Cautare

828 de rezultate pentru "statut asociatie" (2.68 secunde)
Presedintele Asociatiei Comunelor din Romania, Emil Draghici, le-a explicat primarilor doljeni ce inseamna aceasta asociatie si ce beneficii poate aduce comunitatilor locale.
Mai mult, oamenii au datorii mari la asociatie, iar pentru a se bransa la aceasta instalatie trebuie sa achite restantele care, in unele cazuri, ajung si la 10.000 de lei pentru o familie.
Asociatia Judeteana a Vinatorilor si Pescarilor Sportivi (AJVPS) se afla in conflict deschis cu Compania de Administrare a Fondului Piscicol dupa ce aceasta din urma a incheiat un nou contract peste cel aflat in derulare, avind acelasi obiect de gestionare a bazinelor piscicole, cu o noua asociatie de profil condusa de Ion Stefan.
"Ne dorim sa ne constituim ca o forma de asociatie profesionala, a prefectilor si subprefectilor, sa aducem inaltul functionar public la conditia la care el trebuie sa functioneze", a spus Onofrei.
Pentru ca bugetul Senatului si bugetul Camerei Deputatilor nu pot fi votate pana ce noul statut devine lege.
Presedintele casei de brokeraj Finans Securities a declarat ca intentioneaza sa infiinteze o asociatie nonprofit care sa reprezinte interesele actionarilor minoritari in Societatile de Investitii Financiare (SIF), anunta The Money Channel, care preia o informatie de la NewsIn.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
761 au decis sa-si constituie o noua asociatie, 761 "Albina", si au facut toate demersurile legale in acest sens. ... 761, 900 s-au desprins din vechea asociatie si au infiintat asociatia 761 'Albina'.
"World Vision are proiecte de dezvoltare în 13 localitati din judet, iar zece dintre ele sunt pe cale sa înfiinteze o asociatie (Asociatia Comunelor din Nord-Vestul judetului Dolj)", a declarat Mihaela Patru, coordonator proiect Dezvoltare Economica în cadrul organizatiei.
Explicatia e aceea ca liderii PSD, cu Sova in frunte, au creat un melanj straniu din prevederi ale vechiului si noului statut, rezultand un talmes-balmes complet, pentru ca un partid are nu doua, ci un singur statut.
Presedintele, puternic prin statut Unul dintre punctele sensibile aflate pe ordinea de zi a Congresului l-a reprezentat adoptarea unui nou statut al PNL. In vechiul statut, membrii organismelor de conducere ale partidului la nivel national erau Congresul, Delegatia Reprezentantilor Nationali, Delegatia Permanenta si Biroul Executiv (BEx).
Cateva sute de mii la o garsoniera, peste un milion la doua camere Costul incalzirii pe lunile de iarna difera de la o asociatie la alta. ... Toate blocurile din asociatie sunt contorizate, dar depinde de numarul de apartamente pe care il are fiecare.
"Noi am fost prima asociatie din Craiova care am solicitat incheierea conventiilor cu Termoficarea. ... "Nu am datorii la asociatie ca sa imi fie teama ca ma debranseaza, dar nu mi se pare corect.
Dinel Staicu, unul dintre cei mai bogati olteni, si-a facut propria asociatie - "Diana". ... Modificarile din statut si noua componenta a conducerii au fost inscrise la Judecatoria Craiova si au ramas irevocabile pe 17 mai.
Conducerea PNL se reuneste azi la Sinaia, pentru a conveni asupra modificarilor la Statut.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat luni, ca reactie la cererea liberalului Salavastru de organizare a unui congres extraordinar, ca el pledeaza pentru organizarea congresului conform prevederilor din statut si nu pentru unul extraordinar. ... Aceste lucruri sunt prevazute in mod expres in statut.
Fostul premier ucrainean Iulia Timosenko a declarat ca partidul sau va depune eforturi pentru a impiedica acordarea de statut oficial pentru limba rusa.
Plenul reunit al Senatului si Camerei Deputatilor a adoptat miercuri, cu 298 de voturi pentru, 101 impotriva si 36 de abtineri, raportul Comisiei de statut privind cererea de reexaminare a presedintelui Traian Basescu referitoare la Statutul parlamentarului.
Potrivit expertilor Curtii, TVR este, de ani de zile, o institutie hermafrodita, iar acest statut aiuritor a fost conservat cu maxima grija de mai toate guvernarile post-decembriste, asigurind cadrul perfect pentru jaf ca in codru.
Iar conditia de vechime impusa de proiectul de statut pentru accederea la functii in partid, una evident restrictiva, complica si mai mult lucrurile.
google-analytics.com