Cautare

1303 de rezultate pentru "stiri maramures firza" (2.91 secunde)
Programul in Maramures al primului ministru al Romaniei, Victor Ponta, presedinte al PSD a inceput miercuri, la ora 15.00, in Seini, unde a participat la punerea pietrei de temelie a primului bloc ANL din localitate.
Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
Breaking news-uri pentru inselarea telespectatorilor Televiziunile de stiri ii fac campanie mascata lui Traian Basescu In ultimele zile asistam la o escaladare a pacalirii romanilor. In programele informative ale televiziunilor de stiri sunt prezentate declaratii politice electorale ale lui Traian Basescu sub forma unor stiri.
CNN International este liderul pietei globale a televiziunilor de stiri cu program de 24 de ore. Grila de programme a postului, lansat in 1985, cuprinde cele mai noi stiri - o performanta devenita marca a CNN International - informatii financiare, stiri sportive, stiri de ultima ora, analize si documentare.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Judetele afectate au fost Suceava, Botosani, Bacau, Iasi, Maramures si Neamt, dar si Bistrita-Nasaud si Vaslui. ... Cinci morti in Maramures Din pacate, inundatiile au facut si 5 victime, in judetul Maramures. ... Numarul victimelor inundatiilor din judetul Maramures a ajuns astfel la cinci persoane.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri. ... Este vorba de televiziunile de stiri.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Telesport si Vox News si-au pierdut licentele audiovizuale, dupa ce le-au fost retrase de Consiliul National al Audiovizualului, devenind astfel primele televiziuni de sport, respectiv stiri din audiovizualului romanesc care se inchid.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul 2 Maramures - final oficial Candidatul USL Florin Tataru a castigat alegerile din Colegiul uninominal 2 Maramures, conform rezultatelor oficiale finale comunicate, in noaptea de duminica spre luni de catre Biroul Electoral de circumscriptie Maramures.
In cadrul targului organizat recent in curtea Muzeului Taranului Roman au fost prezenti si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului traditional organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori, organizat cu prilejul sarbatorilor pascale in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... si pasca, si cozonac, si sarmalute de la Botiza, Maramures.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse in general intre 20 si 25 de grade in Transilvania si Maramures si intre 24 si 29 de grade in restul regiunilor, cu cele mai ridicate valori asteptate a se inregistra in vestul Banatului si in Oltenia.
Prezenta la vot la alegerile parlamentare partiale pentru Camera Deputatilor a fost, duminica, la ora 21.00, de 55,88 % in Colegiul uninominal 6 Neamt si de 28,46 % in Colegiul uninominal 2 Maramures, conform datelor furnizate MEDIAFAX de autoritatile electorale locale.
Liderul conservator a admis ca in USL Maramures exista anumite divergente dupa ce la centru s-a decis ca un reprezentant PC sa candideze din partea Uniunii pentru presedintia Consiliului Judetean. "Cunosc faptul ca anumite persoane din PNL Maramures, dar si din PSD resping decizia centrului.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
google-analytics.com