Cautare

8349 de rezultate pentru "stiri maramures locuri de munca" (3.87 secunde)
In cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Romanii cauta de toate: si pasca, si cozonac, si sarmalute de la Botiza, Maramures.
Urmatoarele zile vor marca prima perioada cu adevarat calduroasa (chiar usor caniculara in Oltenia) din acest inceput de vara in tara noastra.
Pentru unii o corvoada, pentru altii o placere, munca in administratia publica lasa urme adanci in existenta celor care au stat in fotoliile confortabile din institutiile publice doljene.
Pentru a preveni un potential esec în cariera, specialistii va sfatuiesc sa alegeti o meserie care este cautata pe piata.Multe din locurile de munca pe care activeaza românii implica mai mult decât o singura responsabilitate.
Proiectele care vor crea multe locuri de munca, prioritare la finantare pe fonduri structurale Proiectele care vor crea cele mai multe locuri de munca vor avea prioritate la finantare pe fonduri structurale de coeziune, in perioada 2014-2020, pentru Romania, a declarat premierul Victor Ponta, sambata, la Craiova.
Agentiile Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca acorda credite cu dobanzi intre 2,12% si 4,25% agentilor economici care ofera locuri de munca, in special somerilor. Iar prin angajarea unei singure persoane, se obtine suma de 10.000 RON.
Potrivit datelor rezultate din declaratiile agentilor economici, doljenii au la dispozitie în prezent peste 1.400 de locuri de munca, în diverse domenii si pentru diferite stadii de pregatire.
Sute de galateni si-au cautat ieri un job la bursa locurilor de munca desfasurata in holul Universitatii, oferta depasind cu mult cererea. Cele mai cautate locuri de munca sint cele din constructii civile si navale.
Unde sunt cele 200.000 de noi contracte de munca incheiate in doua saptamani de care vorbeste Boc? Codul muncii a dus la incheierea a aproape 200.000 de noi contracte de munca in doua saptamani, spune premierul.
Persoanele care lucreaza in baza unui contract individual de munca cu timp partial sint favorizate comparativ cu cele care muncesc cu norma intreaga, in urma modificarii Codului Muncii.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Doljenii care sunt in cautarea unui post vor participa maine, intre orele 9.00 si 13.00, la Casa de Cultura a Studentilor din Craiova, la Bursa Generala a Locurilor de Munca.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
Problemele existente la Mittal Steel si industria metalurgica, inclusiv cele legate de legislatia din acest domeniu, au fost dezbatute in cadrul intilnirii care a avut loc simbata, la club Sidex, intre ministrul Muncii, Paul Pacuraru, si liderii a trei sindicate importante din Combinat, respectiv FSS Metarom Galati, UTSL si Forum, la care a participat si presedintele filialei locale a Cartel Alfa, Constantin Lungu.
137.375 de persoane din judetul Galati muncesc cu forme legale la o firma cu capital integral privat, potrivit situatiei intocmite la data de 31 iulie de catre Inspectoratul Teritorial de Munca (ITM) Galati.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Oferta de munca pentru cetatenii romani se diversifica pe zi ce trece. Doua dintre destinatiile pentru care se solicita permis de munca sunt Danemarca si Malta. Pentru a munci legal in Danemarca, cetatenii romani au nevoie de permis de munca si de sedere.
Problema o constituie însa specialistii, care sunt destul de greu de gasit în acest domeniu.O crestere a numarului de imobile ar putea duce la o stagnare sau chiar la o scadere a preturilor locuintelor, asa cum o dezvoltare a infrastructurii din zona ar ajuta la o dezvoltare generala a economiei.
Peste 180 de locuri sunt disponibile anul acesta la sesiunea de admitere pentru structurile teritoriale ale Politiei Romane, se arata intr-un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
google-analytics.com