Cautare

5142 de rezultate pentru "stiri antena 1 calarasi 08 05 2010" (8.76 secunde)
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
Avand cazare rezervata la Hotel Albatros din cadrul Complexului turistic Albatros Pod 4 din apropierea orasului Calarasi, programul de vizite si plimbari prin imprejurimi a fost facut in asa fel incat sa acopere o raza de mai multi kilometri.
Trei zile cu proiectii gratuite de film la Calarasi, la festivalul Tenaris Cinelatino A sasea editie a festivalului de film Tenaris Cinelatino va avea loc la Calarasi intre 4 si 6 iulie.
CAREU DE ASI LA CALARASI Pe site-ul Pagini de istorie locala, omul de cultura calarasean CONSTANTIN TUDOR a publicat un text emotionant despre o intalnire din anul 1994 a calarasenilor cu 4 scriitori, personalitati de calibru ale culturii romane:
Turistii vin la Calarasi in principal pentru pescuit, vanatoare, sporturi nautice si echitatie. ... Gradina Zoologica Si-a deschis portile la 1 iunie 1980 sub conducerea lui Gheorghe Tatavura care a donat cateva specii de mamifere, atat salbatice cat si domestice, precum si o colectie de pasari exotice ce-i apartineau.
Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor din Calarasi, la ora bilantului (Autoare: Monica Ghiorghe) Peste 100 de membri ai Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Calarasi s-au reunit in sala de sedinte a Protoieriei, pentru a dezbate activitatea acestei institutii, pe anul 2015.
Atitudinea din Calarasi informeaza: Ciprian Pandea/PSD Calarasi: ... PIRLOAGA MARIAN) Calaraseanul Ciprian Pandea, Secretar de Stat in Guvernul Romaniei, presedintele PSD Calarasi, transmite celor ce au ales PSD la alegerile parlamentare si locale ca are multe proiecte pentru Calarasi pe care le va onora.
In cadrul campaniei "Apa trece, Romania ramane" initiata de jurnalistii Antena 3 si Observator, Fundatia "Mereu Aproape" a organizat, vineri, 9 iulie, un teledon care a avut ca scop strangerea de fonduri pentru ajutorarea sinistratilor din zonele afectate de inundatii.
28 octombrie 1979, Timisoara, Romania) este un fost fotbalist roman, actualmente antrenor al formatiei FC Dunarea Calarasi.Ca jucator, a evoluat la mai multe cluburi de renume, cum ar fi:
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
PODUL CALARASI - SILISTRA!, declaratie pe care o puteti citi in continuare. - Subiectul pe care il abordez astazi este, cu siguranta, unul de interes national, nu doar local, chiar daca, in calitatea mea de senator de Calarasi as putea indrepta interesele proiectului, in primul rand catre aceasta zona.
Zona crepusculara din Calarasi si taurasul fraged Dunarea Calarasi. ... - Cu ce ai ramas dupa experienta Dunarea Calarasi? ... Eu am asamblat la Calarasi o echipa competitiva. ... Ceea ce vreau sa spun este ca situatia de acum la Calarasi este urmatoarea: ... Exista acum oameni cu potential financiar in Calarasi.
Dunarea Calarasi a promovat in Liga 1! Dan Alexa a reusit o performanta istorica Cu 5 etape inaintea finalului de sezon al Ligii 2, Dunarea Calarasi si-a asigurat matematic promovarea in prima liga. Echipa pregatita de Dan Alexa va evolua in premiera in Liga 1.
Dunarea Calarasi a obtinut 4 puncte dupa primele doua partide jucate in istorie in Liga 1. Mai mult, cei din Calarasi au obtinut aceste puncte in fata campioanelor din ultimele doua sezoane ale Ligii 1.
Dunarea si Dinamo au incheiat nedecis, 0-0, confruntarea desfasurata duminica dupa-amiaza la Calarasi, in cadrul penultimei etape a sezonului regulat al ligii I Betano.
Casa Papatriandafil din Calarasi, in care a trait un mare pictor roman,a ajuns in ruina. Pe Wikipedia am gasit informatii despre pictorul Tache Papatriandafil, nascut la Calarasi in anul 1903 si decedat la Bucuresti in anul 1951. ... Casa Papatriandafil din Calarasi Casa Papatriandafil din municipiul Calarasi, str.
rimaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII Vineri, 10 martie 2017, in Sala de spectacole Barbu Stirbei a Centrului Culturul Judetean, incepand cu ora 16.00, Primaria municipiului Calarasi organizeaza cea de-a V-a editie a SARBATORII PRIMAVERII.
REACTUAL - Un nou proiect ce ia nastere in Calarasi in 2017 - 22 aprilie la ora 11.00, la Muzeul Municipal Calarasi REACTUAL este numele unui proiect artistic ce ia nastere in Calarasi in 2017.
SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI. ... Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Calarasi, 6 - 10 August 2014: Festivalul International de Folclor "Hora Mare" Observator de Calarasi:
google-analytics.com