Cautare

908 de rezultate pentru "stiri radauti" (2.89 secunde)
Eliminarea emisiunii Ora de foc de la Realitatea TV l-a nemultumit pe Sorin Ovidiu Vantu, patronul postului de stiri. ... "Timp de 5 ani, domnul Ghita este managerul postului de stiri".
Care va sa zica avem una bucata post de televiziune de stiri. ... Si aici intervine singura miza a detinerii unui post de televiziune de stiri:
Pentru prima data in postura de prezentatori de stiri, Dana Grecu si Mircea Badea sunt doua dintre cele mai puternice embleme ale Antenei 3.
5 stiri business pe care nu trebuie sa le ratezi Cele mai ieftine credite din istoria programului Prima Casa, despre autostrada Transilvania si nu numai si topul celor mai lichide companii listate din regiune.
Pentru simplul fapt ca nu erau indeajuns de multe stiri de business si cititori.
sau Despre starea presei intre sinucidere si crima (Romania Libera) "Un consilier prezidential, si prin vocea lui chiar seful statului, se rasteste la ziaristi, o televiziune de stiri militeaza pentru eliberarea lui Gigi Becali, TVR il omagiaza pe Dan Voiculescu, un cunoscut jurnalist este agresat pe strada ziua in amiaza mare, iar manipularea a inlocuit demult stirile in cele mai multe medii de informare din Romania.
Si televiziunile de stiri, pe care le consum cotidian, au grija sa ma ajute. Fructe... nu prea, ca nu avem, dar mi se livreaza fara intrerupere legume de tot felul.
Lotul inculpaților din care face parte Craciunescu este acuzat de DNA de retrocedarea ilegala a peste 43.000 de hectare de paduri, prejudiciul fiind de peste 303 milioane de euro, scrie Romania libera.Intre cele mai distribuite articole de pe site-urile de stiri se mai numara una de pe Digi24.rosi una de pe Antena3.ro.
Ce am vrut sa facem prin acest "rebranding" a fost sa accentuam faptul ca revistapresei.ro nu mai era de mult o simpla suma de stiri din presa, ci o selectie extrem de minutioasa a stirilor zilei, inclusiv din surse proprii.
forumul Softpedia in versiunea romaneasca a ajuns la peste 25000 membri activi inregistrati, dar adevaratul motiv al site-ului este nou-lansata sectiune de stiri, care vine sa completeze suita de sectiuni oferite vizitatorilor.
Rompetrol Downstream, divizia de retail a Grupului Rompetrol, in parteneriat cu Romtelecom au lansat cea mai mare retea de internet wireless intr-un lant de benzinarii din tara, clientii avand acum posibilitatea in mod gratuit sa-si verifice email-ul, sa afle ultimele stiri sau sa consulte starea meteo si informațiile din trafic.
Stiri, Finante, Sport si Lifestyle, iar la capitolul stiri sunt selectionate titluri mai ales din presa mondena. De acum, si mail-ul poate fi accesat in romana.
Arhive de stiri. Daca ai nevoie de ajutor pentru un proiect la istorie, cautarea in News archive (arhiva de stiri, news.google.
Ramanem pe structura de Cafeluta IT + (eventual) Astazi in IT si cateva stiri mai bine detaliate, care merita subiectul.
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
te duci, repede, te uiti in viteza, consumi stiri, cateva date repede, dar nu e totuna cu un pranz temeinic la restaurant sau acasa. ... Cei mai multi investitori vor insa televiziuni de stiri si ziare, pentru ca ele influenteaza politic si mai pot ciupi ceva parale de la politicieni.
Am uitat sa facem presa dupa televizor si dupa agentiile de stiri, iar agenda noastra zilnica nu mai e facuta de politicieni sau de faptul divers. Am renuntat sa mai cautam haotic intamplari, sa colectionam stiri, sa le cautam in coarne politicienilor sau vedetutelor vremelnice.
Gheorghe Amza a facut dezvaluirile din viata traita in penitenciar, atat cu prilejul lansarii noului volum de poezii, cat si, seara, dupa lansare, intr-o emisiune de la o televiziune de stiri.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am vazut cum o televiziune care isi spune de stiri s-a dat peste cap sa fure cozonacul OTV-ului (doar o litera ii desparte!), vanturand zoaiele in fata camerelor de luat vederi.
Potrivit inginerilor responsabili pe santier, citati de agentia de stiri a Patriarhiei Romane, ultimele lucrarile s-au concentrat la subsolul 1 al edificiului unde urmeaza sa fie finalizata si sala polivalenta.
google-analytics.com