Cautare

4972 de rezultate pentru "stiri antena 1 pitesti pe 16 o1 2010" (4.46 secunde)
Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a publicat, in noul Sistem Electronic de Achizitii Publice (SICAP), doua anunturi de intentie privind atribuirea lucrarilor de proiectare si executie a unor sectiuni totalizand 68 de kilometri din Autostrada Sibiu-Pitesti.
• Pentru evitarea aglomeratiei pe Autostrada A1 Pitesti -Bucuresti, se poate folosi, ca ruta alternativa, D.N. 7 Pitesti - Gaiesti - Bucuresti. • Dinspre Constanta se poate ajunge in Capitala, in cazul aglomerarii Autostrazii A2 Bucuresti - Constanta, pe urmatoarele rute ocolitoare:
Senatorul PSD Adrian Paunescu a dictat mai multe stiri canalului Radio Romania Actualitati (RRA). Dezvaluirea a fost facuta de Roman Musat, redactor la Departamentul de stiri al postului, si a fost facuta in fata Comisiei de ancheta a activitatii SRR-SRTV.
Intre reprize de stiri, muzica buna si premii acordate chiar cu acest prilej aniversar, echipa postului de radio a tinut sa-si sarbatoreasca ziua de nastere in familie, alaturi de colegii si prietenii de la GdS.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
Bush va veni, in luna septembrie, la Bucuresti pentru a participa la lansarea unei noi televiziuni de stiri de catre acelasi grup care detine cotidianul "Puterea", informeaza paginademedia.ro care il citeaza pe Adrian Thiess, coordonatorul proiectului.
Miscarea-surpriza l-a lasat practic pe Sebastian Ghita, fostul manager al Realitatea TV, sa emita de la vechiul sediu din Casa Presei fara ca semnalul sau TV sa mai fie preluat de cablisti. ... • UPDATE (07.30) Batalia absurda de pe UPC:
O zi cu stiri horror: Capul gasit in stana, fata aruncata din tren si chinezul taiat in doua Rasfoind astazi internetul, mi-au sarit in ochi trei stiri, care mai de care mai sadice. ... Si acum, sa le luam pe indelete, savurand cele trei stiri sadice in toata grozavia lor.
Astazi, tot mai multe voci autorizate, una ar fi Institutul Reuters, de pilda, prezic intrarea intr-un con de umbra a presei tiparite pe hartie, numita generic jurnalism clasic, promovand prin dezbateri directionate noul gen de jurnalism numit online, digital, adica acela tot mai raspandit prin internet si apoi numeroasele medii de socializare cum ar fi Facebook.
Presedintele suspendat al Romaniei, Traian Basescu va avea acces la posturile publice si private de radio televiziune pe parcursul campaniei pentru referendum.
Premierul Emil Boc a declarat miercuri ca de multe ori televiziunile de stiri "profereaza dezinformari", uitand ca au obligatia sa informeze corect opinia publica.
Au fost cele mai multe si bune reactii pe care le-am avut, si cifrele de audienta dovedesc asta.
Contractele pentru constructia pe portiuni, in regim de concesiune, a autostrazii Pitesti-Brasov, semnate in timpul mandatului ministrului PSD al Transporturilor, Miron Mitrea, in 2004, au fost reziliate dupa schimbarea politica de la finele anului respectiv.
OCTAVIAN STIREANU) Multi s-au aratat surprinsi ca noul premier n-a refuzat invitatia de a merge, marti seara, la Antena 3. Nu speculez daca l-a informat sau nu pe Basescu. ... Daca se intampla pe terenul lor, e cu atat mai bine.
Dezavantajul acesteia este insa ca ofera acoperire pe o distanta mai mica decat frecventa de 2.4 GHz, astfel ca trebuie sa pozitionezi routerul cat mai bine. - Antene - Orice router wireless beneficiaza de o antena pentru propagarea semnalului.
Pe site-ul AM Press a aparut un articol scris de Aurelia Apostol, AMPress, intitulat: "Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta.
"Igas si Blejnar, cei care dau afara pe toti angajatii care nu sunt membri de partid, care nu sustin puterea portocalie actuala, si pun practic in pericol functionarea a doua structuri fundamentale, o structura de siguranta a cetateanului si o structura de colectare a taxelor si impozitelor", a subliniat Ponta.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta. Abia din 2011 cifrele sunt pe plus.
Creditat cu circa 35% din increderea publicului si pe fondul victoriei lui Traian Basescu la prezidentiale (50,33% din voturi fata de 49,66% Mircea Geoana), PDL incepuse anul 2010 in forta.
google-analytics.com