Cautare

2691 de rezultate pentru "stare" (2.98 secunde)
In octombrie, era deja intr-o stare deplorabila. ... Iarna trecuta, Assange lasase site-ul intr-o stare semi-latenta pentru ca nu avea suficienti bani sa il ruleze, dar si pentru ca partile tehnice aveau nevoie de ajustari.
Dupa cateva minute de stupoare, prefectul Danut Culetu a abordat acelasi rol impaciuitor pe care il afiseaza intotdeauna, atragandu-i atentia vicepresedintelui pesedist al CJC ca are "o stare de spirit total nepotrivita cu momentul ales" si sa-si rezolve "frustrarile personale" in alt mod.
Prezentatorul tv este in stare de soc si face tot posibilul sa se intoarca de urgenta in tara. ... "Sunt in stare de soc.
Ce este poezia Poezia este o fiinta Cu foarte mare trebuinta O dragoste foarte mare Cu la fel de mare cautare Poezia este un drog Din cornul unui inorog Si mai ales o stare Cu atat de mare alinare Poezia este izbavire Cu atat de buna irosire Poezia este transa Sinapsa cu sinapsa E marturisire Pana la spovedire Poezia este gand E bun ramas E pe curand Si mai ales o fiinta Cu foarte mare trebuinta.
Spre aceasta stare tindem intotdeauna, iar fotografia nu ne lasa sa uitam cum este aceasta stare. Daca am vrut vreodata ca timpul sa se opreasca in loc, iar o clipa sa se prelungeasca o eternitate, atunci arta fotografica ne ofera aceasta posibilitate.
altii trec printr-o stare de anxietate legata in mod direct si explicit de teama de moarte;
Este o stare de a fi, o energie uriasa, plina de stralucire, care transforma lumea. ... Important este sa nu se permanentizeze aceasta stare.
Deputatul PSD Victor Ponta ii propune ministrului Justitiei, Monica Macovei, fie sa inceteze toate procesele impotriva celor care au condus in stare de ebrietate, fie sa inceapa un proces similar impotriva presedintelui Traian Basescu.
in lipsa tratamentului pot apare complicatii ( mai ales la cei cu diabet zaharat, stare de imunodeficienta). ... hipoacuzie , autofonie durere intense, pulsatila , febra, stare generala alterata, astenie, inapetenta, agitatie.
In urma proiectului SCANATE s-a pus insa la punct o "tehnologie a clarviziunii", numita Controled Remote Viewing (CRV), prin care o persoana oarecare poate capata, dupa un antrenament corespunzator, de circa doi ani, si cu ajutorul unor instalatii tehnice anume concepute, capacitatea de a se "dedubla", adica de a se transpune, printr-o "dublura astrala", intr-un punct ales de pe glob (si nu numai...), fiind in stare sa vada si sa descrie apoi in detaliu locuri, instalatii, incaperi, documente secrete.
Cel antrenat depaseste cenzura mintii constiente, ramanand treaz, intr-o stare alterata a constiintei, dar nu in transa. ... "Fiinte fizice nu ar fi in stare sa coordoneze Galaxia".
Singura solutie viabila nu o reprezinta decat o stare de echilibru. ... Este important ca oamenii care sunt in jur sa iti creeze un feedback adevarat si sa nu creeze o stare suplimentara de tensiune, ei trebuie sa ne dea puterea de a continua.
Un depresiv se gaseste continuu intr-o stare de tensiune distructiva, care modifica intregul metabolism. ... Pulsul in stare de repaos (batai pe minut) * Adult:
Oprescu se apara de acuzatii Pe de alta parte, senatorul Sorin Oprescu, directorul Spitalului de Urgenta Universitar Bucuresti, a declarat ca nu si-ar fi permis sa puna in pericol viata presedintelui, precizand ca blocul operator unde urma sa fie operat seful statului era in perfecta stare de igiena, iar testele au confirmat-o.
"UE nu a fost in stare sa farame un dig ca sa ne salveze" Primarii comunelor Rast si Carna, cele mai afectate localitati, au pareri impartite cu privire la stramutarea celor doua sate.
Din cadrul substantelor mesagere a euforiei se pot aminti dopamina, adrenalina si substantele endorfine care declanseaza mai departe o productie de hormoni sexuali ca testosteron crescand apetitul sexual, care este stimulat si pe calea olfactiva prin feromoni, scazand nivelul serotoninei (impreuna cu adrenalina si noradrenalina sunt monoamine, hormonii de stres), reactii asemanatoare apar in cazuri de imbolnavire, ceea ce determina faptul ca indragostitii nu mai pot gandi normal (stare de drogare).
Chiar daca vi se pare ca nu exista nimeni pe lumea asta in stare sa va ofere servicii, nu va fie teama sa intrebati. ... In functie de ce probleme are copilul, e posibil sa dureze ani de zile pana veti sti exact de ce este in stare puiul dumneavoastra.
Pentru ca DADL, prin cel care sta pe cel mai inalt scaun, Ionel Manafu, a demonstrat ca nu este in stare de o actiune coerenta.
Are o stare materiala buna, este insurat si are un baiat, Mircea, nascut in 1969.
Pe 28 iulie, toate avioanele militare cu reactie ale Air Force au fost, timp de 24 de ore, in stare de alarma, gata oricand sa se ridice in aer pentru interceptie.
google-analytics.com