Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (3.35 secunde)
Conservatorii vor ca prevederile privind zonele in care romanii sunt minoritari sa fie cuprinse si in Statut, nu doar in Legea administratiei locale.
Comitetul Executiv al PNL a decis sa dea un ultimatum liberalilor care lanseaza acuzatii neintemeiate la adresa partidului si a cerut tuturor structurilor partidului sa aplice masurile de sanctionare prevazute in Statut. ... „Avem un statut, dar nu am discutat acest lucru.
Cu privire la modificarile care trebuie facute la statut, Gheorghiof a spus ca „s-a dat un termen pentru modificarea articolelor privind pensiile suplimentare ale parlamentarilor si problematica ajutorului in caz de deces al unui senator sau deputat“.
finalizarea proiectului de statut si a calendarului de convocare a structurilor politice ale PD si PNL in vederea fuziunii; ... dezbateri si formularea de amendamente la statut in comisiile paritare judetene;
UDMR este membru asociat al PPE, in timp ce PD are doar statut de observator. ... El a explicat ca democratii nu au avut obiectii la acest statut atunci cand s-a discutat initial in Guvern.
Deputatii vor trimite la Senat, cu statut incert, mult-disputata Ordonanta "Gojdu", deoarece presedintele de sedinta a spus ca proiectul a fost respins, iar membrii Comisiei Juridice ca initiativa a fost adoptata tacit, intrucat nu a fost adoptat nici amendamentul de respingere, nici cel de aprobare a initiativei.
Sa trecem peste vrajba devenirii noastre si sa lucram pentru a obtine un statut demn intr-o Europa a natiunilor. (Sursa:
"Statut confuz si insuficient de propice" "Vom demonstra inca o data ca PSD este partidul cel mai deschis si cel mai democratic din Romania", a declarat liderul PSD.
In perioada 10 noiembrie - 3 decembrie, vor fi organizate conferinte judetene care vor desemna delegatii la Congres si vor dezbate modificarile la Statut.
Conducerile acestor filiale vor fi stabilite dupa congres, in baza noului statut. ... Vom dezbate si aproba, totodata, cateva modificari la Statut, printre care schimbarea modului in care se fac alegerile pentru conducerea centrala si locala.
Stolo, acuzat de un batranel ca minte Valeriu Stoica a vorbit despre un viitor statut care sa aiba in vedere blocarea aparitiei "cooperativelor de vot", acceptarea curentelor de opinie in interiorul partidului, prevenirea aparitiei conflictului de interese si reguli care sa asigure transparenta finantarii PLD.
Liberalii au reusit ieri sa ajunga la un acord in privinta noului statut al formatiunii. ... Astfel ca noul Statut prevede 15 vicepresedinti PNL, alesi prin vot uninominal.
"O motiune antimotiuni" Totodata, el a explicat ca varianta propusa de organizatori pentru CNC si Congres - modificarea Statutului, urmata de alegerea forurilor de conducere dupa vechiul Statut - "este lipsita de logica politica, nestatutara si nelegala".
Depunerea candidaturilor, intre vechiul si noul statut Potrivit noilor decizii luate de catre Delegatia Permanenta, candidaturile pot fi depuse cel tarziu cu 48 de ore inainte de Congres, adica pana astazi la ora 10.00.
In statut sunt introdusi noi termeni care definesc unele categorii de angajati din invatamant.
Liderii PD au lasat sa se inteleaga ca nu ar fi chiar atat de deranjati de o eventuala intelegere cu oamenii lui Mircea Geoana, ba ar putea fi scoasa si teza din statut care prevede necolaborarea sub nicio forma cu PSD, daca fosta conducere a acestui partid si-ar exprima niste "pareri de rau" si s-ar imbuna cu presedintele Traian Basescu.
Potrivit social-democratului, partidul din care acesta face parte "se bate pentru a acorda un alt statut familiei tinere si pentru o absorbtie a fondurilor europene".
Totodata prin noul statut se vrea infiintarea unei organizatii pentru reprezentarea femeilor, a tinerilor si a pensionarilor, precum si crearea ligii alesilor locali.
Din mandra majoritate pe care o detineau pana nu de mult, consilierii democrati au mai ramas doar trei, in sedinta de ieri, alti trei indivizi cu statut incert stand si ei la masa alesilor si ridicand mana pentru Calapod desi nu se "pontau" la vot, fiind exclusi din Consiliul Local.
Cu toate acestea, in septembrie 2005 a fost adoptat un statut al deputatilor in Parlamentul European care va elimina diferentele salariale si va asigura o mai mare transparenta a remunerarii deputatilor. Acest statut va intra in vigoare la inceputul legislaturii in 2009.
google-analytics.com