilea din tara, dupa capitala Bucuresti.
Ofiteri din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor- Politia Sectorului 3, in urma cercetarilor, au depistat faptul ca doi cetateni straini cu identitate necunoscuta, prezentandu-se sub identitatile de A.
Autoritatile locale trebuie sa identifice cat mai urgent surse de finantare pentru demararea proiectelor de infrastructura si a celor sociale. Asa prevede Programul de Dezvoltare Regionala si Finantari Municipale avizat de Banca Mondiala.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
O analiza intocmita de GdS arata ca vanzarile de masini noi in Oltenia au scazut vertiginos in ultimii patru ani, iar singurele "zvacniri" ... In ciuda acestui program si a taxei de poluare introduse de guvern, parcul auto din Oltenia s-a invechit considerabil in ultimii ani.
Legea bugetului pe 2011 a intrat in linie dreapta, anunta, luni, secretarul general adjunct al PDL, Gheorghe Flutur. Tot atunci, liderul PDL anunta intentia Guvernului de a trimite, astazi, legea in Parlament. "Legea bugetului de stat pe 2011 a intrat in linie dreapta.
In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice. ... Tin sa mentionez partea pozitiva a realitatii care nu si-a gasit locul in "stirile zilnice" :
Puteti citi in continuare interviul din care aflati cati kilometri promite ministrul Transporturilor. 'Dupa 12 ani de lucrari intrerupte si de termene amanate, autoritatile anunta ca vor finaliza, la anul, Autostrada Soarelui (A2), ce va lega Bucurestiul de Constanta.
Despre o decizie privitoare la transferul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime SA Constanta (CN APMC) din subordinea Ministerului Transporturilor in cea a administratiei locale constantene c.
Cresterile salariale vor fi conditionate de reducerea numarului de salariati si raportate la evolutia indicatorilor economici si sociali, iar ministrilor si altor demnitari le va fi interzis sa mai acorde deduceri sau noi sporuri fara ca legea sa prevada o autorizatie speciala in acest sens.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta.
Tentativele de genul Victor Ponta sau Daciana Sarbu, ori - de ce nu - Codrut Seres, nu pot fi numite inca "de referinta".
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
google-analytics.com