Cautare

1304 de rezultate pentru "stiri maramures firiza" (4.54 secunde)
Astfel, in perioada 9-20 noiembrie, au fost controlate 223 de unitati din judetele Arges, Hunedoara, Bihor, Timis, Valcea, Maramures, Cluj si Brasov. Potrivit MTCT, Agentia de turism Frauenbacher-Turist din Maramures functiona fara sa detina autorizatiile legale de functionare si licenta de turism.
apa de gura "Cellitta", "Diana", "Galenica" smarci fabricate de: SC VOLTA TRADE SRL Baia Mare, jud. Maramures (Cellitta); ... Maramures (Diana): SC ZVU-NE-ROM COMPANY SRL Baia Mare (Galenica)t.
Comisarii Garzii Financiare Bihor au depistat ca, in ultima perioada, majoritatea bauturilor alcoolice netimbrate sau cu timbre false provin din judetele Maramures si Satu Mare.
Cursurile, care vor dura cinci zile, vor fi grupate in functie de domenii precum biodiversitate, care vor avea loc la Sibiu, Mures, Brasov, Maramures, Suceava, Covasna, Buzau, Mehedinti si Hunedoara, agricultura ecologica care se vor tine in Mures, Arad, Maramures, Suceava, Cluj, Calarasi, Giurgiu, Brasov, Sibiu si protectia solului, in Vaslui, Buzau, Vrancea, Timis si Arad.
Compania de asigurari Astra-Uniqa a inregistrat pana in prezent, in urma inundatiilor, 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele Suceava, Neamt si Maramures, cu o valoare asigurata care insumeaza peste 1 milion euro, a anuntat luni compania."Pana in acest moment, am inregistrat 55 de cazuri de locuinte partial sau total distruse in judetele:
Teleorman - 917 lei, Vaslui - 925 de lei, Maramures - 926 de lei, Covasna - 955 de lei, Neamt - 962 de lei, Vrancea - 971 de lei, Bihor - 979 de lei, Suceava - 987 de lei, Alba si Ialomita - 995 de lei. ... Maramures 926;
Ilie Sarbu, ministrul Agriculturii, a declarat ca in tara exista 19 astfel de situatii, un caz similar inregistrandu-se si in Maramures.
Au fost reabilitate trei obiective de sedii de asezaminte culturale, la Racari (Dambovita), Stei (Bihor) si Somcuta Mare (Maramures), iar alte 21 se afla in executie. ... Pe lucrari publice, un km de drum judetean costa la fel la Constanta ca in judetul Maramures", a mai spus Udrea.
Doua drumuri vitale atat locuitorilor zonei cat si acelora obligati sa le parcurga aflandu-se in tranzit spre Maramures (prin Pasul Dealul Stefanitei) sau spre Moldova (prin Pasul Rotunda).
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a facut la Seini, judetul Maramures, o demonstratie de intretinere/reparatie a unei strazi (strada Conacului), printr-o tehnologie noua, cu un cost scazut si durata de executie foarte rapida.
Italienii l-au urmarit in ultimul timp pe Steliano Filip, un mijlocas de 17 ani, care a jucat in turul campionatului la divizionara secunda FC Maramures.
Arbitrul Cristian Balaj, prezent in calitatea sa de presedinte al AJF Maramures la Adunarea Generala a FRF, a declarat ca s-a abtinut de la votul pentru dezafilierea clubului Universitatea Craiova, desi, din punctul sau de vedere, decizia de excludere este corecta.
Toate partiile de schi din cele sase statiuni turistice din judetul Maramures au fost deschise iubitorilor sportului alb. ... • In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
coliere din ametist si margele - 20 RON, cerge - 150 RON, costume populare din Sapanta - de la 200 RON in sus", ne-a spus Maria Zapca din Maramures.
Maria Zapca este mester popular de la Centrul Judetean pentru Conservarea si Promovarea Culturii Traditionale - Maramures. Tot la standul sotilor Maria si Gheorghe Zapca mai puteti gasi si:
Meteorologii au emis atentionari COD GALBEN de ninsoare si viscol pentru Banat, Crisana, Maramures, Transilvania si in nordul Olteniei si al Munteniei si zonele montane.
Franta este apreciata in Transilvania (76%), iar Rusia se bucura de cel mai ridicat grad de simpatie in Banat, Crisana si Maramures (44,9%).
Cantitatile de apa vor depasi pe arii restranse 15 l/mp in Crisana, Maramures, nordul Muntilor Apuseni si al Carpatilor Orientali.
legume si fructe de cea mai buna calitate, produse autentic romanesti din Ardeal, Maramures, Bucovina si Muntenia, realizate in serie mica, dupa retete din batrani, paine de casa din cartofi si secara, suc natural de mere, palinca de Maramures si tuica de Arges, branza si produse din carne din zonele Branului si Sibiului.
Sotii Ana si Vasile Lucaciu din Maramures au un stand in cadrul targului de produse traditionale organizat la Piata Amzei.
google-analytics.com