Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (2.74 secunde)
Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul activitatii SRI, senatorul PNL Radu Stroe a declarat ieri ca membrii comisiei au avut o apreciere buna, pe alocuri foarte buna, a activitatii Serviciului Roman de Informatii si l-au considerat eficient in proportie de 85%.
SRI. ... Mai mult decat atat, daca citim printre randurile declaratiei deputatului Seres Denes, putem deduce ca, printre acele "institutii care nu au nici o abilitate in acest sens", se poate regasi foarte usor si SRI.
SRI. ... Mai mult decat atat, daca citim printre randurile declaratiei deputatului Seres Denes, putem deduce ca, printre acele "institutii care nu au nici o abilitate in acest sens", se poate regasi foarte usor si SRI.
Prin noua Lege privind informatiile si siguranta nationala, care va fi discutata azi in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii, serviciile secrete, in special SRI, primesc competente sporite.
Secasiu a declarat, dupa intalnirea cu sefii SRI, ca Ordonanta de Urgenta referitoare la CNSAS prevede ca nu doar institutiile trebuie sa predea catre CNSAS dosarele Securitatii, ci si persoanele care au intrat, "prin diferite imprejurari", in posesia unor astfel de documente.
Programele de FENOMENE MENTALE ANORMALE, desfasurate la SRI din 1973 pana in 1989 au fost continuate la Science Applications International Corporation (SAIC) intre 1992 si 1994.
Drept reactie la afirmatiile potrivit carora programul sovietic a produs si rezultate, CIA a oferit, in 1972, finantarea unui proiect, de mici dimensiuni, catre asa-numitul Stanford Research Institute (rebotezat apoi SRI International), din Menlo Park, California (fara legatura cu Universitatea Stanford), care era condus de doi tineri fizicieni:
Liberalii au reactionat imediat la afirmatiile presedintelui Traian Basescu privind numirea sefilor SRI si SIE, si anume ca nu va face aceste numiri pana cand Parlamentul nu va aproba legile privind siguranta nationala.
Comisia parlamentara de control a activitatii SRI se intruneste in perioada 1-4 august, pe ordinea de zi figurand ancheta in cazul Hayssam, desecretizarea unor dosare considerate de siguranta nationala si problema ofiterilor acoperiti ai SRI din redactii.
"Cred ca a sosit momentul sa punem punct santajului cu dosare practicat multa vreme de cei care se aflau la putere impotriva adversarilor politici", a spus Stan, care este si vicepresedinte al Comisiei de control a SRI.
Mai mult, ministrul a adaugat ca el nu a lipsit de la nicio sedinta a Consiliului Suprem al Apararii, in care s-ar fi putut lua o astfel de decizie, si a adaugat ca aceasta decizie a fost luata fie de "actuala Securitate"- SRI, fie de presedintele Emil Constantinescu.
Deputatul PSD Ion Stan, secretar al Comisiei SRI, a adresat ieri conducerilor celor doua Camere o scrisoare in care avertizeaza ca SRI si alte autoritati din sistemul securitatii nationale sunt puse de CSAT in situatia de a incalca legile.
Acesta a declarat, vineri, ca va numi sefii servicilor secrete dupa ce Parlamentul va lua act de demisiile acestora si a precizat, din nou, ca nu i-a fortat pe conducatorii SIE si SRI sa demisioneze, ci doar le-a comunicat ca nu mai are incredere in ei.
Presedintele PSD a precizat ca s-a intalnit cu seful statului doar pentru a discuta problema legata de numirea lui George Maior la conducerea SRI, nu pentru "a incheia un targ" cu Traian Basescu.
Dupa cum se stie deja, pesedistul George Maior si pedistul Claudiu Saftoiu au fost ieri investiti in functiile de director la SRI, respectiv SIE. Interesant este insa ca, desi seful statului a vrut in fruntea SRI un pesedist, parlamentarii penelisti l-au sustinut pe candidatul PD.
Directorul SRI, George Maior, a declarat dupa finalizarea dezbaterilor din Comisia de aparare a Senatului pe tema legilor sigurantei ca a constat ca exista armonizare intre punctele de vedere ale partidelor.
Grupul de Investigatii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvica, si asociatia Militia Spirituala au lansat ieri noi acuzatii la adresa Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), acuzandu-l ca s-a transformat dintr-o "institutie de deconspirare a fostei Securitati, intr-una de conspirare a acesteia" prin atitudinea pasiva si servila fata de detinatorii de arhiva, intre care SRI si Ministerul de Interne.
Presedintele Traian Basescu a semnat ieri decretul prin care se acorda gradul de general de brigada cu o stea colonelului George-Viorel Voinescu, adjunct al directorului SRI. ... Tot de la SRI, a fost inaintat in acelasi grad si colonelul Sergiu Anton.
Vinurile, spirtoasele si prajiturelele sunt la mare cautare sezonul acesta, in hotelurile de pe litoral apartinand Politiei Romane si SRI.
La finalul audierilor Comisiei de control a SRI, Cezar Preda a spus, referitor la concluzia la care a ajuns Comisia, ca, de fapt, un asemenea caz nu exista, ci e un caz preluat si amplificat de presa, fara elemente reale si legale.
google-analytics.com