Cautare

4970 de rezultate pentru "stiri antena 1 pitesti pe 16 o1 2010" (3.28 secunde)
CNA a stabilit, pe 23 iunie, ca Ministerul Tineretului nu se face vinovat de imixtiune in activitatea redactionala a radiodifuzorilor si ca nu exista dovezi ca MTS ar fi cumparat stiri si reportaje la televiziuni, a declarat marti vicepresedintele CNA Ioan Onisei, la Comisia de ancheta.
Astfel, in Romania se pregateste lansarea primei televiziuni de stiri destinata in principal utilizatorilor telefoanelor mobile, adica noua tuturor. In partenariat cu Orange, Telenews va fi deasemenea accesibila pe internet.
Digi 24, noul post de stiri din portofoliul RCS & RDS, a fost lansat pe 1 Martie 2012, la ora 19.00, cu stirile prezentate de Adriana Muraru. Televiziunea poate fi urmarita in reteaua operatorului de cablu si online, pe site-ul Digi 24.
Membru de onoare Catena Racing Team â€" cel mai numeros si mai titrat club polisportiv al unei companii, multiplu campion la natatie si recordman al traversarii Canalului Manecii, PAUL GEORGESCU, secondat de antrenorul Matei Giurcaneanu si de echipa sa, i-a devansat intr-o maniera categorica pe competitorii de la categoria fara costum de neopren (apa, chiar si vara este foarte rece).
Google News, disponibil de astazi si in versiune pentru Romania Google News are incepand de astazi si o versiune cu surse din Romania, unde vizitatorii pot citi ultimele stiri aparute si articole din cele mai importante publicatii si bloguri din tara.
Ne miram ca democratia a venit peste noi cu mai multe rele decat cu lucruri bune, dar nu ne gandim ca tine de puterea noastra de a filtra ceea ce ni se ofera pe tava, in functie de dorinta de dezvoltare ca individ a fiecaruia.
Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej.
Maidanezii romani fac inconjurul lumii pe trecerea de pietoni Cine si-ar fi putut inchipui ca maidanezii nostri vor deveni vedete pe intreg mapamondul?
Presedintele Basescu se mentine de trei luni in topul celor mai mediatizate personalitati politice din emisiunile de stiri radio si TV, se arata intr-un raport realizat de CNA dupa o monitorizare realizata in perioada 1 - 31 august.
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD. ... Nu are mama, nu are tata, e PSD-istul inversunat care-l uraste pe Iohannis (Autor:
Seful ANPC, Horia Constantinescu, a lansat, la Antena 3 CNN, un avertisment privind produsele alimentare pentru Paste cumparate de romani de pe marginea drumului. Stiri Antena 3, prima optiune pentru stiri online in timp real din Romania si din lume
1. ... Blejnar declara succesiv la televiziunile de stiri - Realitatea si Antena 3 - ca si-a "inaintat" demisia in urma cu doua luni - de parca ar fi trebuit sa i-o ia cineva.
"Sunt tot felul de incercari de a decredibiliza Antena 3 si oamenii ei" Adrian Ursu povesteste ce a descoperit mergand prin tara, pe urmele unor oameni, intamplari si locuri descoperite in Arhiva Nationala de Film si prezentate in cadrul emisiunii sale de arheologie politica, "Secvential", de la Antena 3, dar si despre schimbarile majore din grila postului de stiri la care lucreaza si incercarile de destabilizare a statiei pe care le fac, prin diferite modalitati, domnii aflati la guvernare.
Ciutacu, despre mizele arestarii lui Sorin Alexandrescu Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal, face o analiza asupra evenimentelor care au dus la arestarea lui Sorin Alexandrescu, seful Antena Group. ... De Ce News reda integral textul postat de Ciutacu pe blog, fara niciun fel de comentariu. "1.
Inainte de 1989 a fost editor si director adjunct la Viata Studenteasca , editor la Scanteia tineretului si sef pe departamentul Cultura, morala si reportaje, editor la magazinele Teatru si Secventa. ... A condus postul de stiri Realitatea TV.
https://goo.gl/MRmp8c ? Cele mai noi stiri din showbiz: ... liveVIDEO Antena Stars: https://antenaplay.ro/live/antena-stars YouTube network: Antena TV Group
E o tehnica de comunicare in care accentuezi informatia pe care vrei sa o dai ca sa se bolduiasca, dar a spus dupa aia daca nu facem lucruri.
Prim-ministrul Emil Boc a rabufnit duminica seara, la sfarsitul unei interventii in direct, in cadrul unei emisiuni pe Antena 3, la adresa ziaristului Victor Ciutacu, pe care l-a numit "Derbedeul dracului!". ... Intamplarea este relatata si de Ciutacu pe blog.
Apropo de stenograme, credeti ca nivelul discutiilor e diferit la Antena 3? ... Cunoscandu-i pe amandoi, cred ca Dan Voiculescu are un limbaj mai elevat. Pe de alta parte, cred ca Voiculescu nu vorbeste cu toti angajatii. ... Pe o scara a incorectitudinii jurnalistice, unde ati plasa Antena 3?
google-analytics.com