Cautare

1334 de rezultate pentru "stiri protv accidentul de la stefanesti" (2.93 secunde)
Pe 1 Decembrie, ziua tuturor romanilor si ziua in care ProTv a aniversat 15 ani de existenta, telespectatorii au ales sa spuna Romania DA impreuna cu ProTv.
Anchetatorii au identificat, pana in prezent, zece persoane de la Stefanesti care au incalcat legea electorala la scrutinul de duminica, respectiv au prezentat date de identitate false, nu aveau drept de vot sau au votat de doua ori, potrivit unor surse autorizate.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
Ce se intampla la PROTV si DIGI? ... CNA a tras obloanele la OTV-ul lui Dan Diaconescu, PROTV-ul are si el probleme dupa ce boss-ul Adrian Sarbu a parasit postul pe care l-a creat, iar miscari importante se produc si la DigiTV.
Biroul Electoral Central a decis, miercuri, anularea scrutinului de duminica din comuna ilfoveana Stefanesti si repetarea alegerilor din aceasta localitate, in 15 iunie.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Adrian Copilul Minune candideaza din partea PSD pentru un post de consilier in localitatea in care locuieste, Stefanesti, Ilfov, a declarat liderul PSD Ilfov, Gabriel Oprea. "Adrian Copilul Minune locuieste in Stefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus Oprea.
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! SHOW-ul incepe la 20:30 la ProTV! ... Cu o seara inainte de meciul cu Steaua, Pep Guardiola a facut al saptelea transfer din aceasta vara!
Accidentul vascular cerebral: ... Steluta Indrei) Accidentul vascular cerebral reprezinta a doua cauza de mortalitate si invaliditate. La fiecare 4 minute, o persoana este victima a acestei boli. ... Accidentul vascular cerebral (AVC) determina o grava afectare a calitatii vietii pacientilor.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
Mai bine de jumatate dintre unitatile administrativ-teritoriale ale judetului nu au reusit sa acceseze fonduri europene pentru modernizare.
Rudele si apropiatii au venit sa isi ia ramas bun de la Nae Nicolae pe stadionul din Stefanesti, apoi l-au condus la groapa.
O depasire pe un drum in lucru, nesemnalizat, s-a transformat intr-o tragedie, noaptea trecuta, in apropiere de Stefanesti. O tanara a murit iar soferul a fost transportat in stare critica la spital. ... Masina s-a rasturnat de mai multe ori.
Compania americana de media, Central European Media Enterprises (CME), a anuntat organizarea unei unitati de business care reuneste operatiunile din Cehia, Slovacia si Romania si numirea lui Adrian Sarbu in fruntea acestei noi structuri.
INTERVIU LA "DUPA 20 DE ANI" Romanii care vor circula pe autostrada Comarnic-Brasov (58 km), care urmeaza sa fie realizata prin concesiune, vor plati o taxa de autostrada fie prin trimiterea unui SMS, fie prin achizitia unui cod de bare sau a unei viniete din benzinarii, asa cum in prezent soferii isi cumpara rovinieta pentru circulatia pe drumurile nationale.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
'Asistam la televizor in ultima vreme la o suita de "seriale" jurnalistice, care agita pana la punctul de fierbere opinia publica. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
google-analytics.com