Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (2.85 secunde)
Comisia de Statut a refuzat acordarea adeverintei de fost parlamentar pentru obtinerea pensiei speciale in trei cazuri, deoarece acestia au cerut acordarea anticipata a pensiei, inaintea implinirii varstei de 63 de ani.
Studiul ISD ia in calcul si posibilitatea constituirii unei conduceri colective la nivelul PSD, pana la congres, care sa pregateasca un nou statut, un manifest ideologic si un program politic.
Pentru a amana cat mai mult posibil acest scenariu, Sarbu nu a ezitat sa propuna amanarea Congresului pentru o data ulterioara, pe motiv ca partidul are nevoie de timp pentru elaborarea proiectelor de program, ideologie si statut.
"Au venit cu un proiect de Statut de nicaieri, pe care l-a adus domnul Liviu Dragnea, fara ca, in sfarsit, comisia care trebuia sa pregateasca acest Statut sa se fi intrunit", a spus Nastase.
• Centralizarea puterii in PSD si desfiintarea de facto a Consiliului National, prin proiectul de modificari la Statut, elaborat de Liviu Dragnea si supus dezbaterii din partid, fara ca el sa fi fost pregatit in cadrul Comisiei de redactare a documentelor, hotarata de CN.
In aceste conditii, orice modificari la Statut care s-au propus de catre ei aveau in vedere, de fapt, reglari de conturi sau aranjamente de gasca", a declarat el. Nastase a apreciat ca, in situatia impunerii acestor modificari la Statut, anuntul facut de Ion Iliescu este o forma de protest.
Presedintele PSD, Victor Ponta propune prima modificarea serioasa la statut:
Transilvania si Banatul nu au vicepresedinti La capitolul erori strategice, Dancu invoca modificarile de Statut si noile decizii consfintite la ultimul Consiliu National. ... "Ar fi fost necesar, mai intai, organizarea unui congres ideologic, de statut, apoi unul in care sa fie schimbat, la propriu, presedintele.
Fostul primar de Ramnicu Valcea, Mircia Gutau, ramane membru al PD-L cel putin pana pe 9 aprilie, cand va fi adoptat noul statut al partidului, a declarat ieri prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Romulus Bulacu.
Victor Ponta a declarat ca este posibil ca o eventuala colaborare cu democrat-liberalii sa fie respinsa prin Statut. ... Modificari la Statut Pentru a arata ca PSD se modernizeaza, pesedistii planuiesc si revizuirea Statutului.
"Cheia catre aceasta consta in evolutia negocierilor in format ‘5+2‘, instituit pentru atingerea, cu mijloace politice, a unui compromis in privinta viitorului statut al Transnistriei si al garantarii acestui statut", adauga MAE rus.
In tara, conduce sindrofii de partid fara jena, ii baga in sedinte pe sefii de filiale, se consulta cu cei din PDL cu privire la ce poate face acest partid pentru a castiga alegerile, le spune ce ar trebui sa modifice la Statut, pe cine sa dea afara, pe cine sa promoveze!
Din punctul meu de vedere, organizatia nu imi poate retrage sprijinul politic pentru mandatul de senator, ca nu exista prevedere in Statut pentru asta.
Acesta mai spune ca membrii Comisiei sunt alesi pe vechiul Statut, desi a intrat in vigoare un nou Statut: "Forma in care s-a reunit CNAIM este nestatutara intrucat in Statutul PSD, art.
Aproape un sfert din actualii parlamentari au titlul de doctor sau sunt pe cale sa obtina acest statut, cei mai multi regasindu-se in randurile social-democratilor, respectiv o treime din parlamentarii cu aceasta titulatura.
Nu stiu daca prima, dar cu siguranta una dintre primele initiativele legislative pe care le voi avea daca voi fi ales, este transformarea legii 416, astfel incat sa se confere beneficiarilor de venit minim garantat statut de angajat cu jumatate de norma.
Din multe si deloc onorabile motive au fost facute compromisuri peste compromisuri acceptandu-se participarea politica a acestei formatiuni cu statut nedefinit.
Deputatul PPDD Radu Popa a precizat ca prelungirea dezbaterilor la Statut nu este in interesul nimanui si ca adoptarea acestui proiect a intarziat nepermis de mult.
Sigur, el vrea sa ramana candidatul dreptei, nu mai tine cont de Statut, de prevederi, de colegi, ca decizii de genul asta nu le poate lua singur, ci Delegatia Nationala poate face aliante sau fuziuni, au spus-o colegii dansului.
Dimpotriva, tocmai acest statut de "spectator angajat" il elibereaza de anumite constrangeri inerente unei functii publice si ii ofera o benefica detasare de valmasagul evenimentelor cotidiene.
google-analytics.com