Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (2.74 secunde)
Romania poate emite anul acesta 8.000 de autorizatii de munca strainilor care doresc sa desfasoare activitati lucrative. In Dolj, muncesc doar 50 de cetateni straini, majoritatea din Turcia si Republica Moldova.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Romanii plecati la munca in strainatate isi cauta online job-uri in Romania, dupa ce si-au "facut plinul" muncind din greu pentru occidentali.
Ioan Blajan, reales in functia de presedinte la inceputul lui mai acest an, si-a prezentat demisia. Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Pentru ca pe piata belgiana sunt meserii pentru care nu exista cerere, belgienii au decis sa aplice proceduri simplificate de acces pe piata muncii. Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta.
Lipsa locurilor de munca si saracia lucie conving tot mai multi doljeni sa-si doreasca un loc de munca în strainatate.
Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
Industriasii locali considera ca nu vor avea de unde sa-i înlocuiasca pe muncitorii care pleaca. Sute de oameni asteapta deja angajarile la fabrica de autoturisme.
Pensionarii nu sunt vinovati de ineficienta guvernului. ... Pensionarii de lux sunt putini, iar ei trebuie taxati suplimentar. ... Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
anii 1992 - 1996, cand premier a fost Nicolae Vacaroiu, al carui guvern a imbinat principiile economiei de piata cu masuri de protectie sociala. Articolul este intitulat "Libertatea de a intreprinde" si il puteti citi in continuare. Cum bine stiti, sunt un liberal de stanga.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
În Statele Unite, Produsul Intern Brut s-a diminuat in ultimul trimestru al anului trecut intr-un ritm anual de 3,8 la suta, ritm nemaicunoscut vreodata din 1982, cand a fost de minus 6,4 la suta.
Pentru aproximativ trei ore, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca vor putea astazi sa aleaga din peste 850 de posturi.
Cu toate ca pare tentant si va aduce un venit în plus, în cazul în care nu va gestionati corect timpul, un al doilea loc de munca poate fi stresant, epuizant si va poate influenta în mod negativ pe mai multe planuri.
In tara noastra ar urma sa vina peste 6.300 de refugiati, in timp ce in cele 6 centre regionale de cazare sunt 950 de locuri, iar autoritatile incearca sa amenajeze noi spatii.
Reducerea CAS cu 5%, TVA de 19% si restrictii la licitatii (Autor: Ionut Baias) Uniunea Social-Liberala si-a prezentat vineri programul economic pe care-l considera a fi baza programului de guvernare al aliantei politice in situatia in care ar ajunge la putere.
Agentiile de presa informeaza: Presedintele PSD, Victor Ponta, i-a adresat marti o scrisoare deschisa premierului Emil Boc, mentionand ca PSD este dispus sa participe la dezbateri pe fond, alaturi de Guvern si de Banca Nationala a Romaniei, cu privire la bugetul de stat pe 2012.
Nu te grabi sa iei decizii prea serioase, bucura-te de momentele placute alaturi de persoana iubita. ... Incearca sa te limitezi la lucrurile de care ai nevoie si sa nu faci achizitii extravagante. Este o saptamana linistita din punct de vedere financiar.
Incepand de luni, timp de doua zile, femeile care doresc sa munceasca in strainatate se pot inscrie in banca de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca, in Craiova.
1.094/2006, angajatorii sunt obligati ca de la 1 ianuarie 2007 sa tina evidenta salariatilor printr-un registru electronic. ... 161/2006, angajatorii erau obligati sa intocmeasca registre electronice de evidenta a salariatilor incepand de la 1 septembrie 2006.
google-analytics.com