Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (4.15 secunde)
Sefii minerilor din Valea Jiului au cheltuit in 2006 aproape 90.000 de euro cu deplasarile in tara si strainatate, Mongolia, Finlanda sau Sri Lanka fiind cateva dintre tarile unde acestia au fost in interes de serviciu sau la cererea ministrilor de resort.
Primul este ca a facut cateva afaceri spectaculoase cu SRI si cu alte institutii publice, intr-un domeniu sensibil cum este IT-ul, in care regula de fier este ca asemenea roluri le joaca doar ofiteri acoperiti, care, de preferinta, detin firme acoperite ale SRI.
Directorul SRI, George Cristian Maior, a salutat pasii uriasi facuti in Romania in ce priveste dezvoltarea capacitatatii analitice in cadrul SRI, inclusiv la nivel conceptual, element prioritar in procesul de reforma derulat in ultimii sase ani la nivelul institutiei.
A cerut cu degetul inca un coniac pentru mine (se asigura ca voi avea taria de a primi o destainuire socanta) si mi-a soptit ca este ofiter SRI. ... - Bine, a zis Antonesei, tacem si asteptam urmatoarea miscare a SRI-ului.
fiul lui Radu Timofte fost sef al SRI a murit la varsta de 32 de ani Pictorul Alexandru Timofte a murit la varsta de 32 de ani, dupa o lunga si grea suferinta.
Analiza rapoartelor SRI din perioada 2007 - 2012 releva ca mandatele de interceptare puse in aplicare de SRI s-au triplat in sase ani, de la putin peste 10.000 de acte autorizate in 2007 la peste 40.000 in 2013!
Vidra spune ca seful SRI, cel numit si promovat de Traian Basescu, comanda magistratilor s-o termine. ... Deci, SRI, DNA si Parlamentul Romaniei s-au innodat intr-o conspiratie antiVidra.
A spus ca tara e condusa de SRI. ... Mai mult, nu SRI-ul e raul, ci un singur individ, crud, diabolic, malefic, cel care-i in varful institutiei.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Fiul unui ofiter SRI a fost ucis. Criminalistii iau in calcul si varianta unei razbunari Tatal tanarului, Gheorghe Serban, este ofiter SRI.
Marea schimbare propusa de CSAT este ca ofiterii SRI si SIE sa devina civili. ... Ofiterii de informatii de la SRI si SIE vor pierde cel putin 5 milioane de lei pe luna, daca vor fi civili, suma reprezentand celebrul ordin 50, adica sporurile pentru militari din tara noastra.
In toata bulibaseala, pe buna dreptate criticata de toata lumea, a aparut si vocea sefului SRI, o institutie care ar trebui sa ne puna la adapost de pericolele de tot felul. ... De ce SRI nu a stiut nimic despre importurile de pasari bolnave pana vinerea trecuta?
Pana la sfarsitul acestei luni, SRI va preda CNSAS cartotecile, dosarele clasificate, microfilmele si procesele verbale de distrugere a dosarelor fostei Securitati. Membrii Colegiului CNSAS au stabilit azi, impreuna cu conducerea SRI, ca predarea sa inceapa imediat.
Liderii de grup de la Senat si de la Camera Deputatilor vor trebui sa stabileasca, in termen de doua saptamani, componenta si conducerea mai multor comisii, printre care cele de control al activitatii SIE si SRI, a anuntat ieri presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, dupa sedinta Birourilor Permanente reunite ale Parlamentului.
Senatorul liberal Radu Stroe ar putea ocupa fotoliul de presedinte al Comisiei parlamentare comune de control a activitatii SRI. ... Secretarul Biroului Permanent al Camerei, liberalul Titu Gheorghiof, a anuntat ieri ca saptamana viitoare cele doua Camere se vor intruni in plen pentru a vota componenta comisiilor SRI si SIE.
Parlamentul a stabilit ieri, prin vot secret acordat asupra unei liste, componenta Comisiei comune de control al activitatii SIE, precum si opt dintre cei noua membri ai Comisiei de control al SRI, ulterior votului secret, PRM anuntand ca nominalizarea sa nu era cea corecta.
Trecand la un alt subiect, si anume la refuzul parlamentarului peremist de a face parte din Comisia parlamentara referitoare la activitatea SRI, acesta a precizat ca: ... Eu ma pricep la transporturi, la istorie - este pasiunea mea, dar SRI nu.
Cea mai respectabila voce a taberei anti-USL, l-am numit pe analistul Ion Cristoiu, scrie azi, in "Evenimentul zilei", ca USL a venit la guvernare cu ajutorul SRI si al unei mafii transpartinice dornica sa puna Justitia cu botul pe labe.Nimic nou sub soare.
Declasificarea unor documente „secrete de stat“ este posibila dupa 40 de ani de la arhivare, potrivit Legii de organizare si functionare a SRI, se arata intr-un comunicat de presa publicat ieri pe siteul SRI.
SRI a devenit arbitrul luptei intre palate. ... Insa, aceasta declasificare nu poate fi facuta decit daca cel care a emis informatiile, adica SRI, o va cere, o actiune foarte complicata procedural si destul de putin probabila.
SRI a devenit arbitrul luptei intre palate. ... Insa, aceasta declasificare nu poate fi facuta decit daca cel care a emis informatiile, adica SRI, o va cere, o actiune foarte complicata procedural si destul de putin probabila.
google-analytics.com