Cautare

638 de rezultate pentru "sri" (4.44 secunde)
Primarul Devei, Mircia Muntean, si viceprimarul Florin Oancea au sustinut ieri ca telefoanele lor au fost ascultate si au solicitat SRI, printr-o adresa scrisa, clarificarea aspectului privind interceptarea convorbirilor lor telefonice.
Serviciul Roman de Informatii (SRI), Serviciul de Informatii Externe (SIE), Directia Generala de Informatii a Apararii (DGIA, serviciul secret al Armatei) si Directia Generala de Informatii si Protectie Interna (DGIPI, serviciul secret al Ministerului Administratiei si Internelor).
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
O femeie din Sri Lanka, aflata la munca in tara din Golf, a fost condamnata la moarte dupa ce a comis adulter. ... Femeia in varsta de 45 de ani era maritata si l-a inselat pe sotul ei cu un alt imigrant din Sri Lanka, care era singur.
In PD s-au vehiculat, vineri, numele lui Claudiu Saftoiu, Mihai Stanisoara si Sorin Frunzaverde pentru nominalizarea la sefia SIE sau SRI. Ministrul Sanatatii, liberalul Eugen Nicolaescu, a declarat, tot vineri, ca Partidul National Liberal are cate trei propuneri pentru functiile de director al SRI, respectiv SIE.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat ieri ca o decizie in privinta sesiunii extraordinare va fi luata dupa ce comisiile de aparare si cele de specialitate privind controlul SRI si SIE vor elabora un raport privind situatia de "criza institutionala profunda" din domeniul securitatii nationale.
Secretarul Colegiului CNSAS, Constantin Buchet, a anuntat ieri ca, dupa ce hotararea CSAT privind declasificarea tuturor dosarelor politicienilor va fi operationala, Comisia paritara SRI-CNSAS va fi desfiintata pentru ca nu va mai avea obiect de lucru.
Neincrederea se manifesta atat la nivelul institutiilor ca atare, cat si fata de cei care au condus SRI, SIE si DGIPI din 1990 incoace.
Presedintele Traian Basescu a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate ca atunci cand a luat decizia nominalizarii social-democratului George Maior la sefia SRI l-a sunat pe liderul PSD Mircea Geoana.
Audierile celor doi candidati propusi de presedintele Traian Baasescu pentru sefia SRI si SIE au decurs cum putini analisti se asteptau.
Presedintele Traian Basescu a tinut ieri - la sedinta de bilant a SRI, o institutie despre a carei depolitizare se vorbeste de multa vreme - un discurs eminamente politic.
Directorul SRI, George Maior, a afirmat si el ca a prezentat un raport pe aceeasi tema la CSAT. ... Directorul SRI a mai spus ca informatiile aparute potrivit carora aceste interceptari ilegale ar fi vizat oameni politici "sunt efectiv pure speculatii".
Deputatul PLD Sorin Paveliu a anuntat joi ca a depus in Parlament un proiect de hotarare prin care comisiile de control al Serviciilor secrete sa solicite directorilor SRI si SIE sa certifice ca intre candidatii pentru PE si in Parlament nu exista lucratori sau fosti lucratori ai serviciilor pe care le conduc.
Raportul conform caruia cei vizati de cele 13 note ale Grupului de Evidenta al SRI sunt politicieni antipatizati de "factorul de decizie" este un raport preliminar, intocmit de secretarul Comisiei SRI, Ion Stan, si neasumat de ceilalti membri ai comisiei.
Cinci generali din cadrul Serviciului Roman de Informatii (SRI), printre care fostul sef al Inspectoratului de Contraspionaj, Ionel Bidireci, si fostul sef al Secretariatului general, Marius Brateanu, au fost trecuti in rezerva, luni, printr-un decret semnat de presedintele Traian Basescu.
Nicolae Ulieru, fost purtator de cuvant al SRI, a declarat recent, intr-o emisiune tv, ca cei care i-au condus pe mineri prin Bucuresti, in vara lui 1990, erau ofiteri sub acoperire ai acestei unitati.
Faptul ca, brusc, conducerea SRI a fost chemata azi la Parlament pentru a furniza informatii in cazul Mironescu-Banias, poate reprezenta un semn clar ca Basescu e dispus sa recurga la masuri de forta.
Atit de buna incit, potrivit unor informatii proaspete, presedintele Basescu a avut, recent, o discutie nervoasa cu seful SRI, caruia i-a reprosat ca nu il tine in friu pe Ponta, asa cum s-ar fi angajat la momentul desemnarii sale ca premier.
Deputatul Ion Stan adus la DNA Vicepresedintele comisiei SRI in aceasta legislatura si presedintele acestei comisii intre 2004-2008, deputatul PSD Ion Stan, a fost ridicat azi de DNA pentru anchetare.
Nu radeti, ca la fel or fi ras unii de dosarul de instigare la abuz administrativ cu secretarele de la Teleorman ascultate de SRI si uite ca a luat Dragnea 3 ani si ceva cu executare.
google-analytics.com