Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (3.17 secunde)
Seful SRI, George Maior, acuza discursul politicienilor privind activitatea Serviciului, discurs pe care il considera mult prea agresiv.
Ministrul de Interne, Vasile Blaga, a acordat recent un interviu ziarului Romania libera, in care afirma ca s-a incercat in ultimii trei ani transformarea DGIPI intr-un concurent al SRI. ... Acesta spune ca s-a incercat folosirea DGIPI ca serviciu paralel SRI.
"Sex nebun cu SRI si DIICOT". ... Bravo, SRI! Bravo, DIICOT! Si iata, in continuare, de ce. Imi imaginez cam cat a costat supravegherea pe teren a unui numar atat de mare de persoane atatia ani, pentru ca suspectii si suspectele circulau in spatiul geografic ca niste electroni liberi.
SRI ranjeste coltii catre putere (Autor :
Primului ministru, SIE si SRI sunt obligate prin lege sa ii furnizeze informatii. ... Un factor de care trebuie sa tinem cont este si rivalitatea, lesne de observat in acest an, dintre SIE si SRI. Directorul SIE si nu al SRI a fost preferat de Basescu pentru functia de premier.
Si, astfel, la Serviciul Roman de Informatii a fost constituita o celula de criza condusa de prim- adjunctul directorului SRI, generalul maior Florian Coldea, general cu trei stele, umflat de Traian Basescu dupa demisia lui Radu Timofte din fruntea SRI si dupa marele dosar "Rapirea jurnalistilor romani in Irak".", informeaza Jurnalul National.
Desigur, la acest eveniment nu putea lipsi presedintele statului, care a gafat exact la sfarsitului discursului domniei sale, declarand ca dupa terminarea mandatului nu se va folosi de informatiile primite de la SRI:
Vom discuta aceasta propunere in grupurile noastre parlamentare Social-democrații vor discuta in grupurile parlamentare propunerea facuta, joi, de presedintele Romaniei pentru sefia Serviciului Roman de Informații (SRI).
Fortele nedemocratice controleaza binomul SRI-DNA, ceea ce pare sa le confere un avantaj, dar rezultatul alegerilor locale demonstreaza ca electoratul a inteles ca in spatele luptei legitime impotriva coruptiei financiare s-a construit cel mai periculos tip de coruptie:
Ca nu este vorba despre o intamplare in exprimare, ci despre o gandire maladiva, care amesteca nepermis justitia in problematica sigurantei nationale, rezulta si din afirmatia directorului SRI, Eduard Hellvig, facuta la putina vreme dupa ce a fost numit in functie si care arata ca SRI ii urmareste pe magistrati sa se asigure ca acestia nu au uitat ca servesc statul!
Cum stiu, din istorie, dar si din traire directa, ca o asemenea presiune pusa pe un Guvern - manifestatii de strada, manipularea retelelor sociale de Divizia IT a SRI, cea mai puternica din Romania, lansarea de zvonuri diversioniste (o senatoare PSD care si-a dat demisia din Parlament pentru o functie in administratia locala apare in Divizia Presa ca protestind fata de Guvern), reactivarea ofiterilor acoperiti ai Serviciilor din Guvern si din Parlamentul European (unul e SRI, celalalt SIE), scandalul de tip PRM intretinut de oamenii lui Nicusor Dan, reactivarea agentului in adormire Augustin Lazar, fost procuror comunist, care trimitea tarani la inchisoare, pentru ca furasera un stiulete!
"Basescu face totul prin SRI, si va explic cum. ... SRI face interceptarile si sesizeaza procurorii cu note informative, procurorii fac dosare care apoi sunt date pe mana jurnalistilor, care au datoria de a-l desfigura pe adversar. 140 de oameni din SRI m-au monitorizat, iar in ultima perioada doar 40;
Bogdan Tiberiu Iacob) Portavocea SRI, cum mai e cunoscut deputatul Ion Stan, aduce acuzatii de o gravitate ieșita din comun formatiunii conduse de fostul ministru al Apararii, Gabriel Oprea, in legatura cu bani murdari storsi din industria de aparare a Romaniei, prin intermediul unor afaceri derulate cu infractori urmariti de FBI, ori prin spagi cerute pe fata unor seici arabi.
Nu poti lasa niste dementi precum aia de la SRI, DNA si Piticot sa distruga in continuare afaceri si locuri de munca romanesti, sub diverse pretexte. ... "Societatea civila" este berbecul folosit de SRI, DNA si Piticot impotriva capitalistilor romani.
In acest demers, ei nu iau in calcul intotdeauna importanta si tipul de informatie pe care o posteaza in spatiul virtual si nici consecintele care pot surveni, se arata intr-o postare publicata sambata pe pagina de Facebook a SRI.
Fata de varianta initiala a Codului de Procedura Penala, in forma Ordonantei adoptata de Guvern, a aparut o prevedere prin care lucratorii SRI pot fi desemnati organe de cercetare penala speciale pentru punerea in executare a mandatelor de supraveghere tehnica.
Autorul dezvaluirilor - mai mult ca sigur angajat al penitenciarului - trece in revista si relatiile deosebit de stranse pe care le avea directorul penitenciarului cu un anumit ofiter al SRI Dolj - colonelul Gheorghe Anca - acesta, chipurile, l-ar fi ajutat pe Craioveanu sa musamalizeze disparitia documentelor.
Deputatii au votat: SRI este organ de cercetare penala speciala. ... Avocatul Poporului nu a atacat Ordonanta SRI, desi a primit o sesizare.
In februarie, Curtea decidea ca SRI nu are calitatea de a efectua cercetari penale. CCR observa ca atributiile SRI difera de institutiile cu atributii in prevenirea si descoperirea infractinilor si a tragerii la raspunderii a persoanelor care au savarsit infractiuni.
„Decizia s-a luat din pacate in afara structurilor partidului si a fost data Aliantei ca o pastila si eu stiu, repet, ca din nou nu va exista nici o nota a SRI, dar lumea e mica si eu ma invart in aceasta lume.
google-analytics.com