Cautare

626 de rezultate pentru "stand" (3.43 secunde)
Alex Mocanu revine la Sala Palatului in echipa cu cei trei stand-up comedianti, lui alaturandu-i-se Raul Gheba. De 5 ani, de cand fac stand-up, tot spun povesti din viata mea.
La standul editurii Nemira de la Bookfest vor putea fi gasite circa 1000 de titluri cu reducere generala de 20%, iar pachetele promotionale vor putea fi achizitionate la stand cu reduceri de pana la 35%.
Cu alte cuvinte, au avut loc discutii informale, fara o miza de genul unui acord stand-by. ßi totusi, oficialii de la Bucuresti tanjesc dupa un nou acord stand-by cu FMI, dupa ce initial declarasera ca nu mai avem nevoie, atata vreme cat vom deveni membri UE.
Fondul Monetar International (FMI) a aprobat, marti, a doua transa de imprumut pentru Romania, de 1,7 miliarde DST (circa 1,85 miliarde euro), odata cu prima revizuire a acordului stand-by incheiat in luna mai, board-ul institutiei fiind de acord ca jumatate din bani sa mearga la bugetul de stat.
Initierea suspendarii, in stand-by Presedintele PNL Bucuresti, Eugen Nicolaescu, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, ca initierea suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu era conditionata de refuzul sefului statului de a-l investi pe Puiu Hasotti, acum actiunea ramanand in stand-by.
La stand, am gasit la vanzare vase traditionale, o fusta superba de catifea brodata, cusuta manual - la 620 RON, o ie traditionala - la 210 RON, o geanta rosie de lana - la 60 RON, o gentuta de piele - la 32 RON, o geanta traditionala mica - la 10 RON, o geanta din pasla inedita, cu broderii - la 60 RON, o geanta din pasla - la 50 RON, ne-a spus Teodora Economu de la stand.
"A vazut slava lui Dumnezeu si pe Iisus stand de-a dreapta lui Dumnezeu. ... Iata vad cerurile deschise si pe Fiul Omului stand de-a dreapta lui Dumnezeu".
Tipul de comedie pe care il abordeaza in spectacolele sale este "stand-up comedy", un gen inovator atat prin tematica abordata, cat si prin tehnica de joc, un spectacol in miscare, o comedie exponentiala, o provocare pentru "mintea" oamenilor. ... Va fi un stand-up comedy.
Premierul Tariceanu va incepe astazi discutiile consultative cu expertii Fondului Monetar International (FMI), la un an de la esuarea negocierilor pentru continuarea acordului stand-by pe fondul solicitarilor institutiei financiare de revizuire a politicii bugetare, respinse de autoritati.
"Eforturile noastre de ajustare fiscala din restul anului 2010 vor fi sustinute de pachetul de ajustari adoptat recent (reprezentand 4,6% din PIB pe baze anuale)", se arata in scrisoarea suplimentara de intentie la acordul stand-by semnat de Romania cu FMI.
Actul normativ mai prevede ca resursele financiare necesare FGDB vor fi completate prin linii de credit stand-by acordate anual Fondului de catre institutiile de credit participante. Pentru acest an, suma totala a liniilor de credit stand-by va reprezenta echivalentul in lei a 150 de milioane de euro.
Cu toate ca acordul stand-by cu Fondul Monetar International (FMI) va inceta in mod formal astazi, relatia cu organismul international va continua prin colaborarile curente cu expertii institutiei, potrivit ministrului Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
Rambursarea imprumutului se face treptat in trei-cinci ani.Romania a convenit asupra unui acord stand-by pe doi ani cu FMI pentru 12,95 miliarde de euro, pachetul total de finantare externa, de la Fond, UE, BM si BERD, urmand sa ajunga la 19,95 miliarde de euro.
O misiune a Fondului Monetar International se va afla in Romania in perioada 28 octombrie-9 noiembrie, pentru a doua revizuire a acordului stand-by, dar ar putea fi nevoie si de o alta delegatie care sa discute cu noul Guvern, a anuntat institutia.
Fondul Monetar International (FMI) va elibera, cel mai probabil, urmatoarele doua transe pentru Romania, desi tinta de inflatie stabilita in acord a fost depasita anul trecut, a declarat Jeffrey Franks, seful misiunii FMI de evaluare a acordului stand-by.
Romania ar putea sa treaca dupa urmatoarea evaluare de la un acord de imprumut de tip stand-by la un aranjament de tip "precautionary" cu FMI, care ar demonstra economia romaneasca isi revine consistent, apreciaza ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu.
Ideea este ca foarte putini soferi conduc stand intr-o pozitie corecta.
26 aprilie 2013 - Vizitare stand - Conferinta de presa - orele 11:00 - Vizitare stand - Workshop - orele 15:00 - 17:00 27 aprilie 2013 - Demonstratii beauty 28 aprilie 2013 - Vizitare stand - Workshop:
Centenarul Marii Uniri si al Primului Razboi Mondial, 90 de ani de Radio Romania, 25 de editii ale Targului International Gaudeamus - Carte de Invatatura.Tema centrala a acestei editii - Romania Centenar - este ilustrata prin intermediul unui stand generos, amenajat si gestionat de Primaria Municipiului Bucuresti, prin Muzeul National al Literaturii Romane si Muzeul Municipiului Bucuresti, si printr-un program de evenimente speciale, dedicate acestui moment istoric.
La Sala Dalles, in cadrul expozitiei de Valentine‘s Day, doua tinere voluntare au fost prezente la un stand intitulat Atelierul de panza, cu genti create din bumbac natural importat din Moldova. ... Alaturi de ea, la stand este si Laura Calina.
google-analytics.com