Cautare

11812 de rezultate pentru "stiri protv accidente rutiere in bucuresti" (3.46 secunde)
La data de 26 noiembrie 2010, in jurul orei 23:35, H. XIAOJUN de 31 de ani, cetatean chinez cu domiciliul in Bucuresti, a condus un autoturism marca Volkswagen Touareg, pe bd. ... Nicolae Titulescu, iar cand a ajuns in apropierea imobilului cu nr.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice.
Jurnalismul clasic in lupta cu jurnalismul in retea (Autor: GEORGE CUSNARENCU) Jurnalismul are o istorie veche in Europa, dar statutul sau a fost nevoit sa faca fata unor provocari extrem de puternice:
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
Exista pe piata auto diferite tipuri de masini a caror siguranta in cazul unui impact puternic este mai mica sau mai mare in functie de dotarile tehnice pe care le au. Majoritatea autoturismelor implicate in accidente rutiere grave sunt potrivit unui reprezentant al Politiei Rutiere cele de fabricatie straina.
De curand, Inspectoratul General al Politiei Romane (IGPR) a solicitat Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) sa modifice Codul Rutier prin introducerea "politistului acoperit" in intersectii si interzicerea aparatelor de detectat radar.
Romania ramane fruntasa in UE, in ceea ce priveste numarul accidentelor rutiere mortale. Daca in anii trecuti, tara noastra ocupa primul loc in clasamentul deceselor provocate de accidente, acum, Comisia Europeana ne plaseaza pe locul al doilea. In anul 2023, peste 20.000 de persoane au fost ucise.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA:
La data de 20.11.2011, in jurul orei 05.20, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I.
La data de 03.01.2012, in jurul orei 03.30, politisti din cadrul Brigazii Rutiere l-au depistat, pe Splaiul Independentei din sectorul 5, pe I.
ProTV Mircea Dinescu, audiat in Dosarul Revolutiei: Daca nu iesea Iliescu la televizor, poate depuneati o floare pe mormantul meu Mircea Dinescu a fost audiat joi ca martor in dosarul Revolutiei si le-a vorbit procurorilor militari despre evenimentele de dupa 22 decembrie 1989.
Pornind de la datele statistice la nivel european, conform carora Romania este tara cu cele mai multe accidente rutiere din UE, un studiu IRES, furnizat ziarului Gandul, analizeaza comportamentul soferilor romani. Seful Politiei Rutiere, comisarul sef Lucian Dinita (foto), comenteaza rezultatele sondajului IRES.
ei se vad pe locul doi in tara cu cele mai nesigure sosele. Romanii se omoara pe capete in trafic, media accidentelor mortale survenite surclasand net media UE, potrivit datelor cuprinse in European Road Statistics 2009 (ERS).
Nu intra in primele zece! ... La solicitarea ZF, CNADNR a trimis rezultatele recensamantului general al circulatiei rutiere, realizat in 2010.
Plata amenzilor rutiere...din ciclul "gandire cu premeditare". Daca eu as incalca in fiecare luni dimineata, cand vin spre Bucuresti, limita de viteza sau vreo alta regula de circulatie, nu as putea beneficia niciodata de prevederea legala a injumatatirii cuantumului amenzii daca plata se efectueaza in 48 de ore.
Steaua-Chelsea este IN DIRECT pe ProTV diseara, la 20:00, dar se vede si pe iPad si iPhone, pentru cei aflati in deplasare, prin aplicatia Voyo.ro. ... sa treaca de Chelsea,pentru o calificare de vis in sferturile Europa League.
google-analytics.com