Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (2.98 secunde)
Abia de atunci "cel mai probabil" se va angaja forta de munca suplimentara, pentru productia noului model Ford de clasa mica.Ford aplica o lovitura dura fortei de munca din regiunea Olteniei, care astepta cu sufletul la gura mult-promisele locuri de munca din fabrica de automobile din Craiova.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca.
Pentru a avea succes, e bine sa va alegeti cariera nu numai în functie de abilitati, ci si de ce se cauta pe piata fortei de munca.
Agerpres informeaza ca Presedintele Consiliului National al PSD, fostul premier Adrian Nastase, prezinta pe blogul personal, o serie de solutii ale unui guvern de criza. "Unii dintre colegi m-au intrebat cum vedem noi rolul unui eventual guvern de criza.
Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures. Conform principiului libertatii de miscare a muncitorilor, toti cetatenii tarilor membre ale Spatiului Economic European (SEE) au dreptul sa munceasca in oricare dintre acestea fara permis de munca.
Doar patru galateni dintre cei 1.400 are au trecut ieri pragul Universitatii au fost angajati pe loc de cei care se aflau acolo pentru recrutare de forta de munca.
VIDEO Gabriel Mutu, candidat USL pentru functia de Senator in Colegiul 12 din Sectorul 6, a acordat un interviu pentru agentia de stiri Mondo News la sfarsitul campaniei electorale, inaintea scrutinului de duminica, 9 decembrie.
Prin intermediul Programului SAPARD au fost create pana in martie peste 20.000 de noi locuri de munca in mediul rural. Dintre acestea, 8.000 de locuri sunt ocupate de catre femei, se arata intr-un raport al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP), preluat de Mediafax.
Dezvoltari si consecinte in vederea alegerilor locale si parlamentare din 2012 Anuntata alianta intre PSD si PNL, asa cum a fost ea anuntata de liderii celor doua formatiuni politice, pe criterii paritare atat la alegerile locale, cat si la cele parlamentare, va avea efecte deosebite asupra reprezentarii celor doua partide si asupra activului de partid social-democrat si liberal.
Desi Delegatia Permanenta a PNL a transat pentru moment competitia neoficiala dintre Calin Popescu-Tariceanu si fostul presedinte Theodor Stolojan, acordandu-i primului un vot de incredere, liberalii din teritoriu continua inca sa se situeze, prin declaratii, de o parte sau cealalta.
Ministrul Codrut Seres este ferm decis sa se implice in viata politica a Maramuresului, candidand pentru functia de presedinte al filialei judetene a Partidului Conservator. ... „Voi candida pentru ca in Maramures am intalnit oameni extraordinari care m-au rugat sa fac asta.
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Mineralien Company participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures. La stand le gasiti pe Iulia Corau, care conduce aceasta afacere, alaturi de tinerele Viorica Bobocea, Emanuela Traista si Marya Trifoi.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Primarul de la Baia Mare a facut campanie pentru PDL Presedintele PSD Victor Ponta a afirmat marti ca, in alegerile partiale de duminica, PDL a avut sustinerea reprezentantilor sai la nivel local, in acest context spunand ca primarul din Baia Mare Catalin Chereches a facut campanie pentru democrat-liberali, scrie NewsIN.
Victor Ponta afirma ca Traian Basescu este ingrozit de USL. ... - De ce credeti ca ati devenit una dintre tintele preferate ale lui Traian Basescu in ultima perioada?
Produsele accizabile, fie ca este vorba de cele din alcool, petroliere sau din tutun, reprezinta o sursa de inavutire rapida, dar si o sursa de evaziune fiscala care cu greu poate fi eradicata de organele de control.
google-analytics.com