Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (3.69 secunde)
Desi pot primi bani frumosi pentru angajarea persoanelor marginalizate social, doar sase angajatori din Dolj au contracte cu AJOFM in acest sens, prin incadrarea in munca a 19 persoane.
Aproape 700 de locuri de munca au fost puse la bataie de agentii economici, 45 la numar, care si-au anuntat pina la acest moment prezenta la bursa locurilor de munca ce urmeaza a avea loc pe data de 20 aprilie.
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati pune la dispozitie in saptamana 4-11 septembrie un numar de 84 de locuri de munca, fapt ce situeaza Galatiul in randul judetelor unde este disponibil un numar mic de joburi.
Participare impresionanta la "Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi"organizata de catre AJOFM Cluj, in parteneriat cu Global Commercium Development.
Romanii care doresc sa munceasca in Germania se pot inscrie, incepand din aceasta luna, in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Deficitul de forta de munca la nivel national i-a determinat pe unii patroni sa treaca peste prejudecatile sociale si sa caute angajati si în rândul persoanelor private de libertate. Prima Bursa a locurilor de munca destinata persoanelor aflate în detentie s-a organizat în România, pe 9 mai.
Numarul de locuri de munca vacante ramane constant in Dolj. "Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele AJOFM Dolj sunt inregistrate 497 de posturi.
Oferta de locuri de munca pentru ingineri a scazut foarte mult in ultimii ani, astfel ca, daca in urma cu 20 de ani erau apreciati si la mare cautare, acum ei isi gasesc cu greu un loc de munca.
Senatoarea Gabriela Firea a transmis un comunicat de presa in care afirma ca Traian Basescu critica Guvernul Ponta pentru ca a creat 200.000 de locuri de munca, in loc sa critice guvernarea PDL pentru pierderea a 700.000.
In cursul acestui an inspectorii de munca au aplicat 34 de sanctiuni, in cuantum total de 148.000 lei, angajatorilor ai caror salariati au suferit accidente mortale de munca.
Senatorul Gheorghe Saghian a sustinut in data de 2.03.2016 o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Munca suplimentara.
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Calin Popescu-Tariceanu a fost cel mai mediatizat om politic in emisiunile de stiri, difuzate de Antena 1, Antena 3, Pro TV, Realitatea TV si TVR1, in perioada pre-campaniei, 9 - 21 octombrie, el fiind urmat de Traian Basescu, Gigi Becali si Dumitru Dragomir, potrivit unei monitorizari a CNA.
Radu Mazare (foto) a declarat, miercuri, in conferinta de presa, ca dosarul deschis de DNA privind modul in care Primaria Constanta a atribuit 800.
Sampanie, tort, prieteni si urari furtunoase de "La multi ani!". Aceasta a fost ieri atmosfera in studiourile Radio Sud, care a implinit frumoasa varsta de 12 ani, in slujba ascultatorului.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
google-analytics.com