Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (2.94 secunde)
Mai mult, senatorul PD atrage atentia ca "este foarte important sa punem sub un control foarte atent comercializarea marfurilor in regim duty-free, mai ales in magazinele destinate persoanelor fizice cu statut diplomatic, acolo unde, pana acum, s-au inregistrat acte de evaziune fiscala si comert ilegal".
Institutiile publice cu specific preponderent administrativ - administratiile financiare, politia, inspectoratele scolare - au fost solicitate mai ales de persoane active economic (cu varste cuprinse intre 30 - 54 de ani, cu statut social si economic mediu-ridicat).
Numarul agentilor economici cu statut de investitori in zonele defavorizate se reduce de la an la an. ... Agentii economici, care si-au pastrat caracterul de investitori, mai pot beneficia de facilitatile fiscale acordate pana in anul 2008, cand cele patru zone defavorizate din judetul Gorj vor reveni la vechiul statut.
In plus se prevede ca, in prezenta unor nuclee familiale numeroase (cel putin 4 copii sau persoane cu statut similar aflate in intretinere avind virsta de pina la 26 de ani), pentru calcularea alocatiei, inclusiv persoanele cu virste cuprinse intre 18 si 21 de ani impliniti, daca sint studenti sau ucenici, sint asimilate copiilor minori.
Institutiile de credit care au statut de sucursala pe piata bancara din Romania nu au obligatia de a-si aviza la banca centrala normele proprii de creditare, ele supunandu-se legilor bancii-mama.
Cheltuieli administrative, un statut pentru asistentii parlamentari, prioritate ecologiei si informatiilor - acestea sunt domeniile pe care deputatii europeni le considera prioritare in materie de buget al Parlamentului European pentru anul 2009. ... De asemenea, eurodeputatii doresc finalizarea unui statut profesionist pentru asistentii parlamentari.
Personalul militar, politistii si functionarii publici cu statut special din sistemul administratiei penitenciarelor beneficiaza, incepand cu luna august, de plata celei de-a doua transe de 50% din cuantumul sumei compensatorii corespunzatoare soldei de merit/salariului de merit in plata la nivelul anului 2009.
Pe de alta parte, umanitatea presedintelui este, pentru unii, de o iresponsabilitate crasa, avand iz de comunism statut si in contradictie cu deciziile luate in justitie.
Noul Statut al parlamentarului prevede ca senatorii vor trebui sa ridice direct de la casierie banii pentru cheltuielile de personal si sa plateasca facturile la utilitati si telefonie mobila. ... Nici senatorul democrat Cristi Cucuianu nu se impaca prea bine cu noul statut.
Dupa mediatizatul caz ßundrea, cand un nevinovat a facut 12 ani de puscarie, acuzat fiind de omor si viol, in ciuda evidentelor ca acuzatul nici nu trecuse pe la locul faptei (judecatorul in cauza ramanand negru de suparare ca i s-a anulat sentinta), acum reprezentantii Justitiei romane vor sa aiba statut de dumnezei pe pamant.
Pentru Republica Moldova, obtinerea acestui statut are o importanta absolut cruciala, dat fiind faptul ca oficialii europeni au subliniat destul de clar ca, dupa 2007, extinderea Uniunii are nevoie de o pauza.
Actorii, artistii, actorii si arhitectii vor avea un nou statut. Se vor numi lucratori culturali si vor beneficia de noi drepturi precum concedii medicale, indemnizatii pentru cresterea copilului si somaj.
O situatie mai putin obisnuita a fost inregistrata la sectia de votare 52 inclusa in categoria celor cu statut special.
Mai mult, obraznicia subalternilor lui Babus a mers pana intr-acolo incat o inspectoare a RAEDPP le-a cerut reprezentantilor Ligii cheia de la imobil sustinand ca LNR nu si-a indeplinit obligatiile din statut, adica nu ar fi desfasurat activitati culturale asa cum era consemnat in statutul organizatiei (?!!).
Din Comisia pentru statut, alcatuita din 13 persoane, fac parte, intre altii, vicepresedintii PD Vasile Blaga, Ioan Oltean, Radu Berceanu, Cezar Preda si Ioan Onisei, precum si deputatii Augustin Zegrean si Daniel Buda.
Cei 35 de parlamentari romani care vor fi observatori la Parlamentul European vor fi pregatiti pentru acest statut in cadrul unui program special de asistenta sociala.
Lacas domnesc, el si-a pierdut acest statut doar in anii comunismului. Ceausescu l-a reabilitat cu credinta intima ca el insusi a intrat in galeria ilustrilor domnitori ai neamului.
Deputatul Crin Antonescu considera ca subprefectul de Dolj, Nicolae Giurgiteanu, ar trebui demis, pentru ca a cerut excluderea din PNL a deputatului Horatiu Buzatu, dand astfel dovada ca "nu intelege noul statut al subprefectilor", care "nu ii permite sa-si dea cu parerea despre chestiuni politice".
“Cele care vor fi nepotrivite complet cu programul de guvernare actual vor fi suspendate, daca au avut statut de ordonanta, sau respinse, daca este vorba despre proiecte de legi din guvernarea trecuta“, a spus senatorul PD.
Deºi nu a fost niciodatã destituit, Ristea a fost transferat la Bucureºti, unde a indeplinit funcþia de consilier al ministrului Finanþelor Publice, locul sãu fiind ocupat cu statut interimar de Cãtãlin Doica, inalt funcþionar in cadrul Direcþiei Juridice a MFP.
google-analytics.com