Cautare

618 de rezultate pentru "statut" (3.06 secunde)
Acestia, in frunte cu Gheorghe Orzan, risca, daca nu respecta noul statut al PNL, excluderea din cadrul filialei judetene. ... Noul statut spune foarte clar ce se intampla cu colegii nostri care nu inteleg anumite lucruri. ... Prin noul statut, aceasta firma nu are piata.
Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbat vineri programul de guvernare al partidului si modificările la statut. ... In cadrul Congresului PSD se vor opera o serie de modificari la Statut.
Comitetul Executiv al PSD si Liga Alesilor Locali social-democrati au dezbatut vineri programul de guvernare al partidului si modificarile la statut. ... In cadrul Congresului extraordinar al PSD s-au adoptat programul de guvernare "Romania corecta, Romania sociala" si o serie de modificari la statut.
Are statut de inculpat. ... Seful statului, spune fostul ministru al Agriculturii, ar avea "statut de inculpat" in dosarul vanzarii flotei, dar si probleme de sanatate pe fondul consumului de alcool.
Moldova nu este romaneasca, iar Transnistria trebuie sa beneficieze de un statut special. ... Pe de alta parte, nu exista in lume niciun teritoriu cu statut special. ... Niciodata Washingtonul nu a recunoscut un statut special al Transnistriei.
(1) din statut prevede ca la prima convocare hotararile AGA se iau "cu votul majoritatii actionarilor prezenti sau reprezentati in mod valabil in cadrul Adunarii". ... La randul lor, cei de la CEZ AS sustin ca avocatii Electrica interpreteaza gramatical prevederile din statut:
Ion Iliescu a refuzat, in pofida insistentei ziaristilor, sa se pronunte clar daca sustine sau nu introducerea in viitorul statut al PSD a functiei de presedinte executiv pentru care Adrian Nastase si-a anuntat deja candidatura.
Asta daca Guvernul nu va aproba o marire mai substantiala a salariilor si pentru angajatii din administratie care nu au statut de functionari publici.
Afilierea la aceasta grupare aduce automat un statut privilegiat pentru partidele noastre, cel putin pana la urmatoarele alegeri parlamentare europene. ... PPE aduna partide politice din majoritatea tarilor europene, 41 de partide avand statut de membru cu drepturi depline.
Stoica a sustinut ca este impotriva variantei de statut propusa de premier prin care, considera Stoica, se “creeaza premisele transferului spiritului de gasca si al baroniadei din PSD in PNL“.
Democratii isi vor schimba propriul statut de partid pentru a le permite unor parlamentari noi, de genul lui Cozmin Gusa, sa detina functii de conducere in institutia legislativa.
Candidatura, in functie de statut “Analizez posibilitatea de a candida pentru o pozitie in conducerea partidului, nefiind inca hotarat care va fi aceasta. ... el este dispus sa candideze pentru presedinte, in functie de modificarile ce vor fi aduse la statut.
“Problema este cum anume sa gandim la Congres aprobarea modificarilor la Statut pentru a putea decide apoi, in lumina noului Statut al partidului“, a mai spus el.
Iar institutiile internationale, comunitatea internationala care au validat acest nou statut al Romaniei ar fi consimtit, oare, la sustinerea si legitimarea unui regim comunist?
Daca se lucreaza la un nou statut sper sa se aiba invedere si o restructurare. ... Am avut rezultate partiale - impunerea lui Geoana, schimbarile legate de statut, democratizarea partidului, crearea unei echipe cu oameni din Romania, nu doar din Bucuresti, cum era in 2005.
Congresul nostru trebuie sa raspunda la cateva intrebari esentiale - sa fixeze obiectivele pe care trebuie sa le indeplineasca noua echipa de conducere ce va fi aleasa si, in consecinta, sa asigure alegerea celor mai potriviti candidati - pentru fiecare din functiile prevazute in statut.
Desi a vorbit in repetate randuri despre posibilitatea crearii, prin Statut, a unei functii importante si pentru Ion Iliescu, fiind vehiculat pentru acesta postul de presedinte de onoare, liderul PSD, Mircea Geoana, s-a razgandit.
Liberalii resping criticile presedintelui Traian Basescu referitoare la racolarea de parlamentari si spun ca fiecare partid politic are obligatii si drepturi care se regasesc in statut. ... “Respectam opiniile presedintelui tarii, insa orice partid are obligatii si drepturi care se regasesc in propriul statut.
Toate obligatiunile vor avea acelasi statut (pari passu) si cel putin acelasi statut cu toate titlurile de acest fel negarantate prezente si viitoare emise de BCR.
Gheorghe Ciuhandu, presedintele PPCD, sustine ca grupul de lucru pentru extinderea PPE a propus admiterea PD cu statut de observator, insa a respins acordarea acestui statut pentru Partidul Conservator (PC).
google-analytics.com